Перейти до змісту

Ремонт турбіни

Sem

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть хто возить турбіни в Польщу на відновлення ?

(в нас робити не хочу - даремно викидати гроші)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибач, що не в тему, але можливо допоможе. В Луцьку по поровулку Баранова біля місійної книжкової фабрики ремонтують, ставлять, з гарантією. якщо треба можу знайти телефон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибач, що не в тему, але можливо допоможе. В Луцьку по поровулку Баранова біля місійної книжкової фабрики ремонтують, ставлять, з гарантією. якщо треба можу знайти телефон

лоторея....

робив штук 10 турбін...були питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лоторея....

робив штук 10 турбін...були питання.

то возить хтось їх до Польщи чи ні ?

бо в нас в Україні їх ще гірше роблять))))

Я вже наслухався як роблять - за 1500грн + 6 місяців нарантії)))))) і всі плюються на той ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже мало хто ремонтував собі турбіну?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я передаю на Польшу або сам завожу у Познань, виходить 300-400ойро. Якщо проблема була тільки в турбіні то реставровані працюють ніяк не гірше нових. А якщо поломка турбіни це наслідок іншої поломки в авто то вже як повезе. В Україні робить не раджу, є гіркий досвід з київськими майстрами, звертались у три контори вірили в диво :0162:

З.І. Цим не заробляю і з чужими турбінами возитись не хочу. Відчуваю що в неділю прийдеться передать свою турбіну на ремонт у Познань, машина поки в ремонті :0163:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я передаю на Польшу або сам завожу у Познань, виходить 300-400ойро. Якщо проблема була тільки в турбіні то реставровані працюють ніяк не гірше нових. А якщо поломка турбіни це наслідок іншої поломки в авто то вже як повезе. В Україні робить не раджу, є гіркий досвід з київськими майстрами, звертались у три контори вірили в диво :0162:

З.І. Цим не заробляю і з чужими турбінами возитись не хочу. Відчуваю що в неділю прийдеться передать свою турбіну на ремонт у Познань, машина поки в ремонті :0163:

Нарешті знайшлась людина що щось знає про відновлення турбіни в Польщі )))

А ким передаєш якщо не секрет, сам часто там буваєш ?

Доречі а гарантію вони там дають ?

Лиши свої координати в лічку ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возять в Литву . Роблять добре . Якщо цікавить --- контакти скину в приват .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передаю кимсь знайомих або сам завожу, толку з тієї гарантії, навіть з польської, я ж раніше писав:".... Якщо проблема була тільки в турбіні то реставровані працюють ніяк не гірше нових. А якщо поломка турбіни це наслідок іншої поломки в авто то вже як повезе....".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно цікавит )))

Передаю кимсь знайомих або сам завожу, толку з тієї гарантії, навіть з польської, я ж раніше писав:".... Якщо проблема була тільки в турбіні то реставровані працюють ніяк не гірше нових. А якщо поломка турбіни це наслідок іншої поломки в авто то вже як повезе....".

Проблема не в поломці двигуна а в самій турбіні - стара вже ...

А координати можна твої?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Звичайно цікавит )))

Проблема не в поломці двигуна а в самій турбіні - стара вже ...

А координати можна твої?

Доречі про ремонт в Україні ось сайт фірми що непогано робить

вартість робіт в середньому 1500 грн.

Знайомий робив рік тому - поки задоволений!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Браку багато виходить від них , вже проходили , на жаль . Як і Турбо-люкс .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Браку багато виходить від них , вже проходили , на жаль . Як і Турбо-люкс .

У якому спів відношені браку до нормального ?

А що тоді робити, хто нормально робить ?

(невже українці такі ліниві з кривими руками що неможуть добре робити хоть щось? чи тільки вміють бабло брати...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І коли ж ті наївні вже закінчаться?... ТУРБІНИ НЕ РЕМОНТУЮТЬСЯ і НЕ РЕСТАВРУЮТЬСЯ!!! ЦЕ БАЙКА! на вас тільки гроші заробляють...

