Перейти до змісту

Куплю профілактор Євмінова

Volynjaka

Рекомендовані повідомлення

Придбаю профілактор Євмінова, також цікаво почути Ваші відгуки (позитивні та негативні) по йго використанню.

Посилання на сайт виробника www.evminov.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки пам'ятаю, конструкція його настільки проста, що дешевше зробити ту дошку власноруч. Основне тут - самі вправи, тож шукати скоріше треба інструкції до їх виконання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки пам'ятаю, конструкція його настільки проста, що дешевше зробити ту дошку власноруч.

Конструкція проста, як двері))) Звичайна прямокутна дошка. profilaktor.jpgТільки нам казали, що будь-яка дошка не підходить (вже не пам'ятаю чому).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дошку треба замовити в столярній майстерні, бо мабуть її треба робити з клеєного бруса. Клеєні деревяні вироби на порядок міцніші, бо волокна деревини різних кусків працюють на згин по різному і тому це краще. в майстерні її відшліфують і покриють фарбою того кольору який вам до вподоби. А зварювальник може виготовити ручку-трималку за зразком чи фоткою чи кресленням до конкретної дошки. Такий варіант дошки Євмінова буде коштувати мінімум в 2 рази дешевше... а користь від неї є колосальна. головне систематичність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада для людей, які вирішили придбати профілактор. Купіть оригінал і будьте впевнені в якості товару. Всі розмови про виготовлення його в домашніх умовах-це все пусте! Профілактор зробити самому так само важко, як зробити лижі вдома(принцип подібний). Якщо мені не зраджує пам'ять в ньому 35 деталей, хоча на вигляд звичайна дошка з тримачем.

На рахунок користі від нього. Радив би всім, при умові систематичного використання і пройдення курсу по вивченню вправ для роботи з профілактором. Не знаючи нюансів анатомії і фізіології можна наробити непоправної шкоди для здоров'я!

Ціна. Так, річ не дешева, але ж на здоров'ю не економлять. І перш ніж купувати дану річ, подумайте чи вистачить терпіння 2 рази в день по 15 хвилин (як мінімум) працювати на протязі тривалого часу.

Хотів би звернути увагу, що профілактор - це тільки профілактор, і ніколи не був панацеєю від усіх хвороб хребта!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В этих упражнениях чтото есть, на мелком свесе делать растяжку позвоночника, но в нете также есть много противоречивых мнений по этой доске и этими упражнениями, что растягивание межпозвоночного пространства может только навредить. У меня грыжа межпозвоночная я делаю каждый день зарядку подобную но без наклонной доски, надо будет попробовать на подобной доске, только у них они маленькие надо спец. заказ т.к. рост 196 )) так ноги буду упираться ). У кого проблемы с спиной не забывайте про бассейн, очень помогает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада для людей, які вирішили придбати профілактор. Купіть оригінал і будьте впевнені в якості товару. Всі розмови про виготовлення його в домашніх умовах-це все пусте! Профілактор зробити самому так само важко, як зробити лижі вдома(принцип подібний). Якщо мені не зраджує пам'ять в ньому 35 деталей, хоча на вигляд звичайна дошка з тримачем.

На рахунок користі від нього. Радив би всім, при умові систематичного використання і пройдення курсу по вивченню вправ для роботи з профілактором. Не знаючи нюансів анатомії і фізіології можна наробити непоправної шкоди для здоров'я!

Ціна. Так, річ не дешева, але ж на здоров'ю не економлять. І перш ніж купувати дану річ, подумайте чи вистачить терпіння 2 рази в день по 15 хвилин (як мінімум) працювати на протязі тривалого часу.

Хотів би звернути увагу, що профілактор - це тільки профілактор, і ніколи не був панацеєю від усіх хвороб хребта!

Повністю з Вами згоден - самолікуванням можна легко наробити великої шкоди, тому й була створена ця тема на форумі. Оскільки "профілактор" проект комерційний а комерцію в першу чергу цікавить прибуток а потім вже якою ціною, хотілось почути відгуки людей, котрі мають досвід роботи з тренажером. Інтернет рясніє оголошеннями про продажу навіть з доставкою у будь-яке місто - підозрюю що то саморобні пристрої, оскільки попадалась навіть об'ява продажу металевих конструкцій для самостійного виготовлення.

Наразі через високу ціну нового профілактора, цікавить покупка б/в від виробника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. ..

Наразі через високу ціну нового профілактора, цікавить покупка б/в від виробника.

Скільки дасте за в/б оригінал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную Вам озвучити свою ціну, петля Гліссона в комплекті є ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...