Перейти до змісту

Львів,Ковель...коли вже Луцьк?

sav

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Можна, наприклад, бути патріотом свого міста, але не можна бути "націоналістом" свого міста
Коли я кажу що підміни в поняттях немає, то я кажу про свої попередні слова.

Само собою, наведений тобою приклад правильний, але він знову ж не стосується того, про я писав.

Тобто коли біг-борди розмалювали, то це "вандалізм", а коли президент - гвалтівник і шапкокрад, то це нормально?
І то не нормально, і то не нормально.

Пропоную перейменувати топік на "Сєкрєтний топік мінусьора" *trollface*

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Позиц1ю одно1 виражаэ 11 конкретна зверхн1сть ,та недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11.

Опубліковано

Ти що хочеш, щоб я твому другу, бидло-боту відповів? На особисті образи не буду тут відповідати. А цей твій "клавіатурний герой" в реальному житті за такі вислові міг би і по носі заробити

Це як же ви тоді на особисті образи відповідаєте? Страшно уявити. Краще не буду...

odna, не узагальнюйте, будь ласка. Націоналізм, патріотизм в теперішні часи, часи глобалізації ой як корисний. Інша справа: це коли тероризм/вандалізм прикривають національними/патріотичними почуттями.

Дрим, я это и имею ввиду с самого начала. Я не обобщаю понятия, я обобщаю впечатления от высказваний в этой теме. Лично я прекрасно разделяю все эти термины. Живой человек в термины не укладывается. Из называющих себя националистами, много таких, что не рубят, ваще;). Я не считаю, что среди националистов нет адекватных (приходится уточнять). Есть очень даже уважаемые мной люди)))

Опубліковано

Ага , в нас найб1льше ,,,патр1оти свое1 хати ,зазвичай то1 , що з краю,,

.Тому так бояться нац1онал1зму, бо це ж треба за всю кра1ну в1дпов1дати.

Опубліковано

ага, а патентовані націоналісти у нас часто-густо хочуть покраять неньку, чи то щоб за меншу територію відповідать, чи тому що не кругом їх слухають, а часом і взагалі сприймають:)

Опубліковано
Бояться, бо ті націоналісти, що прагнуть відповідати за всю країну (читай - з'являються на тв), часто-густо кричать "ми п__даті, а москалі/жиди/поляки/америкоси - козли, як їх тільки земля носить!".
Опубліковано

ага, а патентовані націоналісти у нас часто-густо хочуть покраять неньку, чи то щоб за меншу територію відповідать, чи тому що не кругом їх слухають, а часом і взагалі сприймають :)

Табачн1ка маэш на уваз1, чи Болдирева?

Опубліковано

Позиц1ю одно1 виражаэ 11 конкретна зверхн1сть ,та недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11.

А при чем тут Россия?

Я к ней отношения не имею. Гражданка Украины такая же.

И покачто вижу ущемление моего права, пользоваться тем, что живу, вроде как, в свободной стране (по крайней мере имею право на ношение такой илюзии), и этим самым признаю права всех остальных. Вы видите ущемление ваших прав с моей стороны, в том, что я тут отбиваюсь от хамских и поверхностных несправедливых претензий в мою сторону? Я никому тут не укаызвала, как жить, ни разу.

Опубліковано

ага, а патентовані націоналісти у нас часто-густо хочуть покраять неньку, чи то щоб за меншу територію відповідать, чи тому що не кругом їх слухають, а часом і взагалі сприймають :)

Це хто такий? Невже ти членів Партії Регіонів з їх загальновідомим з’їздом в 2005 р. до націоналістів приписав?

Опубліковано
Бояться, бо ті націоналісти, що прагнуть відповідати за всю країну (читай - з'являються на тв), часто-густо кричать "ми п__даті, а москалі/жиди/поляки/америкоси - козли, як їх тільки земля носить!".

Н1 , бояться в першу чергу тому, що треба буде щось безкоштовно зробити.

ПСХ (Патр1оти Свое1 Хати).

Опубліковано
недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11

Не розумію з яких її слів напросився такий висновок.

