Перейти до змісту

Зміни в налаштуваннях інтернету Київстар

Рекомендовані повідомлення

З недавніх пір київстар змінив свої налаштування доступу до мережі інтернет. В зв’язку з цим, глюки спостерігаються до цього часу. Но мене цікавить, як налаштувати роутер, в часності TP Link WR 340 Gd, якщо в ньому не потрібно вказувати VPN з’єднання, та непотрібно вводити логін та пароль. Можливо в когось є якісь роздуми на цю тему???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в чем проблемы?

если не знаешь где вводить логин-пасворд - то теперь их нужно вводить в браузере, на странице куда тебя автоматом отправит при первой попытке открыть любой сайт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в чем проблемы?

если не знаешь где вводить логин-пасворд - то теперь их нужно вводить в браузере, на странице куда тебя автоматом отправит при первой попытке открыть любой сайт

Це все вже пройдений етап.. Проблема в налаштуванні роутера, так як пароль та логін вводити вже не потрібно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мм, в упор не понимаю в чём проблема :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене налаштування такі, хоч роутер не той, але ж суть та сама, все автоматично, замісь підключення l2tp виставив Automatic IP після чого в мене нічого не працювало і я вже був трішки сердитий, але згадав що ще DNS треба виставити щоб отримував автоматично і все, в настройках в мене записано тільки підключення до tp.kyivstar.ua, но мені здається що й без нього працювати буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

neznakomec, на гарячій лінії радять прошитись (якщо роутер київстаровський) до нової прошивки, далі тиснути на резет поки не потухнуть всі світлодіоди, крім "живлення".

замісь підключення l2tp виставив Automatic IP
треба "Динамічний ІР"...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба "Динамічний ІР"...

Не знаю що там треба, але при таких настройках в мене все чудово парацює, постійно інтернет є хоча інші жалуються що його часто нема, і швидкість така як має бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба "Динамічний ІР"...

эт одно и тоже, только по другому сказано

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду пробувати, що вийде потім відпишу... Поки велике всім дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба "Динамічний ІР"...

эт одно и тоже, только по другому сказано

Це те, що кажуть на гарячій лінії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема була вирішена. На роутері просто виставив Динамічний ІР, і більше нічого не вписував. Все працює. Дякую всім!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...