Перейти до змісту

Картка Гранд Персони

Della

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дуже часто відвідую заклад "Фелічіта". На моє питання як отримати їхню картку знижки, мені відповіли - заповнити анкету на офсайті.

Що і зробила http://grandpersona.com.ua/ua/get-card

Чекаю її вже пів року.

Хтось є власником цієї чудо-картки? ЇЇ взагалі видають? Чи це привід відмахнутись від клієнта?

Опубліковано

oSs В якому саме закладі заповнювали, як давно, при яких умовах?

Можливо, там мене не "відправлять" на сайт. :rolleyes:

Опубліковано

Фелічіта на 33му, минулої весни, умови постійних відвідин піццерії.

Згодом друзі отримали 2 карточки там же.

Опубліковано
Фелічіта на 33му, минулої весни, умови постійних відвідин піццерії. Згодом друзі отримали 2 карточки там же.

певний час минулого року там без проблем роздавали ті картки майже всім бажаючим.

Опубліковано

отримала картку осінню ,коли бронюю столик по телефону у Фелічіті на пр.Волі, вже й впізнають по голосу

часто відвідуємо саме цю піцерію,і на прохання про видачу картки , деякий час запевняли що немає

одного разу з чеком принесли анкету на заповнення :0008:

щоб отримати картку постійного клієнта - варто постійно відвідувати заклад,або лишати щедрі чаєві,імхо :0146:

Опубліковано

маю картку зі знижкою 15%

картки видають відразу після заповнення анкетки в закладі.

Був період, коли карток не було (з рік тому), але зараз вони є і без їх проблем видають більш/менш постійним клієнтам.

Опубліковано
щоб отримати картку постійного клієнта - варто постійно відвідувати заклад,або лишати щедрі чаєві,імхо

отримуємо знижку на 5 грн., залишаємо чаєвих на 20 грн. - бізнес па рускі.

Опубліковано

Хм... зайшли один раз в карамель. Перед уходом попросили зробити картку. Без проблем.

Опубліковано
отримуємо знижку на 5 грн., залишаємо чаєвих на 20 грн. - бізнес па рускі.

Чаєві лишаємо так чи інакше.

А взагалі, загальноприйнятий метод в даному випадку -- платити по рахунку БЕЗ ЗНИЖКИ. Тобто, знижка -- це і є чаєві персоналу.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Карточку літом видали також без проблем....з друзями посиділи на чималеньку і суму....попросив чек і карточку..не відмовили. Знижка 10%.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...