Перейти до змісту

КОНЦЕРТ КАМЕРНОЇ МУЗИКИ

Tetyana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Концерт камерної музики

16 січня (понеділок) 2012року о18:00 у «Палаці культури» міста Луцька відбудеться концерт камерної музики за участі Лауреата міжнародних конкурсів Олега Полянського (Німеччина)-фортепіано та Лауреата міжнародних конкурсів Катрін тен Хаген (Німеччина)-скрипка.

В програмі:

Л. Бетховен. Соната для скрипки та фортепіано A-Dur op, 12 Nr.2

Р. Штраус. Соната для скрипки та фортепіано Es-Dur op, 18

К. Дебюссі Соната для скрипки та фортепіано g-moll

Б.Барток Рапсодія №1

П.Сарасате «Кармен-фантазія» ор.25

Запрошую всіх небайдужих до класичної музики відвідати концерт і отримати насолоду.

За квитками можете звертатись до мене, чи придбати самостійно у касі філармонії. Вартість квитків 30, 40, 50 грн.

Дзвоніть за телефонами 25-93-72, 0936463585, 0975059004 чи пишіть в приват. Тетяна .

Опубліковано

Яка орієнтовна тривалість концерту? Трохи час початку незручний як для буднього дня...

Орієнтовно 1,5 год.

Опубліковано

а забронювати квитки можна? цікаво було б побачити схему розташування місць. можливо її сюди прикріпити?

Опубліковано

а забронювати квитки можна? цікаво було б побачити схему розташування місць. можливо її сюди прикріпити?

На рахунок бронювання дзвоніть. 25-93-72, 0936463585, 0975059004. Тетяна. На рахунок розташування місць....вибачайте, я у комп"ютері ще "чайник".

Опубліковано

... цікаво було б побачити схему розташування місць...

а що там місця, - закрити очі і насолоджуватись :)

Опубліковано

... цікаво було б побачити схему розташування місць...

а що там місця, - закрити очі і насолоджуватись :)

Партер 1, 3, 12 , 16 ряди

Балкон 3 ряд

Місця в рядах поступово викуповлюються.

В неті я заглядую нечасто. Краще і швидше можна отримати інформацію по телефону.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...