Перейти до змісту

Компьютер регуярно зависает на несколько секунд

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Может у кого-нибудь была подобная проблема. Компьютер регулярно зависает на несколько секунд. можно мышкой двигать курсор, а иногда и это невозможно (при этом слышен системный динамик-звуковой сигнал раздает). Длится это зависание где-то 10-20 секунд и лампочка HDD во время зависания перестает светится,раньше было ооочень редко и то в играх,но со временем ставало все чаще и не только в играх.Стало глючить через каждых 5-10мин.А щас вобше не смог запустить тока системный динамик пищит каждую секунду.Переустановка винды ничего не дала.НО когда я снял видеокарту и подключил на интегрованую комп отлично запустился и не глючит.Мои предположения што это БП слабинький,но еще на винт подозрение падает.....

Моя конфигурация:

ОС Windows 7 Ultimate SP1

Мат.плата - MS 7507 v1.0

ЦП - intel pentium Dual CPU E2160 1.8Ghz

Озу - 2Гб по 1гб планка.

Video - Nvidia GeForce 9600GT

БП 350W

Еще синий екран раз появлялся точно код ошибки не помню но вроде 0х000000F......А последнюю букву забыл.За помощь буду очень благодарен.

Опубліковано

Еще синий екран раз появлялся точно код ошибки не помню но вроде 0х000000F......А последнюю букву забыл.За помощь буду очень благодарен.

дуже важливо. пригадай. http://com-serv.ru/index.php/----bsod
Опубліковано

Ті самі симптоми були у мене. Це був вінт. Багато реалокейтів, але смарт статус показував добрий(Seagate 7200.11 500GB). Заміна вінта вирішила проблему. Перевір чи бува не зупинився вентилятор на твоїй відасі, можливо відбувся перегрів абощо.

Опубліковано

Ті самі симптоми були у мене. Це був вінт. Багато реалокейтів, але смарт статус показував добрий(Seagate 7200.11 500GB). Заміна вінта вирішила проблему. Перевір чи бува не зупинився вентилятор на твоїй відасі, можливо відбувся перегрів абощо.

Тільки що почав знов глючити вже на інтегрованій хоча години три робив нормально,а перегріву точно не було,відео у мене весь час було ледь тепле,а кулер цп зовсім холодний. А що такд реалокейти,якщо биті блоки то їх нема(у вікторії перевіряв).вінту ще року нема модель сегат баракуда 250гб
Опубліковано

Тільки що почав знов глючити вже на інтегрованій хоча години три робив нормально,а перегріву точно не було,відео у мене весь час було ледь тепле,а кулер цп зовсім холодний. А що такд реалокейти,якщо биті блоки то їх нема(у вікторії перевіряв).вінту ще року нема модель сегат баракуда 250гб

бувало щось схоже

виявилось - відходив шнур на вінті

Опубліковано

Блока живлення повинно на вашу кофігурацію вистачати, можливо, поганий контакт на кабелях живлення до вінчестера, у мене один періодично пропадав із системи, доки не второпав, грішив і на сата кабелі - виявилось саме на живлення.

А на перегрів відео - запусти Еверест і відстеж температуру.

Опубліковано

.....якщо биті блоки то їх нема(у вікторії перевіряв).вінту ще року нема модель сегат баракуда 250гб

а запостіть сюди ваш SMART

Опубліковано

на платі побачив наконтактах чорні плями може через це?

На якій платі? На яких контактах?

Мабуть не через це, але контакти можна почистити звичайною гумкою.

Запостіть сюди ваш скріншот з вікторії з смартом.

Опубліковано

Вікторія з під вінди для тестів не годиться, хібащо смарт глянути.

Тестити на бед-блоки треба прогами які мають безпосередній (низькорівневий) доступ до диску, mhdd наприклад.

Опубліковано

Вікторія з під вінди для тестів не годиться, хібащо смарт глянути.

Тестити на бед-блоки треба прогами які мають безпосередній (низькорівневий) доступ до диску, mhdd наприклад.

Того я й кажу чоловіку, хай смарт покаже, бо те що вікторія не знаходить бедів абсолютно ні про що не говорить.

А оскільки він ніяк не може того зробити, то я сумніваюсь, що він розбереться з mhdd.

Опубліковано

вони ніби погорівші на платі вінта знизу.
Опубліковано

От фото плати вінта,якщо приблизити то біля шлейфа побачите погорівші місцяpost-10152-0-69972300-1330531074_thumb.j
Опубліковано

Может у кого-нибудь была подобная проблема. Компьютер регулярно зависает на несколько секунд. можно мышкой двигать курсор, а иногда и это невозможно (при этом слышен системный динамик-звуковой сигнал раздает). Длится это зависание где-то 10-20 секунд и лампочка HDD во время зависания перестает светится,раньше было ооочень редко и то в играх,но со временем ставало все чаще и не только в играх.Стало глючить через каждых 5-10мин.А щас вобше не смог запустить тока системный динамик пищит каждую секунду.Переустановка винды ничего не дала.НО когда я снял видеокарту и подключил на интегрованую комп отлично запустился и не глючит.Мои предположения што это БП слабинький,но еще на винт подозрение падает.....

Моя конфигурация:

ОС Windows 7 Ultimate SP1

Мат.плата - MS 7507 v1.0

ЦП - intel pentium Dual CPU E2160 1.8Ghz

Озу - 2Гб по 1гб планка.

Video - Nvidia GeForce 9600GT

БП 350W

Проблема може бути як відеокарті так і в мамці і в БЖ.

Олександр "Суперкомп", м.Луцьк,

+380992776086; +380988659045

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...