Перейти до змісту

Nvidia CUDA — треба допомога

laser

Рекомендовані повідомлення

Хто тестив? пробував кодувати відео на win7 x86 та x68 в sony vegas 10 pro

результат — GPU використовується, але загрузка під час кодування 11-12%, від чого продуктивність аж ніяк не вища в порівнянні з CPU. навіть навпаки, кодування йде на пару секунд довше.

чому не використовуються ресурси відяхі сповна?

залізо: Intel Xeon 3060 3.2GHz/ Asus P5K / 3Gb ОЗУ DDR2 800MHz / Nvidia 8800 GTS

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось офсайт нічого не говорить про підтримку твоєю відяхою цієї технології. Переглянув пару-трійку відеокарт Nvidia, про технологію Nvidia CUDA згадується починаючи з GTS 250. Хіба що це залежить від дров а не від заліза.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та підтримується www.developer.nvidia.com/cuda-gpus

інша річ шо версія КУДА тут ще мала і небагатофункціональна як я зрозумів

а замість дров там установлюється тулкіт. з купою незрозумілих мені ще настройок.

загалом технологія нова, цікава і перспективна. хочу освоїти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nvidia CUDA згадується починаючи з GTS 250. Хіба що це залежить від дров а не від заліза.

моя старенькая 9500 уже имеет CUDA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя старенькая 9500 уже имеет CUDA

Nvidia 8800 GTS ще старша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все залежить від потреб. Сонівегас меніне подобається. Є ще одна програмуліна - MediaCoder. Також використовує КУДА. Хоча для професійного кодування це не те. Єдина прога (все в одному) яку я знаю, що достойно кодує - Xvid4psp. (Насправді - це набір проф. програм в одній оболонці). І вона КУДА, ще не вміє. А не вміє, через те, що кодеки їх не підтримують.

Як приклад. На своєму старому Q9300 кодував 7-хвилинний мультик хвилин 40. Зараз на і5 2500К - 15-20 хвилин. (і це процик без розгону). І без усіляких КУДА,

Доречі, цікаво самому спорбувати скодувати одне й теж на тому ж Медіакодері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну в SonyVegas я не просто перекодовую відео, я першим ділом його монтую. Часто бувають довгі та HD проекти, рендеринг яких займає чимало часу.

Для звичайної перегонки можна користуватись наприклад чудовим комбайном з безліччю настройок SUPER ;)

Щодо і5, то там трохи інша ситуація: в процесор вже вбудоване потужне графічне ядро, яке з'єднано з першим напряму без шини даних (як і ОЗУ), більше того залізо з народження підтримує роботу з MPEG2, h264...

Примітно, якщо увімкнути апаратне декодування н,264 силами моєї відеокарти, то вона справляється з безперебойним показом FullHD фільма. прицьому загрузка GPU може досягати 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

СУПЕР я знаю. Як на мене не дуже софтіна. Хоч і потужна. MeGUI значно краща :) ОТ і зараз кодується "Маша і Медведь". із 1,5 Гб - 400 Метрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...