Перейти до змісту

Допоможіть з інтернетом

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня форумчани.

Маю таку проблему: дороблюю ремонт в новобудові, і пора підключати інет. Але халепа в тому? що забудовник віддав будинок фотакому.

Тобто Укртелеком просто не може підключити телефон, а отже повний прольот з самим стабільним нетом.

Київстробілайном користувався - не дуже, хоча користувався ним там де клали полосаті, а отже "чортзнаяк"!!! Може в Київстара "субчик" більш пряморукий, відповідно якість прокладки/нету буде на порядок краща!!!!???

Що вибрати крім фотакому?

Головні вимоги стабільність та низький пінг, швидкість від 5мб/с. І щоб в аварійку за рік не звонити ні разу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Фотакому уже нема давно.

А в того ж датагрупа, послуга адсл набагато стаблільніша ніж в укртелекома.

Це я як користувач обох операторів кажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що забудовник віддав будинок фотакому.

Тобто Укртелеком просто не може підключити телефон

как не может...

а разработака ТУ, а копание своей канализации, а договаривание "через киев" за каджый кусок.....

p.s. пусть побудут в шкуре других

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь послугами двох операторів - Київстар (підключався ще за часів Білайна) і Датагруп (той, що колись був Фотакомом), і претензій практично немає до жодного з них. Особливо радує Київстар - за останніх півроку (а може й більше) не було жодного випадку переривання зв"язку. Ну і є ще Airbites - послугами цього оператора не користувався, але чув багато позитивних відгуків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу завести зі щика в хату 2 чотирипарні мережеві кабелі Одескабель F/UTP.

Вони повинні сходитись у невеличкий ящичок в стіні, з якого будуть розходитись мережеві кабелі на усі точки, де потрібен дротовий інтернет (комп, супутникові тюнери, медіа-танки).

В ящику встановити роутер Mikrotik RB751U.

Він зможе реалізувати резервний перехід між каналами, а також має на борту wi-fi n.

У щитку на коридорі встновити невеличку пласмасову коробку, де можна буде сховати кабельне з'єднання і запас кабелю.

Таким чином, якого б провайдера не обрав - підключитись/переключитись буде просто.

Головні вимоги стабільність та низький пінг, швидкість від 5мб/с. І щоб в аварійку за рік не звонити ні разу.

Тільки за наявності двох і більше каналів від різних операторів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 kmd + Zevs_Isver

Я розумію що це Ваше місце роботи тому прошу без Вашого розхвалювання.

1-ше на Укртелеком я за 2 роки звонив раз і то не дозвонився, нет піднявся сам за 20хв. В Датагруп з завідною регулярністю. Перехід від Вас до Них, як з наждака на нормальний туалетний папір.

2-ге Ну піпіська то в "Укртелекома" буде і товща і більша, в Вас траса в десятки тисяч, в них в мільйонами. А державне підприємство технічну документацію виробляє точно так же. НЕ розумію Вашого "укола" в цьому напрямку тим паче в сторону будівельника.

3-тє Я вибираю собі краще, а тому вибираю прискіпливо і зважуючи все, тобто з перспективою на майбутнє. Я не бачу причин брати Датагруп, у конкурентів дешевше, якісніше, і надійніше. А те що Ви розгубили своїх клієнтів Я не винен, вибачте!!!

2 S-driver

Так дійсно Київстар непогано, але інколи заставляє понервувати і це є мінус, а ще один мінус що їхні монтажники не цінують чужу власність (покрівлі, перекриття і т.п.), а ще роблять неякісно мережі. Хоча зараз може і краще.

Чув тільки позитив про Еірбайтс і це напрягає, зазвичай є і ті що хають. Мабуть просто сітка покриття мінімальна.

Технічна можливість є, тому прошу власників пакету від даного оператора відписати + та -.

2Tum@n

Вже зробив. Коробка при вході вмурована в стіну і роздатка всього і вся по кімнатах, крім туалету і ванни, хоча щодо них досі вагаюсь :0151:, Вайфай покриє!

А щодо ідеї з модемом і кількох провайдерів це ідея. Буду мозговати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 kmd + Zevs_Isver

Я розумію що це Ваше місце роботи тому прошу без Вашого розхвалювання.

шорошая НовоГодняя шутка... +1

мне что справку принети от ДГ что я там не работаю? и не работал... так как и на ФК...

я просто клиент, старый и не самый мелкий клиент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте пане. Просто коли користувався послугами ДГ, то Ви ще працювали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клієнтам рекомендую airbites.

+ Подобається акуратність, навіть на тех поверхах.

+ На відміну від КС та ДГ у ящиках airbites встановлені UPS.

+ Велика кількість каналів у IP-TV.

+ Відсутність VPN, що дозволяє використовувати дешевші роутери

+ Молодий та комунікабельний керівник

- Відносно маленьке покриття

Особисто не користуюсь, бо Київського майдану навіть у планах нема.

Зовнішній канал, якщо не помиляюсь, 4 Gbit/s на Уарнет, але судячи з відгуків нестачі нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте пане. Просто коли користувався послугами ДГ, то Ви ще працювали.

выдыхай :)

небыло такого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну значить ще раз вибачаюсь. Просто пиво пив з Вами і КМД :) І тоді з розмов зрозумів що все-таки Фотаком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну значить ще раз вибачаюсь.

бывает... это всё пиво виновато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

1. Я також зараз на Фотакомі працюю :) (по whois)

2. Всі вони(оператори) одного %$я лінійка. Согодні одні на коні - завтра інші ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода що ДАтагруп завжди в хвості :0149:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Songoku, Зевс і ДГ (ФК) нічого спільного і ніколи :).

Я користувач Airbites. Майже рік. Бомба. От буде рік, перейду по програмі лояльності на 100Мбіт/75грн. ;)

Як колишній користувач УТК - теж клас, ніколи ніяких нарікань не було. 2-3 рази за кілька років (глобальні глюки в океанах :) ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь-ласка давайте по темі. Мене мало цікавлять люди, мене цікавить інфа.

2Zheny@

Я ж вибачився. Тему по ДГ можна було закрити після 1-го вибачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Підскажіть тупому. У Аірбайта АйПі який надається? Динамічний це понятно, але зовнішній чи внутрімережевий, як у Датагрупи? Мені тре доступ мати до свого ящика зовні. У датагрупи це нереально, хіба доплачувати за АйПішку свою кожен місяць. У Київстара є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних. А у Аірбайта як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Аірбайта є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Аірбайта є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних.

А можна просто запамятати/записати свою ІР, в них вона привязаня до МАС адреси і залишається незмінною поки МАС адреса залишається тою самою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня Киевстар,подключал ещё с времён Билайна,100Мб/сек-80грн.Пользуюсь примерно 2 года и ещё ни разу не было никаких проблем,не смотря на то что кабель пустили по улице....

Единственная неувязочка была с роутером,но прописал DNS и всё теперь стабильно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...