Перейти до змісту

Потрібен завірений нотаріально переклад

Vollmond

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто де робив переклад на англійську мову? Потрібен переклад залікової книжки. І у якій ціновій категоріі це буде?

Опубліковано

Я у 2003му робив для FSA\FLEX програми. Вийшло під 100грн якщо не помиляюсь. Зараз мабуть чуть дорожче буде :)

Де - не пам"ятаю

Опубліковано

мені знайомий того року робив такий переклад, подібна послуга 100 грн приблизно коштувала

Опубліковано

ПРОФІ центр на Шопена Перекладали диплом Ціна якість швидкість залишились задоволені Кажуть дешевше десь є на Винниченка

Опубліковано

Я робив в "Соняшнику" на Волі, 6 років назад, було до 100 грн, правда паспорта з російської на українську. Нотаріальне завірення інклюзів.

Опубліковано
Я робив в "Соняшнику" на Волі

періодично порівнюю ціни по Луцьку на такі послуги, Соняшник - найдорожче бюро перекладів в місті

Опубліковано

Я робив в бюро перекладів на вул. Бойка (напроти Майдану) на другому поверсі. По ціні не пам"ятаю, але здається, що було менше 100 грн за одну сторінку.

Опубліковано

Ще один варіант — центр перекладів «Каісса», що на Відродженні в Лучеську. Детальніші контакти є у них на сайті, він правда вже «старенький», але дані, думаю, актуальні — kaissa.lutsk.ua.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...