По Україні - на Мелітопольскому турбокомпресорному реставрують краще ніж в Києві, всі інші фірмочки самі не роблять, а возять в Мелітополь.

"Реставрованої" турбіни вистачить може на рік, якщо повезе. І це не важливо в Польщі чи в Мелітополі, це залежить від стану конкретно вашої турбіни.

Хороша турбіна - НОВА турбіна, а все інше - гроші на вітер.

Я, звичайно, сумніваюсь, що переконаю, бо в натурі нашого народу тяга до "дешевого і "хорошого"", але може каплю сумніву внесу ;)

Вже краще на розборці пошукати, ніж реставрувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сміши , до ходових турбін вже давно є ремкомплекти і ніхто валів і крильчаток не реставрує , а просто міняють і регулюють .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сміши , до ходових турбін вже давно є ремкомплекти і ніхто валів і крильчаток не реставрує , а просто міняють і регулюють .

:) ремкомплекти? і що ж входить в той "ремкоплект"? ;) а регулюють що? посадку/натяг? чи може балансують?

І судячи з твоїх слів, міняють вал з крильчаткою і беруть за це всього 1500-2500 грн, так? А нова коштує чомусь штуку баксами... Певно, в турбін корпуси дуже дорогі ;)

В турбін зношуються вали, і це й є самою відповідальною частиною турбіни. А відповідно і самою дорогою. При реставрації посадкові місця валів напиляють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага , міняють вали з крильчатками , це 100% , бо видно візуально ( я про поляків ) , деколи міняють механізм зміни геометрії .

Посадочні місця реставрують , звичайно , без цього ніяк . І така турбіна працює не гірше нової і ресурс точно більший , ніж у турбіни зі шроту , які ви рекомндуєте :_02: . Правда , ще від якості робіт залежить .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...І така турбіна працює не гірше нової і ресурс точно більший , ніж у турбіни зі шроту ...
я ж писав - як повезе ;)
... які ви рекомндуєте :_02: ...
я рекомендую нову :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну , я теж клієнтам рекомендую нове і оригінал , але не всі можуть собі дозволити :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...І така турбіна працює не гірше нової і ресурс точно більший , ніж у турбіни зі шроту ...
я ж писав - як повезе ;)

повно підробок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж писав - як повезе ;)

повно підробок

Правильно сказати не підробок , а аналогів :P , а кожен вибирає .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які ж то аналоги? Фальсифікат. Продають підробку, а видають за оригінал. Так часто буває. Рідко коли кажуть, що дана з/ч не оригінальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які ж то аналоги? Фальсифікат. Продають підробку, а видають за оригінал. Так часто буває. Рідко коли кажуть, що дана з/ч не оригінальна.

Ага , тільки це на совісті продавців , а не виробників . Та й самому треба дивитися .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І коли ж ті наївні вже закінчаться?... ТУРБІНИ НЕ РЕМОНТУЮТЬСЯ і НЕ РЕСТАВРУЮТЬСЯ!!! ЦЕ БАЙКА! на вас тільки гроші заробляють...

По Україні - на Мелітопольскому турбокомпресорному реставрують краще ніж в Києві, всі інші фірмочки самі не роблять, а возять в Мелітополь.

"Реставрованої" турбіни вистачить може на рік, якщо повезе. І це не важливо в Польщі чи в Мелітополі, це залежить від стану конкретно вашої турбіни.

Хороша турбіна - НОВА турбіна, а все інше - гроші на вітер.

Я, звичайно, сумніваюсь, що переконаю, бо в натурі нашого народу тяга до "дешевого і "хорошого"", але може каплю сумніву внесу ;)

Вже краще на розборці пошукати, ніж реставрувати.

+100%

А там вже грає роль хто як робить заміну зношених частин. Самаж "Улітка" лишається стара - все інше під заміну (переважно), далі балансують....

А нова , наприклад до 20 літньої автівки, буде коштувати як збитий літак !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Треба з турбіною щось робити (дуже сильно виє). Так куди краще звернутись за діагностикою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...