Перейти до змісту

Якому авто ви надали б перевагу ?

Гість

Голосувалка  

385 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Товарищ пытается понять что лучше пригнать на продажу?

Це мені запитання ? До речі я вже давно не товарищ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 138
  • Створено
  • Остання відповідь

От на рахунок

Але бус,то є БУС!

Якщо сім'єю чи з друзями (5-8 людей) виїхати на природу, взявши з собою купу приладдя - мангал, палатки, кілька мішків дров, кілька сумок харчів, а при бажанні розкладні столики і стільці, надувний човен, зверху велосипед, а то й два, і т.д., - то дійсно бус є бус!

Плюс можливість перевезти майже будь-що (картоплі 500-1000 кг, будматеріали, шмотки при переїзді, меблі, техніка... мало що в житті прийдеться).

Якщо є можливість обшити салон на свій смак - то взагалі супер.

На дорозі пливеш, трохи вище сидиш і в очі ніхто не світить, без проблем всю випившу компанію перевезти можна (до 20 людей в залежності від умов перевезення ;) ) і т.д.

Явний козир легкової - краща шумоїзоляція, підвіска м'якша, продумані ньюанси по комфорту для пасажирів (ноги не мерзнуть, підлокітники, попільниці...).

П.С. А от два велосипеди запихнути в салон і виїхати десь до лісу :ok: (знаю, що кажу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бусом кожен день на роботу їздити, возити одну дупу - якось трохи не то (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бусом кожен день на роботу їздити, возити одну дупу - якось трохи не то (((

Різниці в витраті пального практично нема , якщо порівнювати легковик і бус з однаковими двигунами , наприклад Т4 і Пассат з 1.9 ТДІ .

І більшість сімей не може собі дозволити мати дві машини , так що треба обирати щось одне , на всі випадки .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сім"я це і 3-4 людини, а може й 6+ людей. Першим, якщо не займаються комерцією, бус - не особливо катить, другим, чисто навіть з точки зору - перевезти всю родину з точки А в т.Б - то вже куди доцільніший варіант.

Кому що ближче

:)

Різниці в витраті пального практично нема , якщо порівнювати легковик і бус з однаковими двигунами , наприклад Т4 і Пассат з 1.9 ТДІ

Да да, в Т4 кинути 0,5т вантажу і покрутитися по місту, точно стільки ж як Passat візьме?

Чи може заміський однаковий розхід мають при крейсерських швидкостях?(навіть нехай обидва порожні)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да да, в Т4 кинути 0,5т вантажу і покрутитися по місту, точно стільки ж як Passat візьме?

Тоді і в пассат киньте 500 кг , подивитеся різницю .

Чи може заміський однаковий розхід мають при крейсерських швидкостях?(навіть нехай обидва порожні)

Я не писав , що однаковий , різниця там порядка 1 л .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то втакомц випадку

(бус+легковик)/2=мінівен :0151:

До речі, а як на рахунок Додж Рам Ван/Крайслер Гранд Вояжер? Економні, місткі і зручні машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то втакомц випадку

(бус+легковик)/2=мінівен :0151:

До речі, а як на рахунок Додж Рам Ван/Крайслер Гранд Вояжер? Економні, місткі і зручні машини.

До першої поломки... особливо двигуна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не почтальйоун, не вантажний, не інкасатор.

Зручний варіант для сім"ї, дешевий в обслуговуванні, неприхотливий до ПММ, комфортний та зручний автомобіль

TF75aL5J.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на яку суму? Який рік? Який двигун - 1.9 ТD, 2.0 HDI чи бензин?

renault kangoo 1.5 чи 1.9?

Собі вибрали Mercedes-Benz Vito 112

Достойний вибір!!!

айда до нас до клюбу:

site_logo.gif

тінц: http://forum.benzua.com/viewforum.php?f=58

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

krava, так Вітоводи тут тусуються ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Что скажете про Рено Кенгу и Ситроен Берлинго? Интересует вариант, купить грузовой, но с боковой дверкой, ну и переделать под груз-пассажира.

Кто по ценам теперешним помнит, сколько сейчас такие модели б/у стоят? От 2001 года.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://auto.ria.ua/

Поцікавтеся тут . =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://auto.ria.ua/

Поцікавтеся тут . =)

там перегибают цены... а вот интересуют реальные продажные цены

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді зайди на автобазар наш

там таких машинок тисячами

на любий смак, колір, стан, рік

саме цікаво, що пробіг у 90% з них біля 100 тищ )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в цьому році бачив чобіток 2007 року с пробігом 500+ тисяч і Спрінтер 2008 року з пробігом 650 тисяч , думаю поставлять 150 -180 тисяч . Комусь дістанеться щастя на базарі :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в цьому році бачив чобіток 2007 року с пробігом 500+ тисяч і Спрінтер 2008 року з пробігом 650 тисяч , думаю поставлять 150 -180 тисяч . Комусь дістанеться щастя на базарі :_02:

да це норма такий пробіг. головне не пробіг а стан в авто загальний. бо майже всі авто крутять км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что скажете про Рено Кенгу и Ситроен Берлинго? Интересует вариант, купить грузовой, но с боковой дверкой, ну и переделать под груз-пассажира.

Кто по ценам теперешним помнит, сколько сейчас такие модели б/у стоят? От 2001 года.

Раджу пижик або цитру з двигуном 2.0HDI або 1.9D. Все залежить від каси на яку розраховуєш. допомагав сусіду купити пижик на тій неділі 2005р 1.4і бензин синій з дверкою свіжопригнаний з прибалтикі. відали 5800у.о. на довідці-рах. думаю це гарна ціна. дизель в такому варіанті мінімум 1000-1500у.о. треба докласти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да це норма такий пробіг. головне не пробіг а стан в авто загальний. бо майже всі авто крутять км.

Ага , кращий майстер --- новий господар :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

zzzvalentinxxx, бачив я Ваше Пижо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

zzzvalentinxxx, бачив я Ваше Пижо...

і як? в захваті? Я також Ваш Жигуль бачив!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На данний час найкращим варіантом є Fiat scudo, або аналогічні йому peugeot, citroen 2005-2006 року.

Якщо розглядити ряд - ціна/якість/розмір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На яку суму потрібно розраховувати, щоб взяти автомобіль в гарному технічному стані? Скільки потім треба добавити на документи, на переобладнання і т.п.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня,про яке авто йде мова? який рік випуску?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...