Перейти до змісту

Продається НОВИЙ планшет APPLE A1396 iPad 2 64GB Wi-Fi + 3G White

Zalepok44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Характеристика Значение Беспроводные возможности 3G, Bluetooth, Wi-Fi Мультимедиа Микрофон и динамики Бренд Apple Размер дисплея 9.7" Тип дисплея IPS Разрешение дисплея 1024 x 768 Процессор Apple A5 (1 GHz) Предустановленная операционная система iOS 4.3 Web-camera VGA камера на лицевой стороне устройства + HD на задней Батарея Li-Polymer, 2500mAH 10 часов (при непрерывной работе), Емкость накопителя 64Gb Вес 613

Новий такий коштує в інтернет магазинах біля 9000 грн. Я готовий віддати за 7500 грн. Цей планшет привезений з США абсолютно новий .

Кого цікавить дзвоніть 0939953886 Макс.

post-15132-0-66568200-1324475066_thumb.p

Опубліковано

Новий такий коштує в інтернет магазинах біля 9000 грн.

исходя из этого (+12 месячная гарантия), а также того что в марте будет уже новая модель, готов предложить 6.000грн..

Опубліковано

Новий такий коштує в інтернет магазинах біля 9000 грн.

исходя из этого (+12 месячная гарантия), а также того что в марте будет уже новая модель, готов предложить 6.000грн..

Ну незнаю шо підсунуть в інеть магазині, но у Комп Всесвіті такий стоїть і продають його по 3 шт в тиждень за 9200грн.

Я сьогодні його запустив перший раз, загрузив в нього програм кучу, короче штука бомба!!!

За 6000 це просто смішно. За 7000 я би ще подумав!!!

Опубліковано

"Ну незнаю шо підсунуть в інеть магазині"-

-тоже, что и у тебя, только новое, с адаптером под европейскую розетку и если поискать, с годовой гарантией...:)

"у Комп Всесвіті такий стоїть і продають його по 3 шт в тиждень за 9200грн." -

- Знать не оскудела еще на дураков земля украинская...:)

Я сьогодні його запустив перший раз

значит цена еще упала, смело исправляй в названии темы слово "НОВЫЙ" на б/у... :)

Опубліковано

значит цена еще упала, смело исправляй в названии темы слово "НОВЫЙ" на б/у... :)

Слухай, чувачок йди НА з теми якщо тебе не цікавить товар!!!

Для такого умного як ти я поясню, його вімкнути перший раз без прогі Айтюнес НЕМОЖЛИВО! і як я маю показати його клієнту? короче я поняв нема там з кім розмовляти даже...

Опубліковано

Слухай, чувачок йди НА з теми якщо тебе не цікавить товар!!!

Для такого умного як ти я поясню, його вімкнути перший раз без прогі Айтюнес НЕМОЖЛИВО! і як я маю показати його клієнту? короче я поняв нема там з кім розмовляти даже...

Постом выше Вам правильно сказали, человек который платит такие деньги не хочет лишатся возможности самому снять целлофан, это как с девушкой в первый раз! И совет на будущее, такие вещи распечатываются под конкретного клиента для проверки работоспособности, а не прогі ставить!

Опубліковано

Вставлю свої 5 копійок,. Класна штука коли доступ до інтернету як у НУЙОРКУ чи Гонконгу чи Латвіїї тоді так можна і прикупити, але погравшись цим (чудом техніки) зробив висновок що це сама безпонтова штука насвіті, для села Луцьк :_02:, це як купити Ферарі на якому нема де їздити і водити друзів до гаража і показувати тачку .(без обід просто мацав таку штуку ділюсь опитом )

А ціна 7 000 косих самий раз. :_06:

Опубліковано

7000 -!?!?!?!? :0155: За що??? Мабуть я не в темі!

Хай хоч "мінет" робить, але 7000 це троха...

ну якщо *мiнет* робить, то б мо згодилося в хазяйствi :D:lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...