Перейти до змісту

продам акустику радіотехніка s-90f

Рекомендовані повідомлення

продам акустику радіотехніка s-90f ,колонки хоч і старі,але звучать відмінно,хочу за них 800грн,торг в розумних межах 0633544097

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото в студію!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нова ціна 750грн,торгуємся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спішно продаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спішно продаєте?

В резерв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продається,нова ціна 700грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема ще актуальна? яка на данний момент ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нова ціна 700грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нова ціна 700грн

Низькочастотні динаміки перемотані?На фото вроді би видно сліди клею.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нова ціна 700грн

Низькочастотні динаміки перемотані?На фото вроді би видно сліди клею.

Ось і я про це! щось топікстартер дорого їх цінить! низикі точно перемотані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо,вони дістались мені в такому стані,якщо ви вважаєте що 700грн це дорого,спробуйте запропонувати альтернативу,якаб звучала на такому рівні і мала стільки потужності,повірте,при наявногсті хорошого підсилювача ці колонки вміють грати музику

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спорю колоночки хороші, але є різниця між ідеальним станом та перемотаними динаміками, тут і ціна різна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

були б вони ідеальні,я б за них просив мінімум 1000грн,повірте,вони тих грошей коштують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

середня ціна таких колонок в неті 55-60$ - це в ідеальному стані!

ваші за 400грн. забрав би

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо,вони дістались мені в такому стані,якщо ви вважаєте що 700грн це дорого,спробуйте запропонувати альтернативу,якаб звучала на такому рівні і мала стільки потужності,повірте,при наявногсті хорошого підсилювача ці колонки вміють грати музику

Та й зовнішній вигляд не ахти!!! Є потертості та відслоювання корпусу, навряд чи це дефект фото, а в натурі мабуть ще гірше.Цілком згідний з Sashapetrash - ціна 400 грн цілком пристойна. А за 400 грн можна знайти менш потужну акустику, зате більш якісну та престижнішу та й звук мабуть буде якісніший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та й зовнішній вигляд не ахти!!! Є потертості та відслоювання корпусу, навряд чи це дефект фото, а в натурі мабуть ще гірше.Цілком згідний з Sashapetrash - ціна 400 грн цілком пристойна. А за 400 грн можна знайти менш потужну акустику, зате більш якісну та престижнішу та й звук мабуть буде якісніший.

значить я не один такої думки! дякую kapelca69 за підтримку! сам не перший день з акустикою діло маю! сам перемотую, ремонтую та збираю акустику!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна вказана,якщо когось невлаштовує,шукайте в іншому місці.....за 400грн можете купити нові sven bf-11 і насолоджуватись принадами картонного звуку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна вказана,якщо когось невлаштовує,шукайте в іншому місці.....за 400грн можете купити нові sven bf-11 і насолоджуватись принадами картонного звуку

Хлопче, колись ще у 80-х я крутив дискотеки в школі, сам складав схеми і світломузики, і біжучих вогнів , і ремонтував радіоапаратуру, і перемотував ось такі колонки ,так що хлопче вибачай- будеш по такій ціні продавати їх довго і нудно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобі запропонували реальну ціну, більше ніж 400грн. в такому стані ці колонки не коштують!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реальна ціна,це та ціна яка зазначена продавцем,невлаштовує,проходим мимо,я незбираюсь з кожним із вас тут спорити...свої такіж якщо маєте,будете продавати хоч за 100грн,а мої коштують 700

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реальна ціна,це та ціна яка зазначена продавцем,невлаштовує,проходим мимо,я незбираюсь з кожним із вас тут спорити...свої такіж якщо маєте,будете продавати хоч за 100грн,а мої коштують 700

взагалі то діло твоє можеш хоч за 1000 продавати, але реальна ціна на них всеодно не стрибне вище 400, як би ти цього не хотів більше за них тобі ніхто не дасть. я спорити більше не буду мені то взагалі байдуже, просто хотів вказати що просите ви за них забагато ось і все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу вибачення за офтоп:

Sashapetrash, я так зрозумів що Ви знайомі із ціновою політикою на акустику і розбираєтесь взагалі в акустиці.

Чи не могли б Ви мені сказати скільки коштує набір динаміків з цих двох колонок? Ну дуууже цікавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не насiдайте на топiкстартера, продае за скiльки хоче, не продасть по цiй цiнi, поставить дешевше, чекайте, поки цiна опустится до вам прийнятноi. Ви аргументували свою цiну, топiкстартер - свою, далi прирiкання й трясiння регалiями - хто шо в дитинствi робив, не доречнi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...