Микола Тарасенко Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 18:15 #1 Опубліковано 8 Лютого, 2012 в 18:15 Шукаю роботу на неповний робочий день. Цікавлять всі варіанти. Вільне володіння англійською мовою (студент факультету романо-германської філології), задовільне володіння німецькою мовою, добре ладнаю з ПК, офісними програмами. Також виконаю переклад з\на англійську. Звертатись в ПП або на пошту [email protected]. Швидко і недорого.
Микола Тарасенко Опубліковано 12 Травня, 2012 в 12:23 Автор #2 Опубліковано 12 Травня, 2012 в 12:23 Шукаю роботу на літній період Цікавлять всі варіанти. Вільне володіння англійською мовою (студент факультету романо-германської філології), задовільне володіння німецькою мовою, добре ладнаю з ПК, офісними програмами. Також виконаю переклад з\на англійську, з німецької (якщо не дуже складний ) Звертатись в ПП або на пошту [email protected]. Швидко і недорого.
Микола Тарасенко Опубліковано 16 Травня, 2012 в 17:56 Автор #3 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 17:56 Шукаю роботу на літній період Цікавлять всі варіанти. Вільне володіння англійською мовою (студент факультету романо-германської філології), задовільне володіння німецькою мовою, добре ладнаю з ПК, офісними програмами. Також виконаю переклад з\на англійську, з німецької (якщо не дуже складний ) Звертатись в ПП або на пошту [email protected]. Швидко і недорого. Не проти попрацювати і кур'єром, розклейщиком оголошень тощо, тим більше, що вже працював на тих ''посадах'' Словом, повторюсь ще раз - цікавить все. Тільки б пропонували.
Kusya Опубліковано 16 Травня, 2012 в 18:18 #4 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 18:18 Шукаю роботу на літній період Цікавлять всі варіанти. Вільне володіння англійською мовою (студент факультету романо-германської філології), задовільне володіння німецькою мовою, добре ладнаю з ПК, офісними програмами. Також виконаю переклад з\на англійську, з німецької (якщо не дуже складний ) Звертатись в ПП або на пошту [email protected]. Швидко і недорого. Не проти попрацювати і кур'єром, розклейщиком оголошень тощо, тим більше, що вже працював на тих ''посадах'' Словом, повторюсь ще раз - цікавить все. Тільки б пропонували. в тата на фірму потрібен сторож на 2-3 місяці. Якщо цікавить, можу скинути телефон і детальніше розпитаєте умови
Микола Тарасенко Опубліковано 16 Травня, 2012 в 18:29 Автор #5 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 18:29 Шукаю роботу на літній період Цікавлять всі варіанти. Вільне володіння англійською мовою (студент факультету романо-германської філології), задовільне володіння німецькою мовою, добре ладнаю з ПК, офісними програмами. Також виконаю переклад з\на англійську, з німецької (якщо не дуже складний ) Звертатись в ПП або на пошту [email protected]. Швидко і недорого. Не проти попрацювати і кур'єром, розклейщиком оголошень тощо, тим більше, що вже працював на тих ''посадах'' Словом, повторюсь ще раз - цікавить все. Тільки б пропонували. в тата на фірму потрібен сторож на 2-3 місяці. Якщо цікавить, можу скинути телефон і детальніше розпитаєте умови не тої я, так би мовити, статури хлопець, щоб сторожом працювати. ніякий бандіт мене не злякається. але за пропозицію вдячний.
fenmix Опубліковано 16 Травня, 2012 в 18:36 #6 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 18:36 не тої я, так би мовити, статури хлопець, щоб сторожом працювати. ніякий бандіт мене не злякається. але за пропозицію вдячний.можемо двоє піти за одну ЗП. Ти будеш скручувати, я палкою по голові бити якщо що))
Микола Тарасенко Опубліковано 16 Травня, 2012 в 19:01 Автор #7 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 19:01 не тої я, так би мовити, статури хлопець, щоб сторожом працювати. ніякий бандіт мене не злякається. але за пропозицію вдячний. можемо двоє піти за одну ЗП. Ти будеш скручувати, я палкою по голові бити якщо що)) лопатою краще, площа удару більша оффтоп якийсь получається...
nickel Опубліковано 16 Травня, 2012 в 19:31 #8 Опубліковано 16 Травня, 2012 в 19:31 не тої я, так би мовити, статури хлопець, щоб сторожом працювати. ніякий бандіт мене не злякається. але за пропозицію вдячний.Ти справді думаєш, що сторожами беруть тільки накачаних культуристів? Іди і працюй, поки пропонують. Бабки-пенсіонерки справляються, а ти "не тої статури".
Микола Тарасенко Опубліковано 24 Травня, 2012 в 17:52 Автор #9 Опубліковано 24 Травня, 2012 в 17:52 крім сторожа вакансій більш нема?
Микола Тарасенко Опубліковано 31 Травня, 2012 в 16:22 Автор #10 Опубліковано 31 Травня, 2012 в 16:22 крім сторожа вакансій більш нема? Напевно нема...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.