Stanislaw Опубліковано 27 Березня, 2012 в 18:46 #1 Опубліковано 27 Березня, 2012 в 18:46 продам авто Opel Omega http://auto.ria.ua/uk/auto_opel_omega_7333018.html 9700$ торг.Свіжо пригнана з німечини , тільки зареєстрована 20.03.2012 ! без пробігу по Україні.Колір кузова: СеребряныйПальне: Бензин .Об’єм двигуна: 2.00 л.Коробка: Ручная / МеханикаПривід: ЗаднийДверей: 4Пробіг: 89 тис.кмБезпека: ABS, Іммобілайзер, Подушка безпеки (Airbag), Центральний замок;Комфорт: Бортовий комп'ютер, Електропакет, Електросклопiдйомники, Клiмат контроль, Кондиціонер, Мультируль, Підігрів дзеркал, Підсилювач руля;Мультимедіа: CD, Акустика, Магнітола;Інше: Дерево, Фаркоп;Стан: Не бита, Не фарбований, Сервісна книжка;
Stanislaw Опубліковано 5 Липня, 2012 в 21:27 Автор #2 Опубліковано 5 Липня, 2012 в 21:27 9000$ + торг
Stanislaw Опубліковано 6 Липня, 2012 в 05:59 Автор #3 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 05:59 9000$ + торг дорого! як би 7тис. то можна було б вже про щось говорити! тим паче я так зрозумів вона без першої реєстрації в даї? по 7 тис купляйте на базарі , ті омегі які вже по 5 років на україні ,машина відповідає своїй ціні + торг ніхто не відміняв. це шутка про реєстрацію?
Stanislaw Опубліковано 6 Липня, 2012 в 08:41 Автор #4 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 08:41 9000$ + торг дорого! як би 7тис. то можна було б вже про щось говорити! тим паче я так зрозумів вона без першої реєстрації в даї? по 7 тис купляйте на базарі , ті омегі які вже по 5 років на україні ,машина відповідає своїй ціні + торг ніхто не відміняв. це шутка про реєстрацію? Вобще то не всерівно де пробіг?, якщо тако подумати то пробіг ті, що їздили у нас і ті шо закордоном то ж однакові майже, чи ви це аргументуєте тим, що може закордоном люди менше їздять і гроблять машини? Якраз таки навпаки їздять там набагато більше і не дивляться за машинами бо вони дешеві, а в Україні через космічні ціни власники авто до своїх залізних конів набагато краще ставляться, бо купили їх за такі гроші в бариг, що за кордоном могли купити 4-ри штуки. А на рахунок реєстрації то вибачаюсь не побачив, що номера білі! І добре якщо вже так хвалете машину і кажете що вона варта ціни 72540грн то ви згідні завести машину на сто яке скаже вам сам покупець? по переше ви взагалі були закордоном і бачіли які дороги там і в нас ??? по друге машина проїхала близько 90 тис км . є сервісна книжка по третє машина в дуже хорошому стані ( видно по фото) по четверте ви на базар давно ходили ? сходіть гляньте ціни. по пяте вас її ніхто не заставляє купувати , на кожен товар є свій покупець. приклади http://auto.ria.ua/u...ga_6864020.html http://auto.ria.ua/u...ga_8516609.html гляньте пробіг цих машин , і не відомо скільки вже років вони на україні ., чогось стараються купити свіжопригнану машина ,а не 5 років яка вже на україні. шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ??? порахуєте самі машина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.д
Zheny@ Опубліковано 6 Липня, 2012 в 11:14 #5 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 11:14 За оверквотинг хтось буде покараний!
