Перейти до змісту

Програмний ремонт вашого КОМ`ЮТЕРА! Встановлення ОС Windows, програм, драйверів та налаштувань. Недорого!

vavan22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ех весна стукає у двері, а з нею школоло на борду як підніжники лізуть...

То не я писав\логався, а брат\сестра\друг\дід\баба\котик Мурчик і всі сприги на них

Я вже думав ви повимирали виросли, та де там, розбавляєте сірі будні

:)

Опубліковано

Miro було відписано Дякую)

А на рахунок Зверя ХР, в мене колись стояв, але не СD а DVD Zver 2009! Вінда супер!

А що там в тебе за збірка Я НЕ ЗНАЮ!!!

Дякую за увагу!

(треба думати що пишете, ідеалів не існує)

Опубліковано

А на рахунок Зверя ХР, в мене колись стояв, але не СD а DVD Zver 2009! Вінда супер!

А що там в тебе за збірка Я НЕ ЗНАЮ!!!

tumblr_ly1jmr3MhI1qc30fq.jpg

Опубліковано

Людина хоче заробити своїм умінням перестановки вінди а ви всі відразу налетіли :_07: тіпа жостка конкуренція.

Да вінду кожен школьнік може поставити, так само як і підібрати залізо і замовити його на розетці.

Так шо бізнес план провалився

Опубліковано

з баша.

- Добрый день. Вас обслуживание компьютеров интересует?

- Добрый. А что именно вы предлагаете?

- Обслуживание компьютеров.

- А что именно?

- Обслуживание компьютеров.

- У нас сисадмин есть.

- Кто?

Опубліковано

vavan22, твій друг, який твоїми руками написав оголошення - являється розповсюджувачем контрафактного програмного забезпечення. І його "послуги" караються законом. Кримінальна відповідальність. Кілька років із конфіскацією майна.

Тому, моя Вам порада - не паліться. І послуги надавайте, типу "відновлю ОС і прикладні програми". І т.д.

Тут таких подібних розумників було уже не один десяток.

Опубліковано
Вінда летить, в більшості випадків, не через погані антивірусні програми, а через криві руки і збірки ОС типу ЗвєрСД.

песдьош і расхоже заблуждєніє, мєльйони юзвєрєй (і я втч) не могут ошибацца ;)

п.с. проробила зверська ХР на ноуті 2 роки без жодного збою.

Опубліковано

Та ні, Сан-Сет, дозволь з тобою не погодитися. Якщо на твоїй конфігурації ЗВЕРь нормально став, то це не означає, що це нормальна збірка. Усе-таки досвід показує, що витримує він ой як недовго. І першим найчастіше загинається відео (от у мене таке спостереження, наприклад).

Опубліковано

Та ні, Май-ро, (голосом якубовича із "Поля чудес" "Автамабіль"!): наголошую: 2 роки(!), на ноуті(!), без жодного глюка(!). З кривими руками нікуди не подінешся, але на зборку гнати не потрібно, а то як тільки щось не так звикли: "гавносборка", "гавносборка"!

Опубліковано

Та ні, Май-ро, (голосом якубовича із "Поля чудес" "Автамабіль"!): наголошую: 2 роки(!), на ноуті(!), без жодного глюка(!). З кривими руками нікуди не подінешся, але на зборку гнати не потрібно, а то як тільки щось не так звикли: "гавносборка", "гавносборка"!

Тобі повезло ,що в Зверя точно такий ноутбук ,і він на ньому тестує свої творіння.:)

Опубліковано

ставив собі різних Zver-ів, раза 4 (після кожного апгрейду заліза). Ні разу не глючило. Залізо апгрейдю не частіше раз в півтора року. Також ставив багатьом знайомим (бо так простіше). Переставляляв лише одному, після віруса. Так шо вся проблема в кривих руках, імхо.

Опубліковано

раз поставив він 7 - глюків не замічав, тим більше в плані стабільності порівняно зі звірюкою звичайна 7-ка лідер. Правда на другому кампу(слабшому) стоїть звір 2008 року,як я його тоді записав на болванку так і з неї постійно ставлю, нарікань нема.

Якщо прямі руки то буде робити і робити, а якщо ставити всякі спутнікі, майл защітнік майл браузер і ще зрозуміло що то очевидно що система засмітиться, реестр автозагрузка та і просто купа мусорних файлів які залишають проги які не вміють прибирати за собою. Так що довговічність вінди напряму залежить від "прокладки між кріслом і комп'ютером"

Опубліковано

Та ні, Май-ро

:_07: Правильно читати латиницею.

Щодо всього іншого - одиничні випадки (посидіть на форумах, почитайте). На прикладі користувачів мінімум трьох братніх республік усе-таки бачимо, що не все так райдужно, як здається (як ви пишете).

Є інші збірки, надійніші. Той же солюйшен, напр. Та й сімка потужно вдарила по звірю так, що йому ще довго треба буде оговтуватися.

Опубліковано

"Zheny@"

моя Вам порада - не паліться. І послуги надавайте, типу "відновлю ОС і прикладні програми". І т.д. Тут таких подібних розумників було уже не один десяток.

Дуже дякую за пораду!!!

Опубліковано

Чого вчепилися до людини??? Студент,заробляє як може.Не краде,Гоп-Стопом не займається,в батьків не просить. Чомусь коли просив допомоги http://board.lutsk.ua/topic/103025-hochu-zrobiti-dobre-dlopridnuitesja/page__fromsearch__1 ,не один "матьорий" компутерщик не відгукнувся.Хоча залзяччя те,продається за мізер.

Опубліковано

я не можу....живіт розірветься.....ха...ха..))) багата наша земля уніками.... Хоч би ціну поставив 50грн....а то зразу стольнік!

Опубліковано

Дякую за критику!

ЗАКРИЙТЕ будь-ласка цЮ тЕмКу!!!

а друг як захоче сам відкриє свою і буде вас РАДУВАТИ)

Всім вдячний зарозуміння і нерозуміння, в кожного своє...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...