Перейти до змісту

Магазины компютерной техники

Cyberspace

Рекомендовані повідомлення

Реально ли в Луцке купить железо последнего поколения? Куда не зайдеш "извините у нас этого нет, а зачем вам этот хлам возьмите это оно на складе долго лежит никно не берет но зато работает хорошо :) ". Я так понимаю что у них весь ассортимент (в лучшем случае годичной давности или более) который пока не продадут новый не закажут. Но больше всего улыбают бестолковые продавцы консультанты которые из кожи вон лезут чтобы впарить хоть что нибудь (интересно какой процент они получают от продаж).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти хочеш купити але при умові що в магазині воно лежить на складі? Скоріш за все ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пiд замовлення, з передоплатою, думаю, привезуть будь що з того, що е в Украiнi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кльовий отжиг. Навіть завагався що б відповісти :) Походу раз таке написав то і не дойде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Схоже автор хотів передати: "я ващє при баблі, а чьо у вашому сільпо нема нічьо соліднога на парутищ грн?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у чому власне проблема? кожен з компютерних магазинів міста може привезти все що ти побажаєш (все що знайдеш на теренах України) під замовлення, платиш передоплату і танцуй ТС - буде тобі щастя, це вже не кажучи про інет-магазини (там взагалі і мох і болото, яке вчора зійшло з конвеєра на Карибських островах)

Реально ли в Луцке купить железо последнего поколения? Куда не зайдеш "извините у нас этого нет, а зачем вам этот хлам возьмите это оно на складе долго лежит никно не берет но зато работает хорошо :) ". Я так понимаю что у них весь ассортимент (в лучшем случае годичной давности или более) который пока не продадут новый не закажут. Но больше всего улыбают бестолковые продавцы консультанты которые из кожи вон лезут чтобы впарить хоть что нибудь (интересно какой процент они получают от продаж).

а що відсоток продавця якось впливає на наявність сучасної техніки в магазині?

отримують як і скрізь, по вел секрету скажу:) 1.5% від націнки заробленої магазином на данній продажі як приклад, але й це не обовязково

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реально ли в Луцке купить железо последнего поколения?

Іноді в нас реально купити навіть залізо наступного покоління (ще до початку офіційного продажу, себто), не те, що останнього. Краще б побільше конкретики замість того, щоб демонстувати повний нубізм у темі, може, підкинули б кілька пропозицій. Потрібних людей на борді багато. Якщо, звісно, хтось захоче мати справу з таким прогресивним і обізнаним покупцем.

Не по тих магазинах ходиш, словом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и ладно пусть каждый думает что хочет. С интернет магазинами принципиально не хочу иметь дела. Катнул во Львов достал все что надо, на этом можна ставить точку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо людині не напряжно кататись у Львів то чому б і не їздити. Мені наприклад необхідний товар за 1-2 дні привозять зі Львова ще й зі знижкою. Та це справа кожного в кого що купляти. А невміння правильно пояснити що хочеш і потім гнати на всіх підряд це невічливо. Хоча вже і звик до таких клієнтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...