Stanislaw Опубліковано 6 Липня, 2012 в 17:22 Автор #6 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 17:22 по переше ви взагалі були закордоном і бачіли які дороги там і в нас ???по друге машина проїхала близько 90 тис км . є сервісна книжкапо третє машина в дуже хорошому стані ( видно по фото)по четверте ви на базар давно ходили ? сходіть гляньте ціни.по пяте вас її ніхто не заставляє купувати , на кожен товар є свій покупець.приклади http://auto.ria.ua/u...ga_6864020.html http://auto.ria.ua/u...ga_8516609.html гляньте пробіг цих машин , і не відомо скільки вже років вони на україні ., чогось стараються купити свіжопригнану машина ,а не 5 років яка вже на україні.шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ???порахуєте самімашина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.дви б її за 300 доларів навару собі ніколи б ї не везли і не мучилися б з оформленням, тому нетреба тут бути перед луцькою аудиторією в якості вушного лапшиста, це одне, а друге я ще раз вас запитую ви згодні завести машину на сто яке скаже беспосередньо покупець ?????таку машину за 300 доларів навару ніхто не буде вести мінімум 800 ...а в даному випадку ця машина іде в мінус мені!так на любе СТО згоден завести за ваш рахунок!
robertoO07 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 18:18 #7 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 18:18 по переше ви взагалі були закордоном і бачіли які дороги там і в нас ??? по друге машина проїхала близько 90 тис км . є сервісна книжка по третє машина в дуже хорошому стані ( видно по фото) по четверте ви на базар давно ходили ? сходіть гляньте ціни. по пяте вас її ніхто не заставляє купувати , на кожен товар є свій покупець. приклади http://auto.ria.ua/u...ga_6864020.html http://auto.ria.ua/u...ga_8516609.html гляньте пробіг цих машин , і не відомо скільки вже років вони на україні ., чогось стараються купити свіжопригнану машина ,а не 5 років яка вже на україні. шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ??? порахуєте самі машина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.д ви б її за 300 доларів навару собі ніколи б ї не везли і не мучилися б з оформленням, тому нетреба тут бути перед луцькою аудиторією в якості вушного лапшиста, це одне, а друге я ще раз вас запитую ви згодні завести машину на сто яке скаже беспосередньо покупець ????? таку машину за 300 доларів навару ніхто не буде вести мінімум 800 ... а в даному випадку ця машина іде в мінус мені! так на любе СТО згоден завести за ваш рахунок! 9000 і в мінус собі?!?!? а на рахунок довності бування на авторинку то певно топікстертер там давно був , підтвердження---http://auto.ria.ua/uk/?target=search&event=big&marka=56&model=1518&s_yers=1999&po_yers=1999&category_id=1&state=0&city=0&price_ot=&price_do=¤cy=1&bodystyle=0&gearbox=0&type=0&drive_type=0&door=0&color=0&engineVolumeFrom=&engineVolumeTo=&raceFrom=&raceTo=&powerFrom=&powerTo=&power_name=1&exchangeTypeId=0&custom=0&damage=0&saledParam=0&under_credit=0&confiscated_car=0&auto_repairs=0&auto_id=&top=6&order_by=0
Political Опубліковано 6 Липня, 2012 в 19:21 #8 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 19:21 по переше ви взагалі були закордоном і бачіли які дороги там і в нас ??? по друге машина проїхала близько 90 тис км . є сервісна книжка по третє машина в дуже хорошому стані ( видно по фото) по четверте ви на базар давно ходили ? сходіть гляньте ціни. по пяте вас її ніхто не заставляє купувати , на кожен товар є свій покупець. приклади http://auto.ria.ua/u...ga_6864020.html http://auto.ria.ua/u...ga_8516609.html гляньте пробіг цих машин , і не відомо скільки вже років вони на україні ., чогось стараються купити свіжопригнану машина ,а не 5 років яка вже на україні. шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ??? порахуєте самі машина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.д ви б її за 300 доларів навару собі ніколи б ї не везли і не мучилися б з оформленням, тому нетреба тут бути перед луцькою аудиторією в якості вушного лапшиста, це одне, а друге я ще раз вас запитую ви згодні завести машину на сто яке скаже беспосередньо покупець ????? таку машину за 300 доларів навару ніхто не буде вести мінімум 800 ... а в даному випадку ця машина іде в мінус мені! так на любе СТО згоден завести за ваш рахунок! 9000 і в мінус собі?!?!? а на рахунок довності бування на авторинку то певно топікстертер там давно був , підтвердження---http://auto.ria.ua/u...op=6&order_by=0 По сусідству в мене через дорогу пацани машини гонять то я бачу який непотріб привозять шамянять над ним і вже як новенька свіжопригнана машина йде на базар, і які баригі автобазарні тіпа всякіх петь сидорчуків будинкі мають тож бачив і як їхні діткі з жиру бісяться, і все це за наші гроші, гроші лохів, які от на таке ведуться.
