Перейти до змісту

Порекомендуйте фотоапарат

spqr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен толковий фотоапарат,бажано CANON,для звичайних знімків+відео.Бюджет до 5000 гр.

Опубліковано

Наскільки потрібне відео? Якщо раз чи два шото зняти то EOS 550D чи D5100

Якщо відео важливе то варто звернути увагу на камери sony з напівпрозорим дзеркалом наприклад а-35

В них фазовий автофокус працює і в режимі зйомки відео. Але вони мають електронній відеошукач, що ІМХО є мінусом.

Опубліковано

як на мене то тут три протиріччя в ТС - толковий фотоапарат, але за 5000

бажано Кенон, але розгляне інші варіанти - бо не знає чому саме кенон

фотоапарат, але щоб було відео

ТС - поясни що будеш(хочеш) знімати і тоді люди підкажуть тобі по твоїм бажанням(необхідності)

Опубліковано

Якщо відео важливе то варто звернути увагу на камери sony з напівпрозорим дзеркалом наприклад а-35

В них фазовий автофокус працює і в режимі зйомки відео. Але вони мають електронній відеошукач, що ІМХО є мінусом.

не юзав сам, але в неті пишуть відгуки, що той видошукач не поступається оптичним і дуже навіть практичний особливо в умовах слабкого освітлення.

по темі. на сьогоднішній день я би взяв ось такий комплект. за невеликі гроші - суперовий фот, і два об"єктиви, які хоч і темні та без стаба, але покривають дуже великий діапазон фокусних відстаней, якого буде цілком достатньо для любителя.

Опубліковано
не юзав сам, але в неті пишуть відгуки, що той видошукач не поступається оптичним і дуже навіть практичний особливо в умовах слабкого освітлення. по темі.

Можливо це справа звички, але після хорошого оптичного відеошукача цей електронній мені геть не сподобався, зображення ріже око, а при недостатньому освітленні зображення сильно зашумлене. Але це ще раз повторю чисто суб'єктивна думка (але не тільки моя), оскільки я звик до оптичного відешукача.

Хоча із плюсів це те що там можна увімкнути лінії третей.

я би взяв ось такий комплект. за невеликі гроші

Об'єктиви в даному комплекті м'яко кажучи не дуже. Знімати телевиком при не дуже гарному освітлені без стаба буде складовато.

Опубліковано
я би взяв ось такий комплект. за невеликі гроші

Об'єктиви в даному комплекті м'яко кажучи не дуже. Знімати телевиком при не дуже гарному освітлені без стаба буде складовато.

так я і не кажу, шо це супер-пупер об"єктиви. звичайні кІт-об"єктиви. повторюсь - основна перевага полягає в тому, що вони покривають великий діапазон фокусних відстаней. телевіком при поганому освітленні навіть зі стабом ви навряд чи щось путнє знімете. в таких умовах фот вже треба на штатив встановлювати.

Опубліковано

Стосовно кенона, то ІМХО краще взяти тушку з кітовим EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS (він хоч і ненабагато але все ж таки краще за версію без стаба) а потім при необхідності прикупити Canon EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну якщо бюджетний Кєнан, то все-таки краще брати 550Д ніж 500Д.

А от з фокусними тут да, 18-55ІС, а з часом 55-250ІС.

От в Найкон є кращий варіант 18-105ВР, він вже більш універсальний кіт.

А може топікстартеру ДСЛР і не треба?

Опубліковано
От в Найкон

http://ru.wikipedia.org/wiki/Nikon

до 5 кілогривень найоптимальнішим вибором буде DSLR (і фото-відео, і "на виріст", та й продати можна буде за норм гроші)

Опубліковано

... DSLR ... продати можна буде за норм гроші)

тільки якщо купиш б/у, тоді можна навіть виграти по грошах)))

Опубліковано

Можна також розглянути 600D - різниця між ним і 550-м близько 500 грн, але для відео наявність відкидного поворотного екрану буде дуже зручною.

Опубліковано

В 600D є цікавіша штука аніж поворотний екран, він має встроєний синхронізатор для управління зовнішніми спалахами.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Не надумали ще покі який брати,але щоб не відкривати ще одної теми порекомендуйте ще мильницю 600-800 гр.Мож і куплю зразу :).Знімати немовля дома

Сам надивився такі

Fujifilm FinePix Z90 Black

Fujifilm FinePix AV230 Black

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...