Перейти до змісту

В Луцьку забито "чупокабру"

hita

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да-да і ломом нас не візьмеш... :0032:

Це добре , бо думка про нечисленну популяцію не дає спокою.

Опубліковано

Prostostar, SADIST, ще не набридло пости з пальця висмоктувати?

я взагалі не знаю хто автор цього поста) і якщо мені якийсь пост не подобається, то я туди просто не йду і не вказую іншим чим їм потрібно чи не потрібно займатись)

Опубліковано

Prostostar, SADIST, ще не набридло пости з пальця висмоктувати?

Ну це з якої сторони поглянути ...

Опубліковано

Оксана, ти збираєшся модерувати "Флейм"?..

Знаєш, порівняно з переважною більшістю форумчан ти теж ще той "пісатєль", то по якому праву ти ображаєш людей?

Як на мене, то будь-хто з форумчан має не менше право, ніж ти, вирішувати -- що і скільки писати, а що ні, поки це не суперечить правилам форуму.

Опубліковано

Та ціхо вы сваритись.... давайте лучче будем ждать фоты тои чупакабры... топстартер абищал :)

Видимо не дождемся, государственная тайна, наверно.

Опубліковано

Ой, чую, что родные забитой чупакабры устроили топстартеру кровную вендетту, и больше не увидим мы ни фоток, ни топстартера, ни его соседа, ни кролей :(

Опубліковано

Ой, чую, что родные забитой чупакабры устроили топстартеру кровную вендетту, и больше не увидим мы ни фоток, ни топстартера, ни его соседа, ни кролей :(

Та может вместе этих же кролей и доедают

Опубліковано

Отдам в хорошие руки детенышей Чупакабры!

С родословной и всеми прививками!

ліпше у верховну раду передай на розплід - нехай їхню кров п'є!

Чукакабры-вегетарианцы.

Опубліковано

Підтримую автора. Володію тією ж самою інформацією про вбивство чупакабри ломом, це сталося на Вишкові, Мужик побачів що його кролів щось поїло, відкрив хліва а в кутку сидить щось схоже на собаку але лисе, чорне і скалить свої ікла, форма тіла як в кенгуру, він закрив хлів, сказав до жінки щоб принесла щось тяжке, вона принесла йому лома, він ним і завалив це чудо природи і визвав ветеринарів які забрали тіло.

Опубліковано

MaximTrance, люди вдосталь наслухались розповідей про чупакабру , нам подавай задокументовані факти.

Опубліковано

MaximTrance, люди вдосталь наслухались розповідей про чупакабру , нам подавай задокументовані факти.

я нічого доказувати не збираюсь просто передаю інформаіцію якою володію. у того мужика мабудь навіть мабіла без фотіка або зовсім її не має.

Опубліковано

Це не прохання і не побажання до когось з форумчан , це констатація факту!!!

Опубліковано

може то дворовий пес в якого лишай по всьому тілу, невже хтось справді вірить в якийсь невідомий вид тварини яку називаються чупокаброю, чи може просто це психологічно сприймається як якесь лисе чудо не схоже на собачу чи лисицю і єдина назва цій істоті чупокабра - хоч і всі розуміють що просто треба розібратись що сталось з псом, чи що там за живність така? хто вірить що то міфічна(чи секретна чи ще якось) істота відпишіть но будь-ласка...

Опубліковано
Закрыв хлива и послав жинку за ломом Цикаво було б побачыты, як вин в тому сараи лушпашив ломом ту тварюку...

Цікавіше було б побачити, як він весело срав в черевики наодинці з чупОкаброю, поки жінка йому несла лома.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...