robertoO07 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 19:31 #9 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 19:31 шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ???порахуєте самімашина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.дще добавлю, перша ссилка яка відкрилась, не шукав дешево, хоча можна знайти, трохи сторгувати, десь підгнивша,десь подерта, так ось ----http://suchen.mobile.de/auto-inserat/opel-omega-caravan-2-0-16v-augsburg/164519792.html?lang=ru&pageNumber=1&__lp=70&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=19000&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORTі з чого виходить сума 9000???? 800 долярів в німців а 8200 щоб перевезти і скласти? бо ж автор в мінусі, і його навару тут нема, правда автор? які всетаки ми "круті" що купуємо німецьке сміття в 10 разів дорожче!!!!!!!!!!!!!!
MANJAK11 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 19:49 #10 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 19:49 цiкавi ви люди дивлюся, що кому мiшае обвалити цей ринок зажерливих бариг ? берете кредит, наймаете 9 чоловiк, оптом приганяете 10 машин, розмитнюете, продаете не по 9000, а по 5000, думаю за тиждень у вас розкуплять всi десять машин, за мicяць вийде бiля 30 машин, хай по 300 баксiв заробите ( ви ж думаете, що там надприбутки, а ви будете меценатами й не будете продавати нiмецьке лайно задорого) на кожнiй машинi , за пiв року ви виплатите кредит, й будете ганяти вже за своi, бо ж заробите 30*6*300 54000$ приблизно. Ну хто тут покаже , як треба карати зажерливих дармоiдiв бариг з авторинку ? Чужi ж грошi легко рахувати правда ? Бiльш жеж нiхто крiм вас не працюе й грошi задарма отримують всi.
Political Опубліковано 6 Липня, 2012 в 20:06 #11 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 20:06 цiкавi ви люди дивлюся, що кому мiшае обвалити цей ринок зажерливих бариг ? берете кредит, наймаете 9 чоловiк, оптом приганяете 10 машин, розмитнюете, продаете не по 9000, а по 5000, думаю за тиждень у вас розкуплять всi десять машин, за мicяць вийде бiля 30 машин, хай по 300 баксiв заробите ( ви ж думаете, що там надприбутки, а ви будете меценатами й не будете продавати нiмецьке лайно задорого) на кожнiй машинi , за пiв року ви виплатите кредит, й будете ганяти вже за своi, бо ж заробите 30*6*300 54000$ приблизно. Ну хто тут покаже , як треба карати зажерливих дармоiдiв бариг з авторинку ? Чужi ж грошi легко рахувати правда ? Бiльш жеж нiхто крiм вас не працюе й грошi задарма отримують всi.От якій вам сенс захищати чужі інтереси, нехай автор сам себе захищає, Доречі ваша схема і думка правильні але ви не врахували одне: це розмитнення в нас на нього такі суми, шо ще можна докласти 4 косаря і купити авто вже нове з салону. А в базарних чудо дєятєлів всьо не так, вони в кентах з даї і головне з митниками( кум брат сват) і доречі фірми по перевезці і оформненню авто на них зареєстровані на фіктивних осіб але всі путі ведуть в нововолинськ устилуг ягодин, і доречі увесь ринок вживаних авто те що відправляють до нас усе контролюють наші рідні митникі і українці які в тому ділі вже з 90-их років. Якби те шо ви написали було можливо то тут вже б кожен другий машинами торгував!
