Перейти до змісту

Допоможіть розібратись

sed1991

Рекомендовані повідомлення

Ситуація наступна:

Звонить сьогодні до моєї матері жіночка яка живе у тому будинку де жив мій покійинй батько. Будинок поділений на три частини тобто одна частина де живе та сусідка і каже:

Ми вже давно хочемо приватизувати свою хату так от для того щоб приватизувати її потрібно два підписи тобто від першої частини яка була записана на мого діда і дядька покійних і другої де були записані мая бабуся покійна та власне батько.

Так мої родичі "прибацані" догледіли діда який залишився сам при умові що він перепише на тих робичів ту хату тобто після смерті автоматично прибацані господарі стали власниками.

Отже що робити? мамі кажуть що я прямий спадкоємець так як володарі всі повмирали, що порадите? куди звертатись?

ЗІ якось на днях маємо зїздити до тих прибацаних - поділюся інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі речі краще обговорити з нотаріусом, а не на форумі. Навіть приватні можуть дати загальну безкоштовну консультацію (напевно не усі безкоштовно). Співчуваю. Напевно у багатьох родинах виявляються "прибацані" родичі. Особливо багато їх стає після смерті спадкодавців.

Моя порада - заявляти про бажання отримати законну частину спадщини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі мої родичі повмирали більше 6-ти років тому а якби не цей дзвінок сьогодні то б і не заддумавався що там і як.

Доречі хата пустує повністью сусіди кажуть що у них стіни цвітуть від того що там ніхто не живе.

Завтра - після завтра назбираю інформацію тоді буде відомо точніше поки все розмито

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Знайшли компроміс із родичами хату продадуть і віддадуть 1/8 із вартості.

Все обійшлось без судової тяганини завдяки толковому адвокату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Все закінчилось нещодавно. Виплатили нам 1000 доларів і розійшлись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще нормально розійшлись. Ми свого часу "рідним" 5000 єнотів подарували теж в суперечливій ситуації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Родичі - це люди, які завжди готові допомогти в тяжку хвилину.

Ага, щас <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ладно вам, не може бути, що у вас всі такі погані, впевнений, що є і багато хороших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєте, чим друзі кращі за родичів? Їх можна вибирати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гроші гроші гроші, ну це в більшості випадків, але є такі люди у яких це не головне. хм.. хіба це скоріше всього залежить який ви родич, так би сказати золоте правило моралі wiki: Як хочете, щоб люди вчиняли відносно вас, так і ви чиніть відносно них. але таких людей мало

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Так мої родичі "прибацані" догледіли діда який залишився сам

фраза *доставила* . Дiйсно прибацан родичi, взяли й догледiли дiда. Фiглi там того дiда доглядати, правда ? Чому самi не догледiли дiда на тих же умовах ? Ах да, я забувся, ви ж не прибацанi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую MANJAK11. Свого часу мав таке щастя. Не позаздриш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

На той момент втікти звідти було найкраше рішення для моєї матері можливо це на перший погляд виглядає аморально але насправді це геть не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...