homkao Опубліковано 19 Березня, 2012 в 12:11 #1 Опубліковано 19 Березня, 2012 в 12:11 12 березня 2012 року компанія «Луцьк Фудз» приймала у своїх гостях творчу групу телепередачі «Знак якості» на чолі з Костянтином Грубічем. На цей раз око журналістів привернуло виробництво різноманітних кетчупів, зокрема особливу увагу «Знак якості» приділив процесу виробництва високоякісного, натурального продукту - кетчупу «Шашличний», адже даний продукт ТМ «Руна» вирізняється високою якістю, новітньою технологією виробництва, сучасною незвичайною упаковкою у формі «Велетенського томату» та дизайном, а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин.Команда телеканалу «Інтер» познайомилась з усіма етапами виробництва кетчупу «Шашличний» торгової марки «РУНА»: від першопочаткового етапу – приготування підготовки компонентів, до завершального етапу - фасування продукції в упаковки. Варто зауважити, що власне особливої уваги було приділено саме унікальній новинці ТМ «РУНА» - оригінальній упаковці у вигляді велетенського томату.Компанія «Луцьк Фудз» та всі споживачі ТМ «Руна» з нетерпінням очікуватимуть трансляції телепередачі «Знак якості», що відбудеться в травні 2012 року.
Deemon Опубліковано 19 Березня, 2012 в 12:25 #4 Опубліковано 19 Березня, 2012 в 12:25 даний продукт ТМ «Руна» вирізняється високою якістю, новітньою технологією виробництва, сучасною незвичайною упаковкою у формі «Велетенського томату» та дизайном, а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин. =томатна паста з Китаю + місцеві яблука + маленький секрет
Dream Опубліковано 19 Березня, 2012 в 12:38 #5 Опубліковано 19 Березня, 2012 в 12:38 =томатна паста з Китаю + місцеві яблука + маленький секрет
Fantom Опубліковано 19 Березня, 2012 в 13:19 #6 Опубліковано 19 Березня, 2012 в 13:19 Знаємо ми як ті знаки якості вручаються... трохи грошей, і діплом ваш
gigant Опубліковано 19 Березня, 2012 в 13:36 #7 Опубліковано 19 Березня, 2012 в 13:36 Знаємо ми як ті знаки якості вручаються... трохи грошей, і діплом ваш Не хочеться в це вірити!
zaHARE Опубліковано 21 Березня, 2012 в 19:30 #8 Опубліковано 21 Березня, 2012 в 19:30 О-о-о! Лайно під тм Руна зафасують в нову упакуовку чи може врешті вкинуть в ту пасту хоч один помідор?
Barugan Опубліковано 21 Березня, 2012 в 20:14 #9 Опубліковано 21 Березня, 2012 в 20:14 а тс хоть би обізвався......плохЕй маРкетОлог поПався....
Zheny@ Опубліковано 22 Березня, 2012 в 08:45 #10 Опубліковано 22 Березня, 2012 в 08:45 12 березня 2012 року компанія «Луцьк Фудз» приймала у своїх гостях творчу групу телепередачі «Знак якості» на чолі з Костянтином Грубічем. На цей раз око журналістів привернуло виробництво різноманітних кетчупів, зокрема особливу увагу «Знак якості» приділив процесу виробництва високоякісного, натурального продукту - кетчупу «Шашличний», адже даний продукт ТМ «Руна» вирізняється високою якістю, новітньою технологією виробництва, сучасною незвичайною упаковкою у формі «Велетенського томату» та дизайном, а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин.Команда телеканалу «Інтер» познайомилась з усіма етапами виробництва кетчупу «Шашличний» торгової марки «РУНА»: від першопочаткового етапу – приготування підготовки компонентів, до завершального етапу - фасування продукції в упаковки. Варто зауважити, що власне особливої уваги було приділено саме унікальній новинці ТМ «РУНА» - оригінальній упаковці у вигляді велетенського томату.Компанія «Луцьк Фудз» та всі споживачі ТМ «Руна» з нетерпінням очікуватимуть трансляції телепередачі «Знак якості», що відбудеться в травні 2012 року.І шо, і кругом не по нашому написано? ©
Fantom Опубліковано 22 Березня, 2012 в 12:30 #11 Опубліковано 22 Березня, 2012 в 12:30 Знаємо ми як ті знаки якості вручаються... трохи грошей, і діплом ваш Не хочеться в це вірити! Повір, саме так і є Як би цього не хотілось , знаю не "понаслышке". в Міжнародних конкурсах така фішка не проканає звичайно, а в нас, ТПП (Торгово промислова палата), розсилає листи з "пакетом" послуг , як ото "кращі товари року", і т.д., а тут цілий телеканал привалив рекламу робити ))) там також є градація (просто диплом = N грошей, диплом + медалька = 2N, ну і т.д. чим більше нагород тим більше N)
homkao Опубліковано 22 Березня, 2012 в 12:35 Автор #12 Опубліковано 22 Березня, 2012 в 12:35 Знаємо ми як ті знаки якості вручаються... трохи грошей, і діплом ваш Доречі "Знак якості" - це не диплом, і гроші тут ні до чого. Мова йде про зйомки телепередачі, яка транслюється на ТК "Інтер", коли телевізійники вибирають 5 компаній з виробництва того чи іншого продукту і порівнюють за всіма можливими ознаками. Подивитесь трансляцію в травні, от і зрозумієте.
Fantom Опубліковано 22 Березня, 2012 в 14:31 #13 Опубліковано 22 Березня, 2012 в 14:31 Доречі "Знак якості" - це не диплом, і гроші тут ні до чого.Подивитесь трансляцію в травні, от і зрозумієте.стопудова, ага ) "а також даний продукт багатий на вітаміни С, РР, В1, В2 та β-каротин" і коштує дешево, і натурпродукт! ітіть, економічне диво!
Deemon Опубліковано 22 Березня, 2012 в 14:48 #14 Опубліковано 22 Березня, 2012 в 14:48 Доречі "Знак якості" - це не диплом, і гроші тут ні до чого.Свята наївністьХто має думалку і змогу бачити\безпосередньо участвувати на виробництві середньої паршивості ковбас\вина\надзвичайних_вітамінізованих_кетчупів\ще чогось, чомусь то, потім не споживає того щастя, неспроста, правда?
Varvara Опубліковано 10 Березня, 2013 в 16:57 #15 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 16:57 Ну, не знаю. А чого таке ставлення? Звідки така інфа? Невже не хочеться порадіти за волинського виробника? Ну, не знаю. А чого таке ставлення? Звідки така інфа? Невже не хочеться порадіти за волинського виробника?
xforester Опубліковано 10 Березня, 2013 в 17:12 #16 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 17:12 А хто небудь досліджував де «Луцьк Фудз» бере сировину для виготовлення своєї продукції??? Ні... Ото ж бо... (хоча дійсно сировина вигтовляється китайцями)... краще вже я обійдусь без кетчупів і майонезів...
RojkFV Опубліковано 10 Березня, 2013 в 17:22 #17 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 17:22 Покоління "Мівіни" - Зустрічають по одежині і не проводжають...)
Electronshik Опубліковано 10 Березня, 2013 в 18:31 #18 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 18:31 А хто небудь досліджував де «Луцьк Фудз» бере сировину для виготовлення своєї продукції??? Ні... Ото ж бо... (хоча дійсно сировина вигтовляється китайцями)... краще вже я обійдусь без кетчупів і майонезів...Шановні, ви знаєте що таке масове виробництво?Ви в курсі що наш, український, постачальник сировини просто не може забезпечити необхідною кількістю сировини таке виробництво?P. S, Я не працюю на "Луцьк Фудз".
Deemon Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:05 #19 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:05 На Чумаку, ще можливо і переробляють херсонські томати. А Волинь, ніразу не помідорний край, обходиться китайською пастою
Electronshik Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:12 #20 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:12 Чесно кажучі не віриться що Чумак повністю забезпечує себе нашими помідорами. Думаю що без Китаю не обійшлося й там.
Varvara Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:13 #21 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:13 Чумак? Та ладно)))
GOODMAN Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:19 #22 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:19 На Чумаку, ще можливо і переробляють херсонські томати. А Волинь, ніразу не помідорний крайзнайома, яка працювала на "Руні", розказувала, що томатну пасту їм поставляв "Чумак", але не слід забувати, як "Руна закуповує яблука.
Electronshik Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:24 #23 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:24 Не знаю, з чого б то Чумаку кормити іншу контору, хоча в Руни відносно невелике виробництво. Вони не є конкурентами Чумаку чи Торчину
erica Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:58 #24 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 19:58 Археологи Не знаю як там в Чумака з натуральністю, але свого часу мала справу з Руною - до цих пір не купую їхню продукцію, вражень вистачило..... ЗІ: морозильна камера дуже хороший замінник кетчупу :_07: Помідори в сезон заморожую - вистачає для соусів, піци і лазаньї до наступного сезону.
Electronshik Опубліковано 10 Березня, 2013 в 20:05 #25 Опубліковано 10 Березня, 2013 в 20:05 В умовах виробництва після того як кетчуп пропастеризують то вже по великому рахунку пофігу звідки паста привезена.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.