Stanislaw Опубліковано 6 Липня, 2012 в 22:10 Автор #12 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 22:10 шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ???порахуєте самімашина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.дще добавлю, перша ссилка яка відкрилась, не шукав дешево, хоча можна знайти, трохи сторгувати, десь підгнивша,десь подерта, так ось ----http://suchen.mobile...ort=ALSO_EXPORTі з чого виходить сума 9000???? 800 долярів в німців а 8200 щоб перевезти і скласти? бо ж автор в мінусі, і його навару тут нема, правда автор? які всетаки ми "круті" що купуємо німецьке сміття в 10 разів дорожче!!!!!!!!!!!!!!вот я бачу ви дуже розумна людина і дуже багато розумієтеся в всьому)))врахуєте дорогу ( пригнати машину)+ МРЕв+ документи на машину + дати експертам + довідкі рахуункі + переобладнання і т.д. а за скільки ви думаєте ця машина вийшла???в 6 тис???давайте я вам буду кожен місяць давати по 6 тисячь а ви мені в ідеалі будете приганяти омегу!
robertoO07 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 22:21 #13 Опубліковано 6 Липня, 2012 в 22:21 шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ???порахуєте самімашина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.дще добавлю, перша ссилка яка відкрилась, не шукав дешево, хоча можна знайти, трохи сторгувати, десь підгнивша,десь подерта, так ось ----http://suchen.mobile...ort=ALSO_EXPORTі з чого виходить сума 9000???? 800 долярів в німців а 8200 щоб перевезти і скласти? бо ж автор в мінусі, і його навару тут нема, правда автор? які всетаки ми "круті" що купуємо німецьке сміття в 10 разів дорожче!!!!!!!!!!!!!!вот я бачу ви дуже розумна людина і дуже багато розумієтеся в всьому)))врахуєте дорогу ( пригнати машину)+ МРЕв+ документи на машину + дати експертам + довідкі рахуункі + переобладнання і т.д.а за скільки ви думаєте ця машина вийшла???в 6 тис???давайте я вам буду кожен місяць давати по 6 тисячь а ви мені в ідеалі будете приганяти омегу!нуда, а Ви будете її впарювати за 9000 , так?
Stanislaw Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:05 Автор #14 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:05 шо ви думаєте я з неба взяв цих 72 тис грн ???порахуєте самімашина + доставка + розборка,зборка + документи + довідкі ,рахункі + облік + т.дще добавлю, перша ссилка яка відкрилась, не шукав дешево, хоча можна знайти, трохи сторгувати, десь підгнивша,десь подерта, так ось ----http://suchen.mobile...ort=ALSO_EXPORTі з чого виходить сума 9000???? 800 долярів в німців а 8200 щоб перевезти і скласти? бо ж автор в мінусі, і його навару тут нема, правда автор? які всетаки ми "круті" що купуємо німецьке сміття в 10 разів дорожче!!!!!!!!!!!!!!вот я бачу ви дуже розумна людина і дуже багато розумієтеся в всьому)))врахуєте дорогу ( пригнати машину)+ МРЕв+ документи на машину + дати експертам + довідкі рахуункі + переобладнання і т.д.а за скільки ви думаєте ця машина вийшла???в 6 тис???давайте я вам буду кожен місяць давати по 6 тисячь а ви мені в ідеалі будете приганяти омегу!нуда, а Ви будете її впарювати за 9000 , так?смисел не в том за скільки я її буду впарювати ,а смисел в том за скільки ви її приженете)
Andrei Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:15 #15 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:15 я такого корча даже гнати не буду я опель корсу 2007 року зроблю за ці гроші)тим більше авто більше 8 років безпантово гнати бо переплачуєш краще вже собі консульський облік зроблю іза 5к візьму собі бешку в 39 кузові)
Stanislaw Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:29 Автор #16 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:29 я такого корча даже гнати не буду я опель корсу 2007 року зроблю за ці гроші)тим більше авто більше 8 років безпантово гнати бо переплачуєш краще вже собі консульський облік зроблю іза 5к візьму собі бешку в 39 кузові)о умнік вискочка обявився))) та бери хоть вертальота )))як візьмеш Е39 скажеш , а покі сиди і мрій далі)))
robertoO07 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:50 #17 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 08:50 дійсно, якщо ви женете машину 99 року, а не прохідну, то значить до можна більше "приклетиїти", чи не так? для чого тоді розказувати всім за мінус собі? в принципі перш за все винні наші "мудрі" керівникі які дбають про сво кишені, і м на..ти на чому їздять їх громадяни, дибільніших законів ростаможки і постановки на облік немає більше ніде в світі, тому що дбають не за добробут громадян, і не за те що краще їздити на 15 літній Омезі ніж на новому "Тазі", але то таке поговорити можна, та нічого не зміниться поки не візьмемось за вила!
