Перейти до змісту

Допоможіть вибрати кращого виробника ПЛАСТИКОВИХ ВІКОН

Volt

Рекомендовані повідомлення

Доброго часу доби Вам Шановні Бордівці!

Стикнувся з проблемою вибору виробників пластикових вікон у Луцьку. От і хочу дізнатись від вас: де дешевше , де якість товару краща , якість установки та обслуговування . Пишіть, буду радий отримати ваші рекомендації та застереження стосовно цього питання .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми брали у Львові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є багато факторів, які впливають на вибір. Якщо не з метою комерційної аналітики ринку, а власне для себе, то скажу так: краще замовляти на крупній фірмі, яка на ринку працює хоча б 5-7 років. В них краще обладнання, матеріали вони закуповують за оптовими цінами, місце розташування у них стаціонарне.

Максимально точно співставити ціни не вийде через різноманіття профілів, скла, фурнітури, ущільнювачів. Десь вам назвуть нижчу ціну і зекономлять на чомусь.

Ми замовляли на ВіРі. Ті, що у квартирі, вже напевно 7-8 років, слава Богу, все добре. У рамі, що на лоджії десь зекономили на фурнітурі і час від часу вікно заклинює.

А знайомі нещодавно замовляли на Болені. Теж ціни порівняно невисокі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається якість і як виконують монтаж працівники фірми "ВІР", батьки встановлювали вікна у 2006 році, до сьогодні проблем ніяких, по кутках не ццвіте, системи працюють без косяків. Тим більше у них широкий асортимент профілів.

Інші контори типу "Вікна і двері" не раджу, вдома такі стоять, страшенно не задоволений як встановлені і якість кульгає.

Але це моя особиста думка ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається якість і як виконують монтаж працівники фірми "ВІР", батьки встановлювали вікна у 2006 році,

є велика ймовірність що до цього часу вони могли і спаскудитися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контору не згадаю, 2 рази до них звертався пару років назад. По профілю:

Перший раз - п"ятикамерний Трокал (профіль), фурнітура Вінкхаус, все чудово протягом 4х років, нічого не змазував, нічого не клинить. 2 вікна+ 1 балконний блок.

Другий раз - профіль Вєка - фурнітура та сама, Вінкхаус (Німеччина вроді) - 3 роки назад - регулярно розбовтується, клинить, треба підтягувати... але враховувати треба що встановлені на балконі - типу металопластикова балконна рама.

Монтаж робили ті самі хлопці з тієї ж контори де купляв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вір. Встановлювали рік назад. Якщо є об'єми варто торгуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 за Болену. Замовляли там вікна, москітні сітки! Все якісно, не високі ціни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав в "Атлант Плюс",профіль-Veka,фурнітурою тоді особливо не переймався,але безвідказно служить вже більше шести років.Міняв вікна в будинку в два етапи,другий раз замовляв там само,але вже з подвійним склопакетом-різниця з одинарним досить відчутна і по рівню шуму і по теплопередачі.Шкодую,що з першими поспішив,ніхто не підказав стосовно склопакету.На мою думку,проблема "мокрих відкосів"-більше проблема самих відкосів,ніж якості вікон.Я їх облаштовував з пінопласту-на дотик завжди "теплі",який би не був мороз за вікном,ніякої вологи нема і близько

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реставрированные деревянные, лучше любого пластика . Я в дома отреставрировал окно 20 летней давности ( со стройки ) просто Ляля. Поменял стекла 0.3 на 0.5 мм. ручки , защелки, поставил уплотнитель .Все заново прошкурил ,загрунтовал.С улицы покрасил хорошей краской , со стороны квартиры, мебельным лаком . Ушло 4 дня, и меньше 200 грн. Это было 5 лет назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Угу, канечно фірми со стажем, на обладненні со стажем, від подрядчіків со стажем, перепродаж со стажем, стаж не прапйош :) ведь лох на "фірму" ведеться.

2 путі развітія. Коротка.

1. Заказать і забути.

2. Висушить моск сібе, окружающім, намотать лапши менегера, отримати пункт 1.

Розжовано.

Даю напутствіє - работать с інф., обработать і заказать баланс 3 кітоф, цена-качество-естетичне задоволення.

Пластік всюди майже одинаковий (покрасіть, полаковать, наклеїть пльонку яля дерево) ....херня, прості деревянні кращі - імхо, х-камерність :) но коментс, спасатцо всем чістий космас за бортом, скло...могут і пластікові поставить (наприклад з цілого будинку в 36 кв. лиш 3-4 квартири з такими склами), а може і з захистом від ультрафіолета (наприклад з цілого будинку в 36 кв. лиш 2 квартири з такими склами) - зачотне скло, гарнітура ця дрібничка яка вартує якості як і встановлення (+50 гпр кажному работніку хароший стімул).

Без цен, фірм, імьон, реклами в общем. Добротне в плані качества протилежному "наотєбісь" буде сутєво коштувати, шукаючи альтернативу подешевле автоматом попадаєш в сітку продафцов-втірателей і врочем уже без разніци які матеріали, фурнітурка, фірма - одинаково. Посему єслі німа бабла на нормальні вікна, купуй що є, або реставріруй старі......там резьбу скандінавскую пустіть під лак це шикарно вигладає. Впрочем фсьо относітельно і вкуси меняютца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Замовив вікна у ВІРі , так як в мене вже стоїть їхніх два вікна ,і їхньою якістю я був задоволений.Замовляв той профіль що й раніше -словацький -сказали що таким скоро займатися не будуть , продавець наголошував на "наших вікнах профіль яких вироблений в китаї ",я ж настояв на свому так як цей профіль в рази дешевший і відверте фуфло ,от і замовив зі словацького профілю internowa /Дав завдаток половину вартості , за 3 тижні - зробили . Коли привезли- помітив щось неладне - резинка ущільнюва іншої форми , а як придивився на штапіки то -то просто якийсь жах - вони не прилягали щільно один до одного і були зарізані під різними кутами . Якість робіть у ВІРі просто впала нищще плінтуса . А при замовленні мав розмову з директором - він наголошував що їхня фірма вже нн кількість років на ринку , і вони відповідають за якість . Питаю робітників - чому привезли такі вікна - відвертий брак - спочатку казали що не помітили, а потім сказали вже - авось пройшло б . Отака плачевна в нас ситуація з приватними фірмами і їх послугами , вже не перший раз стикаюсь з таким .... Будьте уважні - а то як говориться - Без лоха и жизнь плоха .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будьте уважні - а то як говориться - Без лоха и жизнь плоха .
Такі великі букви... Майже капслок)))
1326266663_x_6b7d78cd.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:ok: Буду виправлятись
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Форумчанам - котрі постили, радили , не шкодували своїх пальців ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...