Nokian Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:08 #26 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:08 Імхо даремно потрачений час та гроші .Тут нічого не можна зробити нечесному продавцю якогось зламка за 600 грн, то в кредитної спілки точно нічого не діб,єшся.Окрім геморою.
jotka Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:17 #27 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:17 Ця спілка називаеться ТОВ "Ятесс". Ну як вони мені сказали це не спілка, а підприемець... На ринку 2 роки... Дали роспічатку по % як і скільки платити при тій чи іншій суммі... Ятесс??? не зв'язуйтесь - це фінансові аферистигроші вам обіцяють після того як ви внесете перший внесок? тобто ще не отримавши грошей, ви повинні сплатити їм комісію+перший внесок по кредиту?так ось, внески ви платит будете, а щодо грошей вас будуть кормити "завтраками". будуть розказувати про засідання комітету, яке відбудеться завтра (післязавтра, через тиждень, після свят, до свят і т.д.), але грошей не дадутьмій знайомий в 2009 р. назад підписав з ними договрі, сплатив два внески (щось більше тисячі гривень) - грошей йому не давали ( бо то святА, то немає керівника, то перенесли кредитний комітет і т.д.)він ходив, сварився, просив, дзвонив в Харків, а потім плюнув і перестав платитигроші йому не дали до сьогодні....
Oktar Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:33 #28 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:33 ІМХОНєфіг там чого навіть проект договору просити. Відразу бити в табло прощатись.Примітивна схема.
relaxgood45 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:34 Автор #29 Опубліковано 5 Березня, 2012 в 20:34 вони мені казали шо 2 роки на ринку..
jotka Опубліковано 6 Березня, 2012 в 08:07 #30 Опубліковано 6 Березня, 2012 в 08:07 вони мені казали шо 2 роки на ринку..а ще вони багатьом людям казали, що дадуть їм позику і не далипогугліть - знайдете багато цікавого
GolovBuh Опубліковано 6 Березня, 2012 в 09:50 #31 Опубліковано 6 Березня, 2012 в 09:50 вони мені казали шо 2 роки на ринку..Люди не ведіться на подібні штуки, будете постійно платити гроші в групу, а кредит отримаєте лише тоді коли вже майже внесете всю суму. На лохів розраховано. Наших людей ніколи не переконаєш. Забудьте про дармові гроші.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.