Jump to content

Продам смартфон HTC Evo 3D

Recommended Posts

Продам смартфон HTC Evo 3D -- один з флагманів нинішнього модельного ряду HTC і перший (і поки єдиний) смартфон HTC з підтримкою 3D зображення без використання спеціальних окулярів (фільми, ігри, фотографії).

__thumb_-max-3789.jpg

Дисплей: 4.3", 540х960 точок, скло Corning Gorilla Glass

Процесор: Qualcomm MSM8660 (2 ядра, 1.2 гГц) + GPU Adreno 220

Оперативна пам'ять: 1 гігабайт

Флеш-пам'ять: 1 гігабайт + слот MicroSD (MicroSDHC), в комплекті картка на 8 гіг

Камера: стерео-камера, 5 мп в моно-режимі, 2 мп в стерео-режимі, подвійний спалах, запис відео HD 720p зі стерео звуком

Батарея: 1730 мАг, Li-Ion

Інше: WiFi, Bluetooth, USB, GPS, цифровий компас, акселерометр, гіроскоп, датчики освітлення та наближення

Android 2.3.4 + Sense 3.0 (в березні очікується Android 4.0 + Sense 3.6 або 4.0)

Апарат "сірий", користувався орієнтовно 2 тижні. Стан -- як новий, повний комплект. Причина продажу -- на жаль, не влаштовує час автономної роботи. З моїм графіком використання (телефон з рук не випускаю, постійно в інтернеті) батареї вистачає орієнтовно на 8-10 годин, мені цього дуже мало. Це єдиний, але критичний для мене параметр, який мене не влаштовує в цьому апараті. Інші користувачі на форумах пишуть, що їм вистачає на 1,5-4 днів -- все залежить від активності користування і встановленого софта.

Для тих, хто в курсі: бутлоадер розлочено, встановлено 4Ext Recovery, є root. Альтернативних прошивок існує багато, в тому числі Android 4.0.3 (поки без робочої камери), або Android 2.3.5 + Sense 3.5

Ціна -- $450 (за +200 грн буде картка пам'яті на 32 гігабайта замість 8, з орієнтовно десятком фільмів/мультиків в 3D).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...