Перейти до змісту

Продам автомобіль

yucore

Рекомендовані повідомлення

BMW 318i, 1993 року, ціна — 3 200 у.о.

ABS, Галогенні фари, іммобілайзер, Подушка безпеки (Airbag), Центральный замок, підігрів дзеркал, гідропідсилювач руля.

Магнітола оригінальна, Bavaria;

Стан хороший.

Машини перебуває на польській реєстрації (легальне перебування на Україні, але потрібно що10 днів перетинати кордон).

Машина наразі у Львові.

Фото будуть сьогодні ввечері.

Контакти: +380 96 86 69 399, ПМ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Фото машини :

42743999f.jpg

42744019f.jpg

42744079f.jpg

42892720f.jpg

42892736f.jpg

42892746f.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

машинка класна, але дорого для польської реєстрації, у Львові і Нововолинську, чи Володимирі,

точно не помню, продають такі машини на польських номерах, з 2000 - 2500 зелених,

і до того ж не треба раз в 10 днів виїжджати в польщу, а вписують у співвласники, шо входить в суму авто

http://auto.ria.ua/auto_bmw_320_6097365.html

http://auto.ria.ua/auto_bmw_320_6944410.html

http://auto.ria.ua/auto_bmw_316_5689729.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мене вписують в співвласники, то скільки я зможу їздити і чи треба виїзжати за кордон регулярно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мене вписують в співвласники, то скільки я зможу їздити і чи треба виїзжати за кордон регулярно?

+1 також цікавить це питаня

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожних 10 днів повинен перетнути кордон (неважливо чи то польща чи то білорусь чи росія), тобто покинути митну територію і назад вїхати. якщо стати на консульський облік, то кожних 60 днів (цю процедуру важко зробити)

останній варіант - оформитись на фіктивну фірму, на яку ставлять машину яку ти купуєш і їздиш скільки хочеш і коли хочеш. правда одноразова вартість такої послуги в "рішал" 700-900у.о. зате дуже зручно.

щорічно треба проходити т\о (десь 100злотих) і купувати страховку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кожних 10 днів повинен перетнути кордон (неважливо чи то польща чи то білорусь чи росія), тобто покинути митну територію і назад вїхати. якщо стати на консульський облік, то кожних 60 днів (цю процедуру важко зробити)

останній варіант - оформитись на фіктивну фірму, на яку ставлять машину яку ти купуєш і їздиш скільки хочеш і коли хочеш. правда одноразова вартість такої послуги в "рішал" 700-900у.о. зате дуже зручно.

щорічно треба проходити т\о (десь 100злотих) і купувати страховку.

зараз люди які займаються цим, вони вписують у співвласники, і фіктивно влаштовують на фірму,

і ви автоматично стаєте представником польської фірми в україні,

деякі за цю процедуру беруть окрему плату (як написано в попередньому пості)

а у деяких це входить в суму авто, треба, дзвонити і уточнювати у власника)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А как со страховкой обстоят тогда дела? Наши страхуют или поляки. Если поляки, то как по КАСКО будут компенсировать, это же надо выезжать, осматривать повреждения, сводку ДТП и т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А как со страховкой обстоят тогда дела? Наши страхуют или поляки. Если поляки, то как по КАСКО будут компенсировать, это же надо выезжать, осматривать повреждения, сводку ДТП и т.д.

страхуют поляки. но зачем на такое авто каско?

цена страховки примерно 100евро(точно говорить не буду) в случае если вы совладелец (тоесть страховка делается на поляка- владельца, а распостраняется на всех, как у нас тип 1)

если же вы владелец авто на польской регистрации цена выше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Памятайте про народну мудрість, яка говорить, що дешеве мясо собаки їдять))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття 336 митного кодексу

Громадянин України не має права керувати іноземним автомобілем.Штраф від 850 до 1700 грн або конфіскація автомобіля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття 336 митного кодексу

Громадянин України не має права керувати іноземним автомобілем.Штраф від 850 до 1700 грн або конфіскація автомобіля.

заявлені схеми є законними. отримав навіть відповідь з даі щодо керування авто на польських бляхах.

за цією схемою що на рік ти працюєш в польщі а в україні знаходишся у відрядженні. потрібно виїжати по страховку і то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даааа ! Цены конечно заманчивые. Но есть одна фигня, будешь ездить от мента до мента, каждый задрыстаный ефрейтер будет тебя останавливать и проветять докумнЕнты :( по пол часа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю звідки ТС взяв таку ціну на пропоноване авто, але у Польщі воно вартує не більше ніж 1000 євро.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А заробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...