Перейти до змісту

14-16 грудня у Луцьку благодійна акція "Чужих дітей не буває"


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Кожна дитина на світі прагне тепла та підтримки… Кожне маленьке серденько чекає свята. А особливо, обездолені та відчