Перейти до змісту

Крим 2012

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Передстартова готовність !!!

Хто за чим закріплений.. прослідкуйдте.. щоб були інструменти/медикаменти/запаси харчів/грошовий "общак"/палатки/засоби приготування їжі.

Аналогічно.. не забуваємо за індивідуальну снарягу.. теплі, непромокаючі речі, змінне взуття, засоби особистої гігієни, фляги....

КАСКИ!!! ОБОВЯЗКОВО!!!

Ємності для води (2 півторашки) ОБОВЯЗКОВО!!!

Запасні камери і спиці ОБОВЯЗКОВО !!!

Техогляд проведено... проблем по велах несумісних з походом не виявлено.. баги пофіксени )))

До початку походу залишилось 3 дні..

На пятницю пропоную відпроситися з роботи і толком все розписати/порозкладати.. щоб ввечері вже все зібрати і встановити на вел.

Зустріч на вокзалі в 10:00 !!! Щоб докупити ще в дорогу, пити/запивати ))) і допомогти пакуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

запасные спицы я беру на всех, те, что выбрали. ровенчане берут свои, так как померить я не могу.. камеру беру себе тонкую, 26". так как толстая плохо налазит на 29" обод. ну и мелочь, типа латок, ниппелей. кстати, колесо Big Apple я уже поставил. минут за 20 еду на тест-драйв :smile3:

завтра созваниваюсь с Игреком и договариваемся, кто что берет из общих запчастей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніч до старту....!!!

Не забуваємо взяти пусті пляшки.. на воду.!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так уже.. на чемоданах :smile3: кстати, а зачем пустые? я возьму сразу полные..

ps. "хамон из найнера" :smile3:

hamon.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ми повернулись !!

На спідометрі майже 500 км.. під колесами Бахчісарай, Чуфут-Кале, Мангуп-Кале, Балаклава, Севастополь, Алупка, Лівадія, Орлиное, Ялта, Масандра, Лучистоє, Алушта, АНГАРСЬКИЙ перевал, Дімерджі.

Купальний сезон відкрито при температурі води десь 13 градусів.))) бр.... а шо дєлать.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З приїздом! Які ж ви молодчинки :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...