Перейти до змісту

посилка з Америки

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ЩО робити, якщо не прийшла посилка з Америки?

На протязі десь приблизно 1,5 місяця немає посилки з Америки. Після цієї посилки, що пропала я замовляв ще кілька дріб'язкових посилок, але майже всі вони прийшли. Можливо діло в тому, що там безкоштовна доставка? Куди звертатись, щоб вирішити цю проблему, чи можливе відшкодування коштів, які були потрачені на ц юпосилку.

Підкажіть, що робити в даній ситуації!!!

Довбана Укрпошта!!!

Опубліковано

1. Чим посилали ? ( назва поштового сервісу )

2. Є зв"язок з відправиком ?

3. Є можливість відстежувати рух посилки ?

4. Є дані , що вона дійшла до України ?

Опубліковано

омг і яким боком тут укрпошта ?

замовляю регулярно техніку з США

все приходить на ура - і не якась коробочка а ящики на 40-60 кг

можливо не пошта довбана а таможня ? )

да да, така служба теж кормиться з посилок )

Опубліковано

1. Чим посилали ? ( назва поштового сервісу )

2. Є зв"язок з відправиком ?

3. Є можливість відстежувати рух посилки ?

4. Є дані , що вона дійшла до України ?

Відправляли USPSом. Зв'язок є через Ебай. Відстежувати навряд чи можна, хіба що через відправника. Я немаю ніяких даних. Ще одна халепа: я поставив йому помилково відгук і в нього гроші розблоковані. Я зробив собі ще гірше.

Опубліковано

Візьми в продавця Tracking number-посилки, і глянь на сайті USPS, чи посилка залишила США. Якщо так, то тут уже треба штормити Укрпошту, або цілком можливо, що товар потребує розмитнення і його затримали на митниці (хоча в такому випадку повинно було б прийти повідомлення).

Опубліковано

Візьми в продавця Tracking number-посилки, і глянь на сайті USPS, чи посилка залишила США. Якщо так, то тут уже треба штормити Укрпошту, або цілком можливо, що товар потребує розмитнення і його затримали на митниці (хоча в такому випадку повинно було б прийти повідомлення).

Що робити, якщо товар дійсно затримали на митниці, як дізнатись чи він там є? Як з ними зв'язатись?

Я думаю, що він десь в Україні загруз. Але де? Як почати спір на ебай?

Опубліковано

Який спір? Відгук поставлено!

Плюс до всієї ції заправленої каші

Поэтому, никогда не торопитесь с наездом, разберитесь who is who, благо PayPal устанавливает 40-дневный срок, в течении которого принимаются претензии и вы можете попытаться вернуть свои деньги (или их часть), если считаете, что вас “кинули”.

А посилка "їде" 47 днів.

Опубліковано

якщо заявлена вартість відправлення більше 200 ує, то вона скоріше за все застряла на митниці, хоча і це не факт.

Вартість 124 $

Опубліковано

що тут гадати де вона, проси у продавця трек номер

та й по iдеi продавець мав сам пiсля вiдправлення посилки прислати трек номер, якщо номер не пришле то значить продавець посилки не вiдправляв взагалi. Бо можна сказати й що 10кг золота комусь вiдправив, але ж це треба пiдтвердити

Опубліковано

що тут гадати де вона, проси у продавця трек номер

та й по iдеi продавець мав сам пiсля вiдправлення посилки прислати трек номер, якщо номер не пришле то значить продавець посилки не вiдправляв взагалi. Бо можна сказати й що 10кг золота комусь вiдправив, але ж це треба пiдтвердити

Ти напевно не користувався Ebay?

При відправці продавцю дають трекен-намбер, який він після того має ввести на Ebay як підтвердження того що шось таки, тай відправив.

Є позначки про оплату, відгуки і відправку. При поставленні відгуку, оплаті або введені трекен-намберу ті познічки стають кольорові, активні... Що свідчить про якусь діяльність.

post-3767-0-60503100-1331797851.png

Опубліковано

Скинь в тему ссилку на продавця і лот з eBay. Щось в мене великі сумніви що твоя посилка дійсно з Америки. Ніколи не бачив безкоштовної доставки через USPS. Буває так, що продавець в Америці, а фактична доставка йде з Китаю через Economy Int'l Shipping. Перше, що я б зробив в цій ситуації це написав би продавцю про дану проблему і в залежності від відповіді починав би якісь рухи.

взагалі то, треба починати шевелитись якщо на 25-30 день не прийшла! А не через 1,5міс!!!

Шевелитись необхідно починати після 45 днів

Опубліковано

45 днів після оплати - то крайній срок висування претензій.

38-42 треба вести переговори, спочатку з продом, якщо не буде консенсусу чи посилки - відкривати кейс

Опубліковано

http://www.ebay.com/itm/270901998819?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648#ht_500wt_922

Це зсилка на той лот, який іде вже більше ніж 1 місяць. Скільки часу йде помилка через economy shipping?

Опубліковано

Я ще з самого початку теми зрозумів що мова йде про телефон. Якби ТС курив форум ebay-forum.ru, то знав би що посилки з айфонами найменше доходять до своїх адресатів, навіть при відправці з трекінгом. А тут що можна сказати "жадность фраера загубит", доплатив би за трек і на 99% повернув би кошти.

Опубліковано

Я ще з самого початку теми зрозумів що мова йде про телефон. Якби ТС курив форум ebay-forum.ru, то знав би що посилки з айфонами найменше доходять до своїх адресатів, навіть при відправці з трекінгом. А тут що можна сказати "жадность фраера загубит", доплатив би за трек і на 99% повернув би кошти.

Один айфон мені вже прийшов, а з цим якась халепа.

Опубліковано

Брєд.

Скільки я і знайомі купували телефони, в тому чилі і iphone, приходили всі! З затримками, але всі.

Опубліковано

http://www.ebay.com/...48#ht_500wt_922

Це зсилка на той лот, який іде вже більше ніж 1 місяць. Скільки часу йде помилка через economy shipping?

Читал на разных форумах, а также на неофициальном форуме про ebay, что таможеники очень "любят" iphone. А по даному лоту отправка приорити мэйл. Мне самсунги с США такой почтой доходят за 9 дней, на 10-ый забираю. По крайней мере 3 посылки подряд забирал на 10-ый день. Открывай кейс пока не поздно.

Опубліковано

З чого ти взяв що доставка economy shipping USPS в тебе USPS Priority Mail International це дуже хороша доставка і посилки зазвичай приходять на протязі 14 днів. Подивись в Мy eBay дату відправки продавцем посилки. Там же має бути трек номер. Якщо трека немає то можна запідозрити продавця, але в нього 100% рейтинг. В твого продавця немає лотів на продаж і з 17 березня ні одного відгука. Щось тут не чисто.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...