Перейти до змісту

Гроза блiн / Вирубайте мережевi кабеля

kmd

Рекомендовані повідомлення

2melonbet

Як бачиш - все набагато простіше чим ти думав)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь

і як я заплачу якщо нема звязку з центром сертифікації??? Куди код картки поповнення вводити???Коли нема грошей, то ключ в авторизаторі зелений і під ним пише що доступ закритий бо нема оплати, а в мене він ЧОРНИЙ :lol:

Оплатити можу вже, хочте навіть по телефону можу код картки продиктувати, аби тільки нет появився

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
і як я заплачу якщо нема звязку з центром сертифікації??? Куди код картки поповнення вводити???Коли нема грошей, то ключ в авторизаторі зелений і під ним пише що доступ закритий бо нема оплати, а в мене він ЧОРНИЙ :)

Оплатити можу вже, хочте навіть по телефону можу код картки продиктувати, аби тільки нет появився

1. Слідкувати за своїм балансом.

2. Зв'язок Є! Ваша машина на запит сервера відповідає.

3. Ви змінили мережеву плату і нікого про це не попередили, тільки що я прописав вашу мережеву плату і "ключик" вже не буде чорним. Можете вносити дані карточки і користуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мережеву картку не міняв, вона в мене встановлена представниками Фотакому, але інтернет з'явився, тому ВЕЛИЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЗНЕ Вам ДЯКУЮ :):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ахтунг...опять намечаеться гроза!..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня adsl роутер уже серьезно подвис, внешний канал не поднимается.. видно где-то сильно шибануло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене по криші 2 шнурочка тянеться і один по стіні... ніколи нічо не горіло по вині грози і ща все гуд)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня гроза нас опять порадовала. Только на этот раз жертвой стал "Аверс", и естественно все его абоненты. В начали были просто перебои с некоторыми каналами, а потом вообще все потухло.

Благо, что сетевой кабель вынул, а то в прошлый раз сетевуху спалил.

Думаю, где б у нас можно купить такой девайс: MG-UTP2-1-1/45. Вот такой вот грозозащитный фильтр.

Для тех кто хочет сам спаять, нашел схемку: Грозозащита (схема)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
у меня adsl роутер уже серьезно подвис, внешний канал не поднимается.. видно где-то сильно шибануло

DSLAM на вінниченка здох

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

факт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хреново.. а сколько времени примерно займет восстановление?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tum@n, ты хочешь проспонсировать покупку или опять было некуда вставить свои пять копеек? gallery_32_26_855.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

или опять было некуда вставить свои пять копеек? gallery_32_26_855.gif

:) скоріше всього це)

5_a.jpg

ЗІ. поставлю собі як аватарку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давно пора, но вот тебе более верный вариант :

gallery_32_26_40243.jpg

большой и ничего не стоящий пятак

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ладно.. я вибираю своє.. рідне)

По темі:

Вот фотки свіча з впаяним грозовим захистом

фотка 1

фотка 2

фотка 3

фотка 4

Якщо у вас після грози, чи ще по якимось причинам накрився свіч, непотрібно впадати у відчай. Його завжди можна використати на користь суспільству, напиклад ТАК

І ще таке от питання до знатоків.. Лежить на даху 8 жильний шнурочег 5ої категорії. Цікаво, що з ним буде коли дах будуть смолити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

послушай, Tum@n, откуда в тебе столько злодарства? в аварии DSLAM на Винниченка молния совершенно ни при чем, поэтому иди со своей грозозащитой в дзинтарс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Сегодня поменяем.

Думаю до обеда. Возможно и на 2++

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

послушай, Tum@n, откуда в тебе столько злодарства?

Зовсім ні. Просто я вчора в якійсь темці бачив, що людина хоче купити грозозахист, але її не знайшов, вот і запостив фотку свіча сюди. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я зранку теж вдома до кави хотів читнуть тирнет - а ключик чорний. по напрямку Молоді нічого не горіло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
я зранку теж вдома до кави хотів читнуть тирнет - а ключик чорний. по напрямку Молоді нічого не горіло?

не горіло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора гроза основна була за Луцьком, в напрямку Рівного. Оцініть к-ть граду що випав у с.Лище :blush:

звиняйте за якість, телехвон ще й ввечері

post-58-1181547201.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніфіга собі :blush: .. і оце він цілу ніч лежав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкодеру поломка старого Деслама на користь пішла. ДСЛ 2+ тепер, туди його в качель. :sm128:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...