Перейти до змісту

Підлікую я своє Яблуко))

Рекомендовані повідомлення

Подарували мені якось плід праці та стараннь самого Стів Джобса а точніше iPhone 3Gs я був дуже радий подарункові ))).......Блаблаблаблаблаблабла......І ось с тих пір сіє чудо з рук я не відпускаю так як паше в мене він як гастарбайтер і ношу я його повсюду

post-13652-0-77059800-1331231295_thumb.jpost-13652-0-26472800-1331231594_thumb.j

post-13652-0-62641200-1331231383_thumb.jpost-13652-0-49029300-1331231664_thumb.j

само собою на ньому воно і видно царапини які я так і не зрозумів як взялисьі сліди від падіння (було діло)....

post-13652-0-89581000-1331231956_thumb.jpost-13652-0-26755100-1331231974_thumb.j

post-13652-0-60692100-1331231477_thumb.j

На роботу девайсу ці всі "приколи" не вплинули (пощастило мені)

Ну і суть цієї розповіді в тому що поки у мене є можливість хочу я своє яблуко підлікувати)

Що треба зробити :

Поміняти задню кришку ( думаю біла гарно дивилась би )

Поміняти ричажок переключаючий в режим беззвучний (він останнім часом сам собі режисер то включається то наоброт)

Поміняти резинку (ущільнювач) та що між екраном і сріблястим ободком (Вона взагалі міняється???)

Ну і тоді звичайно ж придбати якісь чохол (щоб і прикрашав тел і захищав його)

Хто знає як це зробити або де чи так просто щось підсказати хоче пишіть в коментах )))

Текст писав на швидкоруч можуть бути помилки ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б радив оригінальну кришку не чіпати, просто поміняти ричажок і купити бампер(чохол)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий варіант знайти айфон на розборку (з хорошим тилом)

Тоді і все приляже як слід .

Найкраще втопленого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б радив оригінальну кришку не чіпати, просто поміняти ричажок і купити бампер(чохол)!

Ну воно то так але на екрані у мене вже трохи царапин а ззаді тел теж не в ідеалі і навіть коли він в чохлі мене мучить питання заміни кришки))) І доречі мені потрібен чохол якщо знаєш де знайти підкажи)

Найкращий варіант знайти айфон на розборку (з хорошим тилом)

Тоді і все приляже як слід .

Найкраще втопленого.

А чому втопленого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому втопленого?

Бо з нього можна зняти оригінальні (якісні) корпусні деталі, кнопки і тд.

Це буде в рази краще китайського лоу і хай-копі.

Не раджу білі кришки, на цьому кольорі дрібні царапки, вмятини, сколи - дуже кидаються в очі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому втопленого?

Бо з нього можна зняти оригінальні (якісні) корпусні деталі, кнопки і тд.

Це буде в рази краще китайського лоу і хай-копі.

Не раджу білі кришки, на цьому кольорі дрібні царапки, вмятини, сколи - дуже кидаються в очі

Ну про білі кришкі я знаю ну а якшо не брати до уваги колір то де мені взяти потопленого афона?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукати

а- в інтернеті

б-по розборках (в майстрів0

в- замовляти в тих, хто возить вживані телефони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені б для початку чохол якісь непоганий знайти )) Ніхто не допоможе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно менял корпус на 3GS типа под оригинал - качество мне понравилось. Можно заменить тачскрин на новый без царапин. Чехол можно купить или на базаре , или напротив "Перлини" и т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно менял корпус на 3GS типа под оригинал - качество мне понравилось. Можно заменить тачскрин на новый без царапин. Чехол можно купить или на базаре , или напротив "Перлини" и т.д.

А де корпус купував?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де корпус купував?

У ребят знакомых брал , было только одна сложность - это выбрать нормальную батарею(там стоят оригиналы, но могут быть разряжены)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де корпус купував?

У ребят знакомых брал , было только одна сложность - это выбрать нормальную батарею(там стоят оригиналы, но могут быть разряжены)

А вони де взяли? ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Где взяли не знаю , но догадываюсь. Качество хорошее : кнопки , крышка , шлейфики. Ставил человеку - и он доволен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...