Перейти до змісту

підробіток зі збору замовлень на фарбування автомобілів

lanima

Рекомендовані повідомлення

пропоную підробіток з пошуку замовлень на фарбування машин. Оплата 10відсотків від вартості замовлення. Кому цікаво, пишіть в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо я сам приїду фарбуватись, без підставних - 10% скинете? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Припустимо кумові нараджу Вас,отримаю свої 10%,а Ваша робота його не влаштує.Як тоді? "Всіх собак на мене навішають". Тут має бути трохи інший підхід,принцип ВВС (баба,бабі сказала).Якщо якісно робите свою роботу,люди будуть їхати і так.Спочатку сутужно,з часом Вас шукатимуть.

Вдячний клієнт приведе 3-ох,не вдячний 10-ть відговорить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ауді а6 с5. потрібно трохі підрихтувати крило переднє ліве (невелика вмятина) + пофарбувати його і передній бампер. яка ціна питання? де знаходитесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream 10 відсотків скидаю))) дзвоніть. Мій тел. 0999086252

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko якщо вашого кума не влаштує моя робота, я попросту перероблю, бо дуже відповідально ставлюся до своєї справи. Щоб бути впевненим, що на вас собак не вішатимуть, подивіться на фото деяких пофарбованих мною машин. Сторінка в однокласниках. Шевцова світлана, 31 рік,м. Луцьк

На рахунок клієнтів. Така вже я є, хочу щоб про мою майстерню знали всі й відразу)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

staras ціна приблизно 1400грн з матеріалами й поліровкою. Шпаклюю алюмінієвою шпаклівкою, фарба, лак фірми РРG. Поліроль фарекла. Підготовка пневмоінстументом, насухо. Більш точно по ціні скажу, коли бачитиму машину. Знаходжусь в с. Воротнів, 13км вiд луцька. До 14березня розписано , далі 2 тижні вільно. Дзвоніть, тел. 0999086252. Буду рада допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

staras ціна приблизно 1400грн з матеріалами й поліровкою. Шпаклюю алюмінієвою шпаклівкою, фарба, лак фірми РРG. Поліроль фарекла. Підготовка пневмоінстументом, насухо. Більш точно по ціні скажу, коли бачитиму машину. Знаходжусь в с. Воротнів, 13км вiд луцька. До 14березня розписано , далі 2 тижні вільно. Дзвоніть, тел. 0999086252. Буду рада допомогти.

Дякую! З понеділка віддзвонюсь приїду покажу. З святом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за вітання)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lanima зі св"ятом Вас.Уваги,посмішок і весняного настрою!!!

Я здається сюжет бачив по Вол. телебаченню про Вас. Якщо не секрет,де Ви раніше працювали?

А по темі. Фарбував весною авто своє повністю.Нарікань на роботу немає.Все влаштувало.Робили гарні знайомі. Правда з середини водійської дверки була корозія по ущільнювачу до низу.Видно "в падло" їм будо затирати те діло,просто задули і все.Зараз починає вилазити корозія.Скільки орієнтовно буде вартувати толково зробити ту дверку? В межах? Дякую.

Авто Сhevrolet Tacuma, Ментол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сюжет про мене))) я знімалась в першому епізоді передачі 'українська мрія' на каналі actv. Вийшла переможцем й отримала інвестицію на розвиток своєї справи. От тільки не думала що хтось про це пам'ятає))). Відносно досвіду: 2 роки на автозаводі, потім на хазяїна, з літа 2010 на себе.

На рахунок дверки, за роботу 70грн. По матеріалах треба дивитись.

сюжет про мене))) я знімалась в першому епізоді передачі 'українська мрія' на каналі actv. Вийшла переможцем й отримала інвестицію на розвиток своєї справи. От тільки не думала що хтось про це пам'ятає))). Відносно досвіду: 2 роки на автозаводі, потім на хазяїна, з літа 2010 на себе.

На рахунок дверки, за роботу 70грн. По матеріалах треба дивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте, нет глюкнув))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після 14-го зв"яжуся з Вами.

Успіхів у власній справі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за побажання))) буду чекати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавть орієнтовна вартість покраскі Opel Kadett (седан) в металік. Скількі з підготовкою і краскою, і скільки тількі покраска підготовленого авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підготовка, покраска, поліровка 3900+фарба. Мало шпаклювати-дешевше. Просто пофарбувати 600грн потім відполірувати +400грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...