Songoku Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 06:43 #1 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 06:43 Доброго дня форумчани.Маю таку проблему: дороблюю ремонт в новобудові, і пора підключати інет. Але халепа в тому? що забудовник віддав будинок фотакому.Тобто Укртелеком просто не може підключити телефон, а отже повний прольот з самим стабільним нетом.Київстробілайном користувався - не дуже, хоча користувався ним там де клали полосаті, а отже "чортзнаяк"!!! Може в Київстара "субчик" більш пряморукий, відповідно якість прокладки/нету буде на порядок краща!!!!???Що вибрати крім фотакому?Головні вимоги стабільність та низький пінг, швидкість від 5мб/с. І щоб в аварійку за рік не звонити ні разу.
Адміністратори kmd Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:00 Адміністратори #2 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:00 Фотакому уже нема давно.А в того ж датагрупа, послуга адсл набагато стаблільніша ніж в укртелекома.Це я як користувач обох операторів кажу.
Zevs_Isver Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:06 #3 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:06 що забудовник віддав будинок фотакому.Тобто Укртелеком просто не може підключити телефонкак не может...а разработака ТУ, а копание своей канализации, а договаривание "через киев" за каджый кусок.....p.s. пусть побудут в шкуре других
S-driver Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:11 #4 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:11 Користуюсь послугами двох операторів - Київстар (підключався ще за часів Білайна) і Датагруп (той, що колись був Фотакомом), і претензій практично немає до жодного з них. Особливо радує Київстар - за останніх півроку (а може й більше) не було жодного випадку переривання зв"язку. Ну і є ще Airbites - послугами цього оператора не користувався, але чув багато позитивних відгуків.
fog Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:40 #5 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:40 Раджу завести зі щика в хату 2 чотирипарні мережеві кабелі Одескабель F/UTP.Вони повинні сходитись у невеличкий ящичок в стіні, з якого будуть розходитись мережеві кабелі на усі точки, де потрібен дротовий інтернет (комп, супутникові тюнери, медіа-танки).В ящику встановити роутер Mikrotik RB751U.Він зможе реалізувати резервний перехід між каналами, а також має на борту wi-fi n.У щитку на коридорі встновити невеличку пласмасову коробку, де можна буде сховати кабельне з'єднання і запас кабелю.Таким чином, якого б провайдера не обрав - підключитись/переключитись буде просто.Головні вимоги стабільність та низький пінг, швидкість від 5мб/с. І щоб в аварійку за рік не звонити ні разу.Тільки за наявності двох і більше каналів від різних операторів.
Songoku Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:50 Автор #6 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:50 2 kmd + Zevs_Isver Я розумію що це Ваше місце роботи тому прошу без Вашого розхвалювання. 1-ше на Укртелеком я за 2 роки звонив раз і то не дозвонився, нет піднявся сам за 20хв. В Датагруп з завідною регулярністю. Перехід від Вас до Них, як з наждака на нормальний туалетний папір. 2-ге Ну піпіська то в "Укртелекома" буде і товща і більша, в Вас траса в десятки тисяч, в них в мільйонами. А державне підприємство технічну документацію виробляє точно так же. НЕ розумію Вашого "укола" в цьому напрямку тим паче в сторону будівельника. 3-тє Я вибираю собі краще, а тому вибираю прискіпливо і зважуючи все, тобто з перспективою на майбутнє. Я не бачу причин брати Датагруп, у конкурентів дешевше, якісніше, і надійніше. А те що Ви розгубили своїх клієнтів Я не винен, вибачте!!! 2 S-driver Так дійсно Київстар непогано, але інколи заставляє понервувати і це є мінус, а ще один мінус що їхні монтажники не цінують чужу власність (покрівлі, перекриття і т.п.), а ще роблять неякісно мережі. Хоча зараз може і краще. Чув тільки позитив про Еірбайтс і це напрягає, зазвичай є і ті що хають. Мабуть просто сітка покриття мінімальна. Технічна можливість є, тому прошу власників пакету від даного оператора відписати + та -. 2Tum@n Вже зробив. Коробка при вході вмурована в стіну і роздатка всього і вся по кімнатах, крім туалету і ванни, хоча щодо них досі вагаюсь , Вайфай покриє! А щодо ідеї з модемом і кількох провайдерів це ідея. Буду мозговати.
