Перейти до змісту

Девочка больна. Рак 3-й степени. Требуется помощ.

LonelyPainter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Случайно увидела это сообщение у знакомой на стене вконтакте. Задело, как и всегда... Девочка больна раком - совершенно одна в этом мире. Очень часто стаю "вольным волонтером" в подобных случаях. Убеждаюсь каждый раз в том, что помагают в основном, те, кто прошел эту беду, или кого она каснулась. Кто может, помогите материально, у кого нет такой возможности - информационно. Спасибо. (Ниже скан газеты "Ярмарок реклами", № 4 (265) 17 лютого 2012 р.)

post-11279-0-82784600-1330584543_thumb.j

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Скинули трошки грошей на картку на початку тижня. Хай дівчинка поправляється, віримо, що у неї все буде добре.

Опубліковано

Ребят, ничего плохого не хочу сказать, но...вы уверены, что это не банальный развод? Случайно обнаружить 3 степень рака лёгкого...Может быть я не в курсе и всё сильно изменилось, но лет 15 назад это был сметрный приговор и "случайно" не подозревать, что ты болен, просто нереально как то. Это же как минимум: кашель, кровохарканье, одышка и боли в груди. Это метастазы по всему организму, хоть и одиночные.

Поправте меня пожалуйста, если я не прав.

Опубліковано

Ребят, ничего плохого не хочу сказать, но...вы уверены, что это не банальный развод? Случайно обнаружить 3 степень рака лёгкого...Может быть я не в курсе и всё сильно изменилось, но лет 15 назад это был сметрный приговор и "случайно" не подозревать, что ты болен, просто нереально как то. Это же как минимум: кашель, кровохарканье, одышка и боли в груди. Это метастазы по всему организму, хоть и одиночные.

Сьогодні люди живуть і з 4-ою стадією раку легень, знаю одну таку людину. Медицина пішла значно вперед. Однак, щоб допомагати, дійсно потрібно інформацію перевіряти, бо різного роду шахрайств в інтернеті багато.

У даному випадку потрібно звернутися у Волинський онкодиспансер і запитати чи перебуває на обліку ця людина. Якщо так, то можна запитати в лікуючого лікаря, що ще потрібно їй для швидшого одужання, можливо якісь ліки. Так ви будете впевнені, і всі інші, хто бажатиме, зможе потужніше допомогти.

Опубліковано

Я особисто знаю цю дівчину! В неї дійсно ця срашна хвороба! Ніякий це не "банальний развод".

Опубліковано

Допоможи Господи.

Скільки зміг - перекинув.

Адміни - закріпіть будь ласка тему.

Опубліковано

Приват глючить.

Уважаемый Клиент! Приносим свои извинения. Невозможно обработать Ваш запрос. dot.gif Ошибка при выполнении операции Ошибка сервера

Попробуйте проделать следующее:

• Сообщите об ошибке в службу поддержки
  • Сделайте попытку позже
  • Отправьте сообщение об ошибке администратору e-mail'om

29244825509100 мфо: 305299 запрещена.

Опубліковано

Приват глючить.

Уважаемый Клиент! Приносим свои извинения. Невозможно обработать Ваш запрос. dot.gif Ошибка при выполнении операции Ошибка сервера

Попробуйте проделать следующее:

• Сообщите об ошибке в службу поддержки
  • Сделайте попытку позже
  • Отправьте сообщение об ошибке администратору e-mail'om

29244825509100 мфо: 305299 запрещена.

в мене теж була така штука,провела ще один платіж на іншу суму.

в результаті гроші перерахувало 2 рази :rolleyes:

Опубліковано

,

Не правий. У мене в принципі теж випадково (під час операції) виявили рак легені. Також третя стадія. До операції вважали, що у мене туберкульоз. Що і, відповідно, лікували (без особливих успіхів).

Кровохаркання не було. Якщо є хоч одна віддалена метастаза - це вже четверта стадія.

Головна проблема раку в тому, що як такої, особливої симптоматики нема. Тобто він "маскується" під інші хвороби. А культури періодичних добровільних обстежень в нашому суспільстві, на жаль, немає. Я теж не обстежувався нормально до хвороби...

Зрештою, про що говорити, якщо у Волинському онкодиспансері потрібно як мінімум за кілька днів записатися на обстеження томографом. Через великий наплив людей.

Тому і рак в Україні часто виявляють вже на пізніх стадіях. Тоді шанси вижити значно зменшуються. Та й витрати зростають. Лише один курс хімії, який прописували мені, коштує в районі 10-15 тисяч гривень. І дороговизна - не запорука успішного результату...

P.S. Живу з цим, як Ви кажете, смертним вироком, вже, дякуючи Богу, восьмий місяць. Скільки ще проживу - не знаю. Як і ніхто не знає цього на Землі...

Опубліковано

paviva,freemanlutsk,Извините, но это всё, что вы можете сказать в поддержку Оксаны? Тема висела 2 недели нетронутой, понадобилось таким образом отписать, чтоб интерес проявился.

А ничего я не перечислял, нет возможности сейчас...апну темку, мож у кого то получше дела, сможет помочь...

Опубліковано

Тема висіла, бо не зафіксована. Люди перш за все звертають увагу на те що зверху.

Прохання до адмінів - зафіксуйте, будь ласка, тему.

Опубліковано

Будь ласка. З такою швидкістю тема буде на 2-ій сторінці вже завтра. А так можливо ще хтось побачить і допоможе. Зафіксуйте тему.

Опубліковано

А в мене прохання, раз так багато людей потребують допомоги,створіть для них окремий розділ і всі щирі серця,що хочуть допомогти туди заходитимуть і допомагатимуть. Бо такими темпами луцьктолкса 1 сторінка буде зафіксована подібними темами

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Давно здесь не была, случайно зашла и сердце радуется. Спасибо всем тем, кто не остался равнодушен. Как дела у девушки не знаю, так как не знакома лично. Надеюсь, что все у нее есть и буде хорошо. =)

Опубліковано

Питання до LonelyPainter:Як справи у Оксани?

Погуглити нічого не вдалося.

Зі слів знайомої, йде на покращення, операцію вдалося оминути, пухлина не прогресує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...