Stanislaw Опубліковано 7 Липня, 2012 в 09:19 Автор #18 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 09:19 дійсно, якщо ви женете машину 99 року, а не прохідну, то значить до можна більше "приклетиїти", чи не так? для чого тоді розказувати всім за мінус собі? в принципі перш за все винні наші "мудрі" керівникі які дбають про сво кишені, і м на..ти на чому їздять їх громадяни, дибільніших законів ростаможки і постановки на облік немає більше ніде в світі, тому що дбають не за добробут громадян, і не за те що краще їздити на 15 літній Омезі ніж на новому "Тазі", але то таке поговорити можна, та нічого не зміниться поки не візьмемось за вила!ввечірі буду мати час , то приблизно розпишу розходи.
Andrei Опубліковано 7 Липня, 2012 в 12:14 #19 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 12:14 я такого корча даже гнати не буду я опель корсу 2007 року зроблю за ці гроші)тим більше авто більше 8 років безпантово гнати бо переплачуєш краще вже собі консульський облік зроблю іза 5к візьму собі бешку в 39 кузові)о умнік вискочка обявився))) та бери хоть вертальота )))як візьмеш Е39 скажеш , а покі сиди і мрій далі)))побачиш мене махай рукоюe39 небесний колір WR 9219)доречі) якщо будуть цікавити авто на запчатсини звертайся)) аматор який таможить омегі ахахахаххаах я чуть з стільчика не впав як вичитав
Davids Опубліковано 7 Липня, 2012 в 14:21 #20 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 14:21 AndreiЦікаво дізнатись, яке розмитнення корси 2007 року ?))
Stanislaw Опубліковано 7 Липня, 2012 в 19:16 Автор #21 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 19:16 AndreiЦікаво дізнатись, яке розмитнення корси 2007 року ?))приблизно 4 тис євро .
Stanislaw Опубліковано 7 Липня, 2012 в 19:27 Автор #22 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 19:27 дійсно, якщо ви женете машину 99 року, а не прохідну, то значить до можна більше "приклетиїти", чи не так? для чого тоді розказувати всім за мінус собі? в принципі перш за все винні наші "мудрі" керівникі які дбають про сво кишені, і м на..ти на чому їздять їх громадяни, дибільніших законів ростаможки і постановки на облік немає більше ніде в світі, тому що дбають не за добробут громадян, і не за те що краще їздити на 15 літній Омезі ніж на новому "Тазі", але то таке поговорити можна, та нічого не зміниться поки не візьмемось за вила!ввечірі буду мати час , то приблизно розпишу розходи.машина 1200перевозка 800завести кузовом 2200завозився через львів 500документи 2000мрев 1600сертифікат 200= 8700$сама машина звозилась 10.2011. того трохі за дорого вийшло кузом , покі знайшлись документи , покі назбирались гроші , бо машина була не спешна , покі все зробилося , машина поставлена на облік 04.2012.
Stanislaw Опубліковано 7 Липня, 2012 в 20:00 Автор #24 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 20:00 =8500$ вибачяюсь 8500 , просто рахував в умі)
tsuvik Опубліковано 7 Липня, 2012 в 20:17 #25 Опубліковано 7 Липня, 2012 в 20:17 =8500$ вибачяюсь 8500 , просто рахував в умі) + 200 заробітку
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.