Ko3bMa Опубліковано 11 Січня, 2012 в 07:00 Поділитися #1 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 07:00 12 січня всі охочі почнуть подавати заявки на реєстрацію нових доменних імен першого рівня. Як ім'я тепер можна буде використовувати практично будь-яке слово - від торгової марки або назви організації до географічних назв.У результаті список звичних закінчень інтернет-адрес - таких, як .сom, .оrg чи .ru - може доповнитися доменами .рepsi, .London та іншими.більше тутhttp://ua.korrespondent.net/business/web/1306936-internet-chekae-revolyuciya-v-domennih-imenah Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
seolutsk Опубліковано 11 Січня, 2012 в 07:41 Поділитися #2 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 07:41 Даа.. Шо революція, то да.. Тільки новина бородата, бо .canon вже давно дали заявку, тільки щось їм не спішать відкривати зону. Ще років зо два назад була можливість відіслати індивідуальну заявку. Тільки одна заявка коштує 185k$, а обслуговування в рік зони обійдеться чи ще не в більшу сумму, що не кожному по карману. Плюс ICANN забороняє реєстрацію коротких доменних зон. Так що нічого позитивного, я не бачу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Barugan Опубліковано 11 Січня, 2012 в 08:57 Поділитися #3 Опубліковано 11 Січня, 2012 в 08:57 ще більше засмітять простори нету.... Зараз і так мусорних сторінок валом... Моя б воля повидаляв третину сайтів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Наталі Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 13:29 Поділитися #4 Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 13:29 Давно пора! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.