Перейти до змісту

фіат уно продам

lanima

Рекомендовані повідомлення

продаю червоний фіат уно, 1987р., 1.1, коробка п'ятиступка. Поварений пофарбований 2 роки тому мною особисто для себе. Фарба акрилова під лаком, не подерта. Мотор поміняний 3місяці тому, привезений з польщі. Тоді ж повністю зробилась підвіска. Все ставилось нове. Салон в нормальному стані. Стеля перетягнута новою тканиною. Зроблена обезшумка, антикор днища. Ціна 2400доларів. Торг буде. Тільки з людиною, яка приїде з завдатком дивитись машину. Фото викладу, тільки якість буде поганенька,бо телефоном фотаю. Для зацікавлених мій тел. 0999086252

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оо. зацікавило. як ти ложив акрілову краску під лак? скільки слоїв акріла і лака?

це як ап.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ложила))) мене звати Світлана. я робила тришарове покриття. Акрилова фарба в якості підложки в 2 шари. Потім напил металіком. В мене він 2 кольорів був. На низ авто вишневий на верх червоний з рожевим відтінком. Потім лак. Металік пилити коли акрил підсохне до напівсуха. Інакше зерно втопиться, й вийде казна-що.

В результаті моя машина на сонці яскраво червона а в тіні або ввечері вишнева. На моїй сторінці в однокласниках є фотка. Шевцова світлана 31рік луцьк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є так звана акрилова база під лак. Так її на підборі називають, бо технічно це та сама база металік тільки без зерна. Тобто пігмент плюс біндер. Вона підсихає протягом 20хв. Вкривається 2,3 слоями лаку. На вигляд звичайна акрилова фарба тільки з гарним, глибоким блиском. Проте є одне але... Літр бази 600грн. Літр акрилової фарби з затверджувачем 200грн. На машину треба по 2л. От я й придумала свою трьохслойку, щоб гроші зекономити. Лак не шкрябається так сильно, й легше поліртється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодець Світланка!!! Втерла носа цим зазнайкам-чоловікам. Так т римати!!! :0152:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Світлана,якщо можна викладіть фото.Також цікавить витрата пального на 100км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодець Світланка!!! Втерла носа цим зазнайкам-чоловікам. Так т римати!!! :0152:

причом тут втерла носа я нерозумію..помоєму пост явно лишній.

я зацікавився ,бо сам зіткнувся з покраскою машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розход бензину не засікали спеціально. Приблизно 5-6л. Бензину на сотню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машина продана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...