Перейти до змісту

Куплю бджолопакети

JossRoss

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Куплю бджолопакети (3 одиниці) весною цього року. На багатокорпусні вулики.

Якщо хтось знає куди можна звернутись за цим чи хтось купував, будь-ласка напишіть, а то я поки і незнаю хто таким займається в нас :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема в тему... тоже интересует этот вопрос :0096: . Ориентировочная цена в прошлом году была 300-350грн. Краем уха слышал в одном пчеловодческом магазе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема в тему... тоже интересует этот вопрос :0096: . Ориентировочная цена в прошлом году была 300-350грн. Краем уха слышал в одном пчеловодческом магазе.

Той магазинчик продавав за цією ціною? Чесно сказати я в Луцьку тільки один тематичний магазин знаю на Б.Хмельницького. Більше мабуть і нема :0161:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той магазинчик продавав за цією ціною? Чесно сказати я в Луцьку тільки один тематичний магазин знаю на Б.Хмельницького. Більше мабуть і нема :0161:

Ай яй яй! :) Собираешься заниматься пчеловодством и говоришь НЕМА. Есть! И как минимум два (кроме этого). Сам в прошлом году там скупался. Один на старом базаре - возле магазина велосипедов (Велозона). Второй на варшавке напротив формулы.

По сути: Они не продавали пчёл, просто слышал разговор клиента с продавцом, продавец сказал что они не торгуют пчёлами, но сказал что цена приблизительно такая-то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце ж ви мене присоромили. :_08: Дякую за орієнтири))))

І все-таки хтось в нас повинен продавати бджолопакети! Перспектива їхати в інші області не вельми радує. Невже ніхто нічого про це не знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І все-таки хтось в нас повинен продавати бджолопакети! Перспектива їхати в інші області не вельми радує. Невже ніхто нічого про це не знає?

у володимирі волинському є пасічник який продає пакети в прошлому році сам у нього купляв по 350 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у володимирі волинському є пасічник який продає пакети в прошлому році сам у нього купляв по 350 грн

Можна контакти цього пасічника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй на варшавке напротив формулы.

цей магазинчик насправді є відділенням магазину на Богдана Хмельницького.

Принаймні як купував там мед, то на візитці були вказані адреси двох магазинів: на варшавці, і на Хмельницького

з.і. на роботі колега трішки займається тим, то може щось знає... попитаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж буду купувати 2-і сімї, але пасічники кажуть що раніше як в травні нічого путнього не буде... все буде видно після зимівлі бджіл. Думаю що в той період буде і пропозиція. Минулого року казали люди що по 500 грн. були. Цього року я говорив з пасічниками на фестивалі, можуть з вуликом разом по гривень 700-800 а то й 1000 в залежності від сімї.

я тільки в цьому році планую почати цим займатися і теж вивчаю ринок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж буду купувати 2-і сімї, але пасічники кажуть що раніше як в травні нічого путнього не буде... все буде видно після зимівлі бджіл. Думаю що в той період буде і пропозиція. Минулого року казали люди що по 500 грн. були. Цього року я говорив з пасічниками на фестивалі, можуть з вуликом разом по гривень 700-800 а то й 1000 в залежності від сімї.

я тільки в цьому році планую почати цим займатися і теж вивчаю ринок.

теж планую цього року розпочати знайомство з бджільництвом, пропоную підтримати один одного інформацією:)

Думаю без вуликів воно дешевше буде, крім того вулики планую купувати окремо.

На фестивалях це на ярмарках які були в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкривайте тему у відповідному розділі, поки Маньяк не прийшов. Я поки буду просто почитувати, а там... хто його знає яка муха бджола мене вкусить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Створив окрему тему давайте всі сюди : http://board.lutsk.u...c/104731-paska/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...