Перейти до змісту

допоможіть вибрати точку достпу wi-fi (tp-link/d-link)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я собi роутер вибирав зi знанням того, що мiй arc S не зi всiма роутерами дружить, тому брав ZyXEL keenetic 4G бо з iнфи з 4pda знав, що з кiнетиками тел дружить, проблема лиш була ноут з вiстою пiдключити, бо шифрування не спiвпадае, проблема вирiшилась застосуванням *бiлих мак адрес*, все працюе без нiяких перепрошивок i iнших *танцiв з бубнами*. Включив,настроiв i забувся

Опубліковано

все працюе без нiяких перепрошивок i iнших *танцiв з бубнами*. Включив,настроiв i забувся

Ситуацію описану вище так назвати не можна.

Знаючи, що телефон перебирає роутерами я б його не купував.

На 4pda пишуть таке:

Если роутер работает на канале выше 11, наша Арка не "увидит" роутер,поменяй канал.

Канали обираються не тільки на keenetic.

Думаю з такими задачами справився б і tplink 340g меньш як за 200 грн <_<

МАС фільтр без шифрування нічого не вирішує - МАС клонується, а трафік перехоплюється.

Опубліковано

теж з"явилась необхідність в подібному девайсі. користуюсь нетом від Датагруп (Домашній телеком 25 Мбіт/с). хочу підключати нет до стаціонарної машини (через дріт) і нетбука (через Wi-Fi). можливо на майбутнє підключення ще одного-двох девайсів по Wi-Fi. однокімнатна квартира, тому у великому радіусі дії нема потреби. схиляюсь до TP-Link, але якої моделі було б цілком достатньо навіть не знаю. бюджет обмежений

PS оскільки іде прив"язка до МАК-адреси мережевої, то як з цим бореться точка доступу? і не зовсім зрозумів як бути з авторизацією?

Опубліковано

і не зовсім зрозумів як бути з авторизацією?

Потрібно звернутись в Датагруп та попросити про відключення авторизатора.

PS оскільки іде прив"язка до МАК-адреси мережевої, то як з цим бореться точка доступу?

Точка доступу не бореться, а от роутер використовує технологію NAT та має функцію клонування МАС адрес.

Не вдаючись у подробиці провайдер просто бачить одну МАС адресу незалежно від того скільки пристроїв використовує мережу після роутера.

якої моделі було б цілком достатньо навіть не знаю. бюджет обмежений

Оптимальним буде TP-Link TL-WR741ND

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Користуюсь TP-LINK TL-WR1043ND другий місяць, зразу перепрошив на орen-wrt, підключено через usb-hab до нього принтер canon ip 1500 та 3g modem sierra compas 885. Гігабітні мережеві порти, Wi-fi 300n. Стабільно працює, дуже подобається. До того був D-link Dir-320 теж з альтернативною прошивкою, досить не погана річ, але швидкіть WI-fi 54g/b та 100 мб порти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...