Zevs_Isver Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:55 #7 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 07:55 2 kmd + Zevs_IsverЯ розумію що це Ваше місце роботи тому прошу без Вашого розхвалювання.шорошая НовоГодняя шутка... +1мне что справку принети от ДГ что я там не работаю? и не работал... так как и на ФК...я просто клиент, старый и не самый мелкий клиент
Songoku Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:00 Автор #8 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:00 Вибачте пане. Просто коли користувався послугами ДГ, то Ви ще працювали.
fog Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:02 #9 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:02 Клієнтам рекомендую airbites.+ Подобається акуратність, навіть на тех поверхах.+ На відміну від КС та ДГ у ящиках airbites встановлені UPS.+ Велика кількість каналів у IP-TV.+ Відсутність VPN, що дозволяє використовувати дешевші роутери+ Молодий та комунікабельний керівник- Відносно маленьке покриттяОсобисто не користуюсь, бо Київського майдану навіть у планах нема.Зовнішній канал, якщо не помиляюсь, 4 Gbit/s на Уарнет, але судячи з відгуків нестачі нема.
Zevs_Isver Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:02 #10 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:02 Вибачте пане. Просто коли користувався послугами ДГ, то Ви ще працювали. выдыхай небыло такого
Songoku Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:37 Автор #11 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:37 Ну значить ще раз вибачаюсь. Просто пиво пив з Вами і КМД І тоді з розмов зрозумів що все-таки Фотаком.
Zevs_Isver Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:45 #12 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 08:45 Ну значить ще раз вибачаюсь.бывает... это всё пиво виновато
Адміністратори serega Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 14:59 Адміністратори #13 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 14:59 1. Я також зараз на Фотакомі працюю (по whois) 2. Всі вони(оператори) одного %$я лінійка. Согодні одні на коні - завтра інші ...
Songoku Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 15:44 Автор #14 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 15:44 Шкода що ДАтагруп завжди в хвості
Zheny@ Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 19:09 #15 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 19:09 Songoku, Зевс і ДГ (ФК) нічого спільного і ніколи . Я користувач Airbites. Майже рік. Бомба. От буде рік, перейду по програмі лояльності на 100Мбіт/75грн. Як колишній користувач УТК - теж клас, ніколи ніяких нарікань не було. 2-3 рази за кілька років (глобальні глюки в океанах ).
Songoku Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 20:00 Автор #16 Опубліковано 30 Грудня, 2011 в 20:00 Будь-ласка давайте по темі. Мене мало цікавлять люди, мене цікавить інфа.2Zheny@Я ж вибачився. Тему по ДГ можна було закрити після 1-го вибачення.
mariolast Опубліковано 31 Січня, 2012 в 07:55 #17 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 07:55 Підскажіть тупому. У Аірбайта АйПі який надається? Динамічний це понятно, але зовнішній чи внутрімережевий, як у Датагрупи? Мені тре доступ мати до свого ящика зовні. У датагрупи це нереально, хіба доплачувати за АйПішку свою кожен місяць. У Київстара є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних. А у Аірбайта як?
georg Опубліковано 31 Січня, 2012 в 11:00 #18 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 11:00 У Аірбайта є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних.
Maniko Опубліковано 31 Січня, 2012 в 11:26 #19 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 11:26 У Аірбайта є зовнішня адреса, яку видно з інету і мати доступ до свого компа можна з допомогою DynDNS і їй подібних.А можна просто запамятати/записати свою ІР, в них вона привязаня до МАС адреси і залишається незмінною поки МАС адреса залишається тою самою.
kolialutsk Опубліковано 31 Січня, 2012 в 11:35 #20 Опубліковано 31 Січня, 2012 в 11:35 У меня Киевстар,подключал ещё с времён Билайна,100Мб/сек-80грн.Пользуюсь примерно 2 года и ещё ни разу не было никаких проблем,не смотря на то что кабель пустили по улице....Единственная неувязочка была с роутером,но прописал DNS и всё теперь стабильно!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.