Перейти до змісту

Допоможіть оцінити ноут hp Compaq 615

igor_k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю такий неробочий ноут, щось з мамкою... Стан ідеальний, ще навіть не всі плівки зірвані. Ремонтувати не хочу, можливо хтось придбає на запчастини. Бажано в зборі без дерибану, але не знаю цін таких речей. Можливо хтось підкаже за скільки його можна продати, або можливо хтось має бажання купити пишіть пропозиціїї.

Опубліковано

ТС, ви б може всетаки звернулися до спеціалістів, а то у вас діагноз суперовий.

спробуйте до mix_forever чи до мене в ПМ. Якщо хочете все ж здати то можна і про ціну поговорити, але треба б побільше деталей про конфігурацію, а краще HP part# який знизу написаний (ну чи на коробці точно)

Опубліковано

Детальніше про несправність: коли його вмикаєш, загоряються лампочки, блимає привід, вмикаєься кулер, але зображення немає. Він не падав. Помер він так, слухав музику, плеєр дограв плейліст, і він перейшов у "спящий" режим в якому пробув десь 6-8 годин і більше не проснувся.

Я його здавав в сервісний HP. Самі вони його не зробили, але сказав майстер, що десь, кудись до його знайомих завести то зроблять, я відмовився тому, що в мене є десктоп, і ноут леново, і сонька 2-3 і він мені на...рен не потрібен))). І ще він мені сказав, що його можна продати десь за 1300 на запчасті, або комусь щоб собі зробив. От я і цікавлюсь може він ксомусь потрібний.

ТС, ви б може всетаки звернулися до спеціалістів, а то у вас діагноз суперовий.

спробуйте до mix_forever чи до мене в ПМ. Якщо хочете все ж здати то можна і про ціну поговорити, але треба б побільше деталей про конфігурацію, а краще HP part# який знизу написаний (ну чи на коробці точно)

HP part# напишу ввечері, зараз на праці.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...