Перейти до змісту

Київ-Футбол-Неділя

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

особисто я, коли почався сильний дощ,гуляв по Лаврі...і якраз заховатись не було, абсолютно, куди...віриш, градом і не пахло?!!!!

Ну а вечір, як на мене, він і в Африці вечір...

Опубліковано
особисто я, коли почався сильний дощ,гуляв по Лаврі...і якраз заховатись не було, абсолютно, куди...віриш, градом і не пахло?!!!!

Киев - весьма немаленький город

в некоторых районах и дождь начался после 21-00

Опубліковано

да ладно - безпредметна у нас дискусія виникла, або швидше - безпроблемна...

Так ти на стадіон через дощ не пішов?

Опубліковано
да ладно - безпредметна у нас дискусія виникла, або швидше - безпроблемна...

Так ти на стадіон через дощ не пішов?

не, я семью в Луцк отправлял. устал как чертик. вот и не посунул

а промок пока домой сунулся - дай боже... град мы хорошо в такси проскочили...

Опубліковано
to_Teo

ти на якому секторі сидів?

Я сидів точно над тими фанами яких били!!! Це сектор 14 верхнього ярусу!

Опубліковано

Teo

не страшно було, що до вас доберуться, аби злість зігнати?? :)

В мене був 18, я себе більш безпечно почував

Опубліковано

2Teo, расскажи, как было дело - кто в той ситуации был виноват? Есть ли правда то, что рассказывают в СМИ?

Опубліковано

Було зразу дійсно страшно, але коли я усвідомив, що я сижу набаго вище і до мене вони не доберуться, то трохи успокоївся і ..... почав дивитьсь футбол!

На мою думку ні Беркут, ні фанати тут не є святими , ті і ті наробили багато!

По-перше фани самі нарвались, запалили факели, а потім їми махали не реагуючи на застереження про безпеку від "мінтів".

По-друге - беркут був дніпропетровський і вони тих фанів не розуміють як свої, от і все почалося!!!

Відкрилися желізні ворота, пішли найвідважніші забрати факели, попередньо розчищаючи дорогу палками, а фани в свою чергі почали відмахуватись і ......... зайшло ше кілька спецнозовців (50 штук) і давай виганяти фанатський сектор з стадіону, коли майже вигнали, самі беркутівці вийшли , а фани знову зайшли, пустили по стадіону свій заготовлений великий прапор і успокоїлись.

Але Беркут остаточно не пішов, а став біля стадіону біля автобусів. Але там уже було вже все спокійно, наїлись вже!!!

Опубліковано

дак, справа в тому, що якби міліція туди взагалі не лізла, то не було б тих убитків, які є.

Ну догоріли б ті фаєри, і все на тому!!!

Так треба влізти, побити кучу людей, довести людей....ну а далі, по спіралі - стільці полетіли

І що цікаво, після того, як цих правоміліціонерів вивели, все ж і нормалізувалось...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...