Особисто я вважаю що українці не мають морального права вести себе так як ведуть себе росіяни в Росії окремі індивіди в південно-східних регіонах України, та окремі росіяни в Росії (таких там мало, і це переважно ті, хто став недавно гордо називати себе Масквічьом чи типу того, до їх рівня і не мають права скочуватись українці). Ти взагалі з росіянами в Росії спілкувався? Якщо так, то мені дуже шкода що тобі попадались лише вищеописані особистості.

Опубліковано

И покачто вижу ущимление моего права, пользоваться тем, что живу

Знаємо ми про таких "ущемленных". Скільки, наприклад, Росія заявляла про порушення прав етнічних меншин в балтійських країнах і щось не один "ущемленный" звідти в Росію повертатись не хоче.

Опубліковано

Знаємо ми про таких "ущемленных". Скільки, наприклад, Росія заявляла про порушення прав етнічних меншин в балтійських країнах і щось не один "ущемленный" звідти в Росію повертатись не хоче.

Эээ, чуваки, вы что меня все в Россию гоните?! Я, если б куда и сорвалась тикать, так в Россию в последнюю очередь. Но не думаю, что критическая масса агрессивных недалеких личностей в этой стране выростет до такой степени, что придется делать ноги. Я, по крайней мере, очень на это надеюсь. Люблю я эту землю...

Опубліковано

Такіж ж точно "ущємльониє", як й наші свідомі націоналісти - пустопорожні крикуни та й годі...

Опубліковано

В 2008 году в Россию уехало 1100 жителей Литвы, что на 18% больше, чем в 2007 году, когда в РФ переехало 900 человек. С 2004 по 2006 года поток литовских эмигрантов в Россию снизился с 1200 до 890, однако с 2007 года в этом показателе снова наметился рост.

http://fromuz.com/news/rastet_potok_emigrantov_v_rossiu_i_strani_SNG

Опубліковано

Эээ, чуваки, вы что меня все в Россию гоните?! Я, если б куда и сорвалась тикать, так в Россию в последнюю очередь.

Ти думаєш Янукович прийшов надовго? Якщо влада зміниться і прийдуть "злі націоналісти" треба ж буде вам "голубим" кудись втікати

Опубліковано

odna, не хотят отдельные представители гостеприимной украинской нации здесь видеть русскоязычных, хорошо что их (отдельных представителей) единицы.

case0lc, при Ющенко не втікали, то і при, нехай, Тягнибоку не втікатимуть. Не ототожнюй "голубих" та російськомовних.

Опубліковано

однако с 2007 года в этом показателе снова наметился рост.

Точно, з такими темпами через кілька сотень років, можливо, все некорінне населення ці країни і покине

Опубліковано
недопущення у сво1й п1дсв1домост1 права укра1нц1в в Укра1н1 вести себе так ,як ведуть рос1яни в Рос11

Не розумію з яких її слів напросився такий висновок.

Особисто я вважаю що українці не мають морального права вести себе так як ведуть себе росіяни в Росії окремі індивіди в південно-східних регіонах України, та окремі росіяни в Росії (таких там мало, і це переважно ті, хто став недавно гордо називати себе Масквічьом чи типу того, до їх рівня і не мають права скочуватись українці). Ти взагалі з росіянами в Росії спілкувався? Якщо так, то мені дуже шкода що тобі попадались лише вищеописані особистості.

Ти бачив, щоб зачувши рос1йську мову у нас на вулиц1 показували пальцем та кричали ,,кацап,.?

А я бачив, що в Благовещенску, що в Москв1.

Тепер1шня влада саме до цього 1 скочуе.

А ПСХ й рад1.

Опубліковано

его ещё не расстреляли ? :0159:

Точно с такими темпами уйдёт в перманентый бан

У модеров попкорна ведро и тотализатор...:)

Опубліковано
Ти бачив, щоб зачувши рос1йську мову у нас на вулиц1 показували пальцем та кричали ,,кацап,.?

Не бачив. За те бачив як на Борді прочитавши повідомлення на російській мові показували пальцем і кричали "голубий", а це одне й теж саме. Колись і на Гєтто так тикали і кричали "москаль".

Опубліковано

при Ющенко не втікали, то і при, нехай, Тягнибоку не втікатимуть.

Ющенко всім бандитам амністію підписав в 2005 р. Ти думаєш, що якщо влада зміниться, то когось амністують? Яценюк недавно сказав, що Тимошенко має право на помсту.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...