Перейти до змісту

Скарга на ТзОВ "Атлант плюс"


Yamamchur

Рекомендовані повідомлення

Замовлення 21552 виконане вкрай недбало. При шпакльованих і пофарбованих стінах і стелі балкону, раму змістили монтажники вниз і в ліво. В результаті чого зяввився проміжок 6 см між стелею і рамою, а ліві завіси опинилися в стіні. Підвіконня встановили з півсантиметровою щілиною з правого боку, деякі петлі кріплення виступали з рівня вже готової стіни, а балконні двері рипіли.Після тривалих і настійливих вимог усунути недоліки, майстри таки зявились, але окрім петель кріплення нічого не поправили.У зміщенні звинуватили своїх же замірщиків, підвіконня так встановили через не рівну стіну( задовбати півсантиметра в стіну або врізати підвіконня не змогли), усунути скрип не вдалося - "нічого переробляти не будемо", обмежились порадами.А я, довіряючи "солідній " фірмі, гроші проплатив повністю.Зірвав інуючі плінтуси, купив широкі, щоб не було діри, купив пару балонів піни, загнав силіконом шпарину в підвіконні, після кількох підходів усунув скрип нових дверей і стараюсь недивитися ні в бік "Атлант плюс",ні на їхню роботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ніколи не плачу повністю до кінця роботи , ба я заплатив --- у майстрів мотивація зникає ( гроші вже в кишені ) і роблять аби як .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в захист споживачів звернись краще - більше толку буде.

а особисто в мене ставили вікно і блок на балкон (вікно і двері) - все норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 10 місяців потому...

Підтрумую топікстартера, маю дуже негативний досвід з майстрами та і менеджера на "висоті". Історія тягнулася майже місяць було в осені 2012. Якщо коротко: поставили вікно примонтажі звернув увагу "монтажників" що створка крива, не щільно прилягає. Вийняли скло щось там підкрутили -стало більш меньш прилягати ч-з пару днів стало так само+ з балконними дверима був косяк(не трималися прикриті двері "вирішили питання" встановивши ще одного фіксатора)... Пішли дощі, між рамою і откосом потікла вода. Сфотографував я це діло і подзвонив майстрам тім що ставили. Прийшов, покрутився "перший раз таке бачу ...панель тече...". Йду на офіс "будуть ч-з пів години виправлять" після 3-х днів очикування,йду знов на офіс... кароч кажучі після 4-го відвідування офісу вже с підвищенням голосу та нецензурщиною, прибули майстри , замінили створку, перепінили стики. Треба міняти ще вікно і балконні рами та до них вже не піду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...