Перейти до змісту

Продається телефон-АОН, типу "Мелт-Сайріс", б/у, 75грн.

Miro

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продається телефон-АОН, типу "Мелт-Сайріс". Телефон б/у, вигляд 4+(купив новий шнур від трубки до апарату). Не ламався, не заливався, користувався акуратно. Причина продажу - купив радіотелефон. Ціна 75грн. Манібек 3 дні.Контакти: 0509669097; 0635835139

post-10119-0-65751900-1327734925_thumb.j

Опубліковано

А зараз нормально він бачить номера? чи половину "не определён" ?можна будь ласка конкретніше, : які саме бачить-розпізнає.

Опубліковано

На Укртелефомі, щоб побачив всі, треба заплатити 5 гривень, наскільки знаю. У мене напр. вільно оприділяється четвірка(без оплати). А у Фотакомі функція оприділення номерів вже прописана сама собою.

Опубліковано

На укртелекомі хоч 500 заплати, а є кілька АТС які інформацію АОН просто не видають. І якщо Вам телефонуватимуть з цих АТС який би телефон не був, ніфіга він не визначить. В фотакома свої приколи, там інший стандарт видачі інформації. Погугліть Caller ID, кому цікаво. Саме в такому стандарті видає інформацію атс фотакому, точніше Датагруп вони тепер називаються.

Опубліковано

Манібек 3 дні.

post-10119-0-65751900-1327734925_thumb.j

От для того, щоб зняти усі спірні моменти, якраз і дається манібек 3(три) дні. Щодо Фотакому, то можу сказати, що Panasonic на ньому визначає номери безпроблемно. Можливо не всі, цього не знаю. чесно. Тому кому цікаво - ласкаво просимо на тест апарату. Мені не шкода)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Ап! Телефон з визначником номеру вартує 65 гривень! При бажанні можна доставити автовідповідач!

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...