Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось , власне задався метою перетворити старенький пк в щось схоже на сервер . На жаль , поки що всі мої намагання - безрезультатні , тому ,можливо, комусь буде цікава певного роду співпраця ... Пропонуйте свої ідеї , спробуємо їх реалізувати і вже те , що вийде будемо ділити ;)

Ніякої жаги ,на перший час, заробляти мільярди - немає , поки що це виключно інтерес :0165:

При потребі , з часом , можна щось з деталей доставити\замінити.

Характеристика ПК :

ОС - Windows Server 2008 RC1

Інтернет - Київстар (100мб\с)

БП - Chieftec APS-550S

Материнська плата - Asus M4A77T

Оперативна пам'ять - 2х DIMM 2048mb Samsung 1333Mhz

Жорсткий диск - 1000Gb

Процесор - AMD Athlon II X4 635

Відеоадаптер - MSI HAWK GeForce GTX 460 1024Mb

Якщо Ви бачите в цьому якісь перспективи - пишіть , контакти в профілі :_08:

Опубліковано

БП - Chieftec APS-550S

Жорсткий диск - 1000Gb

Це по Твоєму старенький ПК ? :0159:

Опубліковано

БП - Chieftec APS-550S

Жорсткий диск - 1000Gb

Це по Твоєму старенький ПК ? :0159:

Вже пів року без діла стоїть , тому його і називаю "стареньким" ^_^

Опубліковано

незнаю що то можна зробити, але знаю шо люди якщо роблять сервери то беруть спеціальні серверні материнки на два процессора і уже на базі цього складають!

Опубліковано

незнаю що то можна зробити, але знаю шо люди якщо роблять сервери то беруть спеціальні серверні материнки на два процессора і уже на базі цього складають!

Так , система там зовсім інша , але я ж не дата-центр відкриваю , навіть на такому залізяччі , думаю, можна встановити щось :)

Опубліковано

какого рода сервис ты хочешь предоставить? .. и кому ? - себе , в локалку , в инет ?

серверу явно видео не нужно абсолютно .. развечто для спец приложений .. но на етом денег не поднимишь..

почем видяху отдашь?

есть одно хорошее место в инторнетах - там серваки б/у продают вполне бодрые и недорого..

купил бы настоящий сервачило а комп продал

Опубліковано

какого рода сервис ты хочешь предоставить? .. и кому ? - себе , в локалку , в инет ?

серверу явно видео не нужно абсолютно .. развечто для спец приложений .. но на етом денег не поднимишь..

почем видяху отдашь?

есть одно хорошее место в инторнетах - там серваки б/у продают вполне бодрые и недорого..

купил бы настоящий сервачило а комп продал

Задумувався над тим щоб здавати в оренду , але навіть для цього потрібно побудувати спеціальну систему безпеки та автоматизувати все ...

Відео потрібне у тому випадку , якщо пробувати робити щось схоже до GaiKai , тобто надавати юзерам ресурси віддаленого ПК

Вибачайте , але дерибанити комп'ютер , поки що бажання не маю !

___

Придбати сервер я і на даному етапі можу , але який смисл в цьому , якщо я навіть не маю уявлення що воно і з чим його їдять...

Звісно , я не маю поки що намірів будувати на цьому ПК щось грандіозне , а хочу побачити чи воно взагалі варте того щоб з ним возитися

Опубліковано

...

даже незнаю что и ответить... если вы не имеете даже приблизительного представления что хотите получить то..

можно накатать много букав поясняя почему ета затея не будет иметь ни малейшего смысла, но кому ето надо

скажу проще - продайте ненужную железяку пока она стоит денег и гарантия еще есть ..

Опубліковано

опора зараз дешева як туалетний папір закупи 4 штуки по 4-8 гіг от тобі початок...

Добавлю сервер - шум, тобто водяне охолодження щоб спати міг нормально, що там ще?

Шум - не проблема , комп'ютер стоїть в іншій кімнаті там де він нікому не заважає ...

Опору можу закупити , скажіть лише яка мета , що з цього має бути ?

...

даже незнаю что и ответить... если вы не имеете даже приблизительного представления что хотите получить то..

можно накатать много букав поясняя почему ета затея не будет иметь ни малейшего смысла, но кому ето надо

скажу проще - продайте ненужную железяку пока она стоит денег и гарантия еще есть ..

Дякую , я врахую вашу думку

Опубліковано

хочу своє "стареньке" ауді тт перетворити на белаз, ніколи їх не бачив, хоча є можливість купити самоскид мерседес. Які колеса поставити на авто щоб отримати деяку схожість з белазом.

З.і. Визначись що саме ти хочеш для початку...

Опубліковано

От мені ідея з консолями подобається, зробити такий собі клуб консолей де кожен може на PS3 побавитись у любу гру або в XboX360...

Хм... цікаво скільки би народ був би готовий платити за годину? Щоб прикинути прибутки/витрати

Якщо так чісто пофантазувати, що наша доблєсна міліція і далі буде чухати задницю і небачити.

Опубліковано

хочу своє "стареньке" ауді тт перетворити на белаз, ніколи їх не бачив, хоча є можливість купити самоскид мерседес. Які колеса поставити на авто щоб отримати деяку схожість з белазом.

З.і. Визначись що саме ти хочеш для початку...

Є ресурси , потрібна порада\ідея як їх правильно використати , щоб з цього ще щось і мати для себе

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...