Перейти до змісту

Сайти для скачування

pashka05

Рекомендовані повідомлення

Народ, можете використовувати відмінний від utorrent-клієнт, наприклад qBittorrent. Дуже гарний клієнт, сам використовую вже 2 роки. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, можете використовувати відмінний від utorrent-клієнт, наприклад qBittorrent. Дуже гарний клієнт, сам використовую вже 2 роки. :)

памятаю колись користувався mediaget. так в мене дійсно було як у автора, нічого ним не скачую, роздачі теж нема, а в браузері жодна сторінка не завантажується. вихожу з програми - інтернет як треба. зараз тільки mtorrent. qBittorrent майже аналогічна. а ще краще пряма ссилка без обмеження швидкості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я журнали скачую звідси

http://jurnalik.ru/page/4/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

попався на очі хороший сайт. якраз прямі ссилки. http://ualand.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де завжди є новий софт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в мене сьогодні почав торрент глючити.Швидкість 12 мб,швидкість скачки обично 1,5 мб.Загружав сьогодні файл зі швидкісттю 100-200 кб і більше не росло,а інет був таким тугим як і при 1,5 мб скачки.Видалив саму нову і поставив стару версію.Швидкість загрузки того ж файлу виросла до 700-800 (сідьорів купа!пише роздают 2930) Інтернет такий ж тугий шо пиз..ць.Тільки закриваєш торрент все літає.

Що я сьогодні зробив,так тільки видалив касперського в якого закінчились 30 пробних днів і все...до того все було гуд на самій новій версії торренту. Хз,мо збіг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і в мене сьогодні почав торрент глючити.Швидкість 12 мб,швидкість скачки обично 1,5 мб.Загружав сьогодні файл зі швидкісттю 100-200 кб і більше не росло,а інет був таким тугим як і при 1,5 мб скачки.Видалив саму нову і поставив стару версію.Швидкість загрузки того ж файлу виросла до 700-800 (сідьорів купа!пише роздают 2930) Інтернет такий ж тугий шо пиз..ць.Тільки закриваєш торрент все літає.

Що я сьогодні зробив,так тільки видалив касперського в якого закінчились 30 пробних днів і все...до того все було гуд на самій новій версії торренту. Хз,мо збіг

Скачай таку утиліту

Half-open_limit_fix__4.2.exe

має допомогти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось підскаже в чому причина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скачай таку утиліту

Half-open_limit_fix__4.2.exe

має допомогти

не катить( пише "патч не требуется,так как данная версия виндовс не имеет ограничения на количество полуоткрытых соединений"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видалив uTorrent з корнями,щоб настройки збились.Тільки тоді помогло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

міг і mediaget поставити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...