Перейти до змісту

Лічильники води - наболіле)

simplestar

Рекомендовані повідомлення

Шановні форумчани, може хто стикався. Питання такого плану.

Значить після ремонту я встановив лічильники, із-за постійної недостачі часу не було змоги викликати спеціаліста з водоканалу для реєстрації та пломбування. На даний момент маю уже кілька десятків кубометрів на показниках обох лічильників. Тепер от сиджу і думаю яким чином буде відбуватися реєстрація показників.

Мої знайомі з іншого міста мали таку ж ситуацію, то їх заствили платити все від нуля, незважаючи на те, щомісячні оплати за воду по старих розрахунках здійснювалися (так як і в мене).

Може хто стикався або ж працює в водоканалі дайте відповідь на моє питання. До речі, на квартирі ніхто не приписаний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Никто не будет тебя заставлять платить. Расслабься :)

Придут, запишут показания в договор и опломбируют. Если поверка просроченная - скажут занести на "МегаВод" или ещё куда-нибудь, после чего опечатают.

Ну а если уж сильно напрягает - скрути гайку и пылесосом крыльчатку обратно отмотай ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого не повинно бути. звони на водоканал і кажи хай пломбують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нигде не сказано что счётчик должен быть новый,

может и БУ, лиш бы повереный

а елси БУ - то и 0 на нем не будет

а знакомым с друкого города привет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ... акта підключення відсутній. Вам прийбуть

суворі працівники Водоканалу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Вашому випадку, якщо ніхто не прописаний, можуть заставити заплатити за фактичні показники на лічильниках.

Вприниципі, в мене ніхто не приписаний, однак я щомісяця плачу 85 грн (гар+хол+стоки). Наскільки розумію орієнтовний розрахунок на одну особу.

І якщо порахувати, то за воду я більше заплатив, ніж її накрутив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх необхідно буде зняти і занести на повірку, після чого поставити і їх опломбують і зареєструють. І будуть рахувати Нульом (0) - ту цифру, яка у вас на лічильнику на момент повірки/реєстрації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх необхідно буде зняти і занести на повірку, після чого поставити і їх опломбують і зареєструють. І будуть рахувати Нульом (0) - ту цифру, яка у вас на лічильнику на момент повірки/реєстрації.

Так у мене нові лічильники? Хіба потрібно робити повірку?

Я уявляю цей процес інакше. Типу прийшли з водоканалу зареєстрували і поставили промбу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непотрібно там нічого знімати. І реєструвати ніхто не заставляє одразуж після встановлення.

Викличите з водоканалу. Покажете їм паспорт на лічильник де вказано коли купований і серійний номер.

Опломбують і впишуть в договір.

Ніхто там не повинен доколупуватись до показів при умові що лічильники нові і без видимих пошкоджень..

Хіба сильно "вумний" і хитророблений попадеться.

А доколупається то скажете ремонт робили от і користувалися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если никто не прописан-оплаты идут за 1 человека.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...