vitaliy2010 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 16:30 #1 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 16:30 Вітаю всіх форумчан з щедрим вечором!!! Щедрий Вечір ! Добрий Вечір ! На щастя, на здоров*я, На Новий Рік, Щоб уродило краще, Ніж торік Жито,пшениця, Всяка пашниця, Коноплі – по стелю, Сорочка – по землю, А льон – по коліна, Аби в вас хрещених Голова не боліла, Кукурудза – на диво, Ячмінь – на пиво, Пшениця – на коровай, А ти,добрий господарю, Про все це добре дбай, І цукровий бурячок, Щоб був добрий первачок, Щоб корова отелилась, Свиня славно поросилась, Курка яйця хай несе, Бджілка меду принесе, Пошли вдачі,господарю,на все! Бажаю вам щастя, Бажаю вам миру, У серці – любові, А в хаті – добра, І щоб не хворіла дітвора! Веселої вдачі! Щоб не були ледачі! Здоров*я нівроку – Нового вам Року! У злагоді жити! І діточок ростити! Білявих,чорнявих, Веселих і жвавих! Не бійтесь приємну Цю мати мороку, Щасливого вам Року!!!
Amelie Опубліковано 13 Січня, 2012 в 17:43 #2 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 17:43 Щедрик, щедрик, щедрівочка, Прилетіла ластівочка, Стала собі щебетати, Господаря викликати: – Вийди, вийди, господарю, Подивися на кошару, Там овечки покотились, А ягнички народились. В тебе товар весь хороший, Будеш мати мірку грошей. Хоч не гроші, то полова, В тебе жінка чорноброва. Щедрик, щедрик, щедрівочка, Прилетіла ластівочка.
Robinwood Опубліковано 13 Січня, 2012 в 18:11 #4 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 18:11 Вам щедрівочку дарую,і горілки запах чую,оком я вареник бачу,наливайте,бо заплачу,наливайте по сто грам,Буде добре Вам і намЗ Старим Новим роком!
Vika Опубліковано 13 Січня, 2012 в 18:32 #5 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 18:32 Під обрусом сіно, на обрусі свічка,На всю хату пахне свіжа паляничка.На радість дорослим, на втіху малечіЙде до нас у гості Щедрий Добрий вечір!Зі святом! Добра усім!http://www.youtube.com/watch?v=sOAM9SiZflg
Andruha_gpz28 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 19:05 #6 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 19:05 Вітаю з святом!!! Нехай в домівках буде тепло і затишок, а в серцях любов. )
Amor Опубліковано 13 Січня, 2012 в 20:14 #7 Опубліковано 13 Січня, 2012 в 20:14 І я приєднуюсь до привітань! Зі святом всіх! ось яке мені привітання прийшло, вирішив поділитись та трішки настрій підняти Щедрик-ведрик, дайте вареник, Баночку івасів – щоб ніколи не висів, Кільце ковбаски – щоб стояв до Паски, Бутилочку кагору – щоб дивився вгору, А як не дасте – то він до пупа приросте.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.