Перейти до змісту

Продам Nokia 6720

rocklove

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Повна комплектація, 1 користувач, зроблено заміну передньої панелі і клавіатури, на дисплеї присутня плівка, так що стан на 5. Встановлена найновіша прошивка, а також нова версія Nokia Maps. Містить два динаміка, що видають якісний стереозвук. Є стандартний аудіо вихід 3,5 мм, що дозволяє підключити будь-які навушники. Ізюминкою цього смартфона можна назвати фотокамеру: 5 MPix (2592х1944) з автофокусом (Carl Zeiss-оптика),подвійний світлодіодний спалах. Хоча за розмірами цей апарат невеликий, але взявши у руку відчувається його важкість. Дуже добре лежить у руці. І хочу я за нього всього 1740 грн. Більш детальніше можна прочитати тут: http://nokia-6720-cl....smartphone.ua/

post-14080-0-68319700-1327079407_thumb.j

Опубліковано

давайте активніше купляємо, задля цього можу скинути 20 грн, так що 1720 грн, можливий розумний торг.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

За 900 грн. на б/у товарах такий є!

в цьому зроблена заміна корпусу, виглядає як новий. Так що продавати в мінус собі невигідно. Хто як хоче - так продає. Пропонуйте свою ціну - я порозмірковую.

• 7 місяців потому...
Опубліковано

можно 3гс купити за такі гроші, і ця нокія навіть рядом не валялась

п.с. телефони як машини, треба купляти ходові а не ексклюзивні, якщо колись захочеш продати

Опубліковано

нетреба тут розводити базар. купляйте айпхони і танцюйте! пропонуйте свою ціну, домовимось.

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...