Перейти до змісту

№022 || Весёлые картинки

ursa

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Чуть больше трёх дней до квеста. Все готовы?

Старт - от ДрамТеатра в 23:00. 5+ команд :)

Опубліковано
Потрібно від 1-3 людей в команду Козаки...
докомплектуватись можна буде і перед стартом, на місці ;)
Опубліковано
Потрібно від 1-3 людей в команду Козаки...
докомплектуватись можна буде і перед стартом, на місці ;)

Це точно! Ось я наприклад також з "Фавориту" один. Буду до когось проситись!

Опубліковано
Кожна хвилина спізнення на фініш дорівює п'яти хвилинам ігрового часу.

поясніть нетямущому на прикладі

ще цікавить призовий фонд, або куди підуть стартові внески :)

Опубліковано

1. Старт был в 23:04. Т.е. финиш будет в 2:04. Если команда приезжает в 2:08, то у неё "перелимит" в 4 минуты, что означает штрафное время, которое считается по формуле "4 минуты опоздания Х 5", т.е. у команды 20 минут штрафа и время в зачёт - 3 часа 20 минут. Влияет на результат игры в случае, когда у команд одинаковое количество найденных кодов.

2. Как обычно "Призовий фонд гри - 20% від загальної суми стартових внесків, але не менше, ніж 50 грн - отримає команда, що посяде перше місце." Есть вариант с лотереей, посмотрим. Тогда денежный приз может достаться любой команде :) Остальная чать взносов идёт на организацию игр (текущие расходы, визуалка, по возможности - призы).

Опубліковано

Та шо там напрошуватись то... треба регатись :) а хорошій компанії я завжди радий.

Там ще Макс буде з нами.

о ще буде Богдан Шум з нами...

Так що команда Козаки фулл комплект повинна бути :)

Опубліковано

Привіт! Нажаль змушений трохи підвести команду "Козаки", оскільки, коли регався, забув, що на п'ятницю замовив столик в "Оболоні" - святкую день народження.

Спробую наступного разу реабілітуватись.

"КОЗАКИ" порвіть усіх, я думками з вами. З мене пиво. :beer:

• Адміністратори
Опубліковано

Привіт! Нажаль змушений трохи підвести команду "Козаки", оскільки, коли регався, забув, що на п'ятницю замовив столик в "Оболоні" - святкую день народження.

Спробую наступного разу реабілітуватись.

"КОЗАКИ" порвіть усіх, я думками з вами. З мене пиво. :beer:

Значит будем тебя ждать в 19.00 в некурящем зале ))) + Zevs_Isver, DarkMonk.... :)

Опубліковано

відбулися зміни в команді.

UkrMiller не буде теж..зато буде Роланд в команді.

Так що точно буде 4 чоловіка.

Кажуть що на квесті жпс рулить?

г треба людина яка має ЖПС))

Опубліковано

Кажуть що на квесті жпс рулить?

г треба людина яка має ЖПС))

атласу і знання Луцька цілком достатньо ;)
Опубліковано

Характеристика работы нашего "Москавиа":

Не знали;

Не знали, но отгадали;

Знали, не отгадали;

Отгадали, не там искали;

Не отгадали, искали там, где надо;

Отгадали, не нашли;

Отгадали, нашли, не взяли код;

Искали просто так, чего-нибудь;

Отгадали, нашли, взяли.

Искать логики в заданиях - утопия. Не смотрите, что лошадь не Проживальского, улица-то Проживальского :D

Погода была слишком хороша, как для первого квеста, как-то неправильно. Пьяные пасхальные гопники добавили остроты в игру. Мне даже показалось в один момент, что они в деле :)

У нас подобралась отличная команда, слаженная и мобильная. Надеюсь, еще покатаемся :)

пс: И всетаки, - Таньки грязи не боятся :D

Опубліковано

Налажали вчора, шомамадарагая. Ярик вже отримав на горіхи, але як же без класики - з орками позаїдатись?.

Так от. Спочатку подумав, що статистика 2-5 розгаданих з 10-ти - це малувато. Перемудрували із завданнями.

Але потім подумалось інше - якийсь квест не велосипедний вийшов. Якщо взяти найближчі КП: Кінь, Гурзуф, Лодочки, Нога, Паркова і недалеко місточок..... це спокійно проходиться пішки. А 6 КП - це гарантоване 1-ше місце. Ясно, що це чисто гіпотетично, але погодьтесь: був би прикол:)

А взагалі, не сприймайте це серйозно - квест був зачотний. Достойне відкриття сезону. Сенкс всім.

Опубліковано
Искать логики в заданиях - утопия. Не смотрите, что лошадь не Проживальского, улица-то Проживальского :D

Лошадь как раз именно та, что нужно ;) Найди десять отличий :D

przh.jpg

Якщо взяти найближчі КП: Кінь, Гурзуф, Лодочки, Нога, Паркова і недалеко місточок.....

"Визорная 4-я бурсовая школа" - тоже совсем рядом ;) Поэтому легко могло быть 7 КП ;)

Опубліковано

Квест класний, хоч і не дуже результативний :) Ми їхали на фініш з твердою думкою, що сьогодні не наш день. Але як виявилось не такий він уже був і не наш :)

Для даного формату відсутність підказок - це плюс.

Опубліковано

Квест сподобався, впринципі. Як на мене, то трохи перестарались з завданнями орги. Команді нашій респект і уважуха, так і далі треба катати.

Опубліковано

а в этот раз рулили "инопланетяне" с антенками на башке!!!!!

:0155: :0155: :0155: :0155: :0155:

3.5 долара і будеш тоже тоже як інопланетянин :D

Вперше прийняв участь у такому роді змагання.

І що я поняв що чим більше народу в команді тим краще..

Швидше шукається і думається.

Да завдання були не прості як на мене..

І буду довго ще згадувати свою фразу краще б я 100 км проїхав за цей час як так морокатись)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...