Scorpio Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 18:37 #51 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 18:37 Стоп, люди цим заробляють і самі всатновлюють собі ціни, кому не подобається ціна шукайте інший салон. Кому таксі дорого - go go go на маршрутку іншими словами. У вік космічних технологій у когось з друзів є нормальна дзеркалка, якого можна попросить влаштувать фотосесію вашої дитини. І взагалі "Рембрандт" тут не причому, мова тут про "митців" з дитсадочка.
madkot Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:04 #52 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:04 Стоп, люди цим заробляють і самі всатновлюють собі ціни, кому не подобається ціна шукайте інший салон. Кому таксі дорого - go go go на маршрутку іншими словами. У вік космічних технологій у когось з друзів є нормальна дзеркалка, якого можна попросить влаштувать фотосесію вашої дитини. І взагалі "Рембрандт" тут не причому, мова тут про "митців" з дитсадочка. я не проти коли люди заробляють і якість відповідає ціні, а коли по цьому питанню повний неадекватний бардак - тут вибачте, виставлю перетензії
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:17 #53 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:17 Оце якось одного чудового весняного ранку 2008 року я побачив в вікно рукавичку, яка імовірно впала з чийогось балкона і дуже вдало та живописно повисла на гілці дерева. Оскільки настрій був гарний, а на столі лежав ультразум Canon S5 is, я вирішив її сфотографувати. Пропоную цей файлик роздрукувати, і подарувати завідуючим від вдячних батьків у відповідь на таку от політику по відношенню до фотографування в садочках. )))
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:26 #54 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:26 Скорпіо, я згідний, люди заробляють і встановлюють ціни. Але ж ти виходиш з дому, і сам вирішуєш сідати тобі в таксі, гоу на маршрутку, чи взагалі іти пішки, а не ловлять тебе таксисти, без твоєї згоди везуть херзна куди, а потім кажуть скільки ти маєш заплатити. А якраз щось подібне відбувається.
Vadimm Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:21 Автор #55 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:21 І взагалі "Рембрандт" тут не причому, мова тут про "митців" з дитсадочка. Але і там і там професійне обладнання в руках криворуких фотожоперів. (читай пости 35 та 1)
Scorpio Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:00 #56 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:00 Але в одному випадку навязують свої послуги, а в другому ні.Самі туди зашли, не мішало б взнати ціну на послуги, а потім вирішувать - тра воно мені чи не тра(це я про Рембрандт)
Tanichka Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:21 #57 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:21 Була розмова на зборах про вінєтки що дуже дорого, вихователі запропонували мені зробити дешевше, батьки підтримали, я сказав що подумаю. Через пару днів виховательки дуже вибачалися сказали що запитали у завідуючої так вона їм виписала по перше число, типу: "що Ви собі думаєте у нас є фотограф з яким підписаний договір і т.д і т.п. Я ще навіть своєї згоди не давав, але вже впав у немилість перед завідуючою.Таке враження що вони такі собі Царівни-ЖАБИ (причому конкретні такі великі ропухи) які просто всесильні у своєму болоті і нікого не бояться.В принципі, якщо група випускна, то батьки в праві найняти (чи обрати вас) і плювати на завідуючу. В крайньому випадку, хай приводить свого фотографа, ви фотографуйтесь, але завдаткі не на що не давайте. Самі пофоткаєте дітей, того вона вам заборонити не може і ви тоді і зробите випускні фотокниги. А з фотографом найнятим Царівною, вона буде сама розбиратись.Щось мені здається що з приводу фотографа вказівки вони отримують десь з управління, тому і кажуть всі дослівно однаково - напевно цитують своє керівництво. Цілком може бути що і самі завідуючі нічого не мають з такої централізації послуг фотографа, або мають невеликий відсоток. Але, можливо, зобов"язані контролювати "показники" продажів фотопослуг, або їх контролює хтось...Ні, це самі завідуючі встановлюють таксу та собі особисто забирають (знаю по достовірним слухам). А говорять всі однаково, бо більш менш встановлють однакову таксу по всім садочкам і звичайно між собою спілкуються.А на мою думку, дозвіл у завідуючої обов"язково треба брати, мало що там за фотограф прийшов і куди він ще ті фотки продасть на який кастінг. А ще потрібно батьків перед тим питати чи не проти щоб їх дитину фотографували.У нас ось приходив фотограф, фоткав (ми взнавали ввечері від дітей). а через 3-4 дні - ось вам фото за 25грн 10*15 (ніби одягали у "срашнющі" костюми"). А може я взагалі не хочу, щоб мою дитину фотографув сторонній фотограф?! Я й сама поки з цим справляюсь.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.