Перейти до змісту

Вже вкотре "Знак якості" обрав саме компанію "Луцьк Фудз" та торгову марку "РУНА"

homkao

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

12 березня 2012 року компанія «Луцьк Фудз» приймала у своїх гостях творчу групу телепередачі «Знак якості» на чолі з Костянтином Грубічем. На цей раз око журналістів привернуло виробництво різноманітних кетчупів, зокрема особливу увагу «Знак якості» приділив процесу виробництва високоякісного, натурального продукту - кетчупу «Шашличний», адже даний продукт ТМ «Руна» вирізняється високою якістю, новітньою технологією виробництва, сучасною незвичайною упаковкою у формі «Велетенського томату» та дизайном, а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин.

Команда телеканалу «Інтер» познайомилась з усіма етапами виробництва кетчупу «Шашличний» торгової марки «РУНА»: від першопочаткового етапу – приготування підготовки компонентів, до завершального етапу - фасування продукції в упаковки. Варто зауважити, що власне особливої уваги було приділено саме унікальній новинці ТМ «РУНА» - оригінальній упаковці у вигляді велетенського томату.

Компанія «Луцьк Фудз» та всі споживачі ТМ «Руна» з нетерпінням очікуватимуть трансляції телепередачі «Знак якості», що відбудеться в травні 2012 року.

Опубліковано
даний продукт ТМ «Руна» вирізняється високою якістю, новітньою технологією виробництва, сучасною незвичайною упаковкою у формі «Велетенського томату» та дизайном, а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин.

=томатна паста з Китаю + місцеві яблука + маленький секрет

:)

Опубліковано

12 березня 2012 року компанія «Луцьк Фудз» приймала у своїх гостях творчу групу телепередачі «Знак якості» на чолі з Костянтином Грубічем. На цей раз око журналістів привернуло виробництво різноманітних кетчупів, зокрема особливу увагу «Знак якості» приділив процесу виробництва високоякісного, натурального продукту - кетчупу «Шашличний», адже даний продукт ТМ «Руна» вирізняється високою якістю, новітньою технологією виробництва, сучасною незвичайною упаковкою у формі «Велетенського томату» та дизайном, а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин.

Команда телеканалу «Інтер» познайомилась з усіма етапами виробництва кетчупу «Шашличний» торгової марки «РУНА»: від першопочаткового етапу – приготування підготовки компонентів, до завершального етапу - фасування продукції в упаковки. Варто зауважити, що власне особливої уваги було приділено саме унікальній новинці ТМ «РУНА» - оригінальній упаковці у вигляді велетенського томату.

Компанія «Луцьк Фудз» та всі споживачі ТМ «Руна» з нетерпінням очікуватимуть трансляції телепередачі «Знак якості», що відбудеться в травні 2012 року.

І шо, і кругом не по нашому написано? ©

Опубліковано

Знаємо ми як ті знаки якості вручаються... трохи грошей, і діплом ваш :)

Не хочеться в це вірити! :0157:

Повір, саме так і є :)

Як би цього не хотілось :), знаю не "понаслышке".

в Міжнародних конкурсах така фішка не проканає звичайно, а в нас, ТПП (Торгово промислова палата), розсилає листи з "пакетом" послуг :), як ото "кращі товари року", і т.д., а тут цілий телеканал привалив рекламу робити )))

там також є градація (просто диплом = N грошей, диплом + медалька = 2N, ну і т.д. чим більше нагород тим більше N)

Опубліковано
Знаємо ми як ті знаки якості вручаються... трохи грошей, і діплом ваш

Доречі "Знак якості" - це не диплом, і гроші тут ні до чого. Мова йде про зйомки телепередачі, яка транслюється на ТК "Інтер", коли телевізійники вибирають 5 компаній з виробництва того чи іншого продукту і порівнюють за всіма можливими ознаками. Подивитесь трансляцію в травні, от і зрозумієте.

Опубліковано

Доречі "Знак якості" - це не диплом, і гроші тут ні до чого.Подивитесь трансляцію в травні, от і зрозумієте.

стопудова, ага ) "а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин" і коштує дешево, і натурпродукт! ітіть, економічне диво!

Опубліковано
Доречі "Знак якості" - це не диплом, і гроші тут ні до чого.

Свята наївність

Хто має думалку і змогу бачити\безпосередньо участвувати на виробництві середньої паршивості ковбас\вина\надзвичайних_вітамінізованих_кетчупів\ще чогось, чомусь то, потім не споживає того щастя, неспроста, правда?

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Ну, не знаю. А чого таке ставлення? Звідки така інфа? Невже не хочеться порадіти за волинського виробника?

Ну, не знаю. А чого таке ставлення? Звідки така інфа? Невже не хочеться порадіти за волинського виробника?

Опубліковано

А хто небудь досліджував де «Луцьк Фудз» бере сировину для виготовлення своєї продукції??? Ні... Ото ж бо... (хоча дійсно сировина вигтовляється китайцями)... краще вже я обійдусь без кетчупів і майонезів...

Опубліковано

А хто небудь досліджував де «Луцьк Фудз» бере сировину для виготовлення своєї продукції??? Ні... Ото ж бо... (хоча дійсно сировина вигтовляється китайцями)... краще вже я обійдусь без кетчупів і майонезів...

Шановні, ви знаєте що таке масове виробництво?

Ви в курсі що наш, український, постачальник сировини просто не може забезпечити необхідною кількістю сировини таке виробництво?

P. S, Я не працюю на "Луцьк Фудз".

Опубліковано

На Чумаку, ще можливо і переробляють херсонські томати.

А Волинь, ніразу не помідорний край, обходиться китайською пастою :)

Опубліковано

На Чумаку, ще можливо і переробляють херсонські томати. А Волинь, ніразу не помідорний край

знайома, яка працювала на "Руні", розказувала, що томатну пасту їм поставляв "Чумак", але не слід забувати, як "Руна закуповує яблука.

Опубліковано

Не знаю, з чого б то Чумаку кормити іншу контору, хоча в Руни відносно невелике виробництво. Вони не є конкурентами Чумаку чи Торчину

Опубліковано

Археологи :)

Не знаю як там в Чумака з натуральністю, але свого часу мала справу з Руною - до цих пір не купую їхню продукцію, вражень вистачило.....

ЗІ: морозильна камера дуже хороший замінник кетчупу :_07: :_07: Помідори в сезон заморожую - вистачає для соусів, піци і лазаньї до наступного сезону.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...