Перейти до змісту

Настройка моноинжектора Opel Ascona 88р.

MilitarySE

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть де і щоб якісно настроїли моноінжектор ? На ВолиньАвто говорять що 88 рік, то фіг настроять і.т.д, чи просто братись не хочуть... На максимусі те ж саме....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

корисно почитати

http://kadett-club.ru/doc102.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще якісь варіанти ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому виникло питання з налаштуванням? В чому виражається проблема?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росхід пального думаю завеликий. Холостий ход буває скаче, тахометра нема, але по звуку чути що один день може тримати 1200-1300 десь так, а на наступний день 700-800.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому тоді вирішили, що проблема в моновприску?). Високі оберти це зазвичай підсос повітря, варто перевірити на герметичність повітряні патрубки і вакуумні трубкі, збільшений розхід пального- зазвичай проблема з лямбдою! Скількі часу назад мінялись свічкі і паливний фільтр??? Це теж впливає на стабільність роботи мотора...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

свічки мінялись тижні 2 назад, а паливний фільтр не знаю. Машину купив місяць назад, до того була 99-ка карбюратр, там все сам робив...

А тут я не знаю шо куда до чого і як дивитись. Лямбда - де вона знаходиться і як виглядае ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДлЯ початку тра перевірити підсос повітря! Лямбда знаходиться на випускному колекторі( у вигляді вкрученоі свічкі з якоі виходять дроти, 1, 3, або 4) в твому випадку - більш того що один. На прогрітій машині стаєш мультиметром на цей првід і при робочій лямбді покази інтенсивно змінюються від 0 до 1 вольта

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підсос перевірити по всіх патрубках які ідуть до вприску ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, і обовязково вентиляцію картерних газів, там патрубкі часто грубіють і тріскають. Ці симптоми що ти назвав може і падіння компресіі визвати) так що треба від самого простого починати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще перевірити стан контактів і уголька на кришці розподільника!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть де і щоб якісно настроїли моноінжектор ? На ВолиньАвто говорять що 88 рік, то фіг настроять і.т.д, чи просто братись не хочуть... На максимусі те ж саме....

Автохаус -Луцк там по Опелях так ізапчастини до нього є тел. 0503780301

Авто Хаус Луцк там як раз по опелях і запчастини до нього є тел. 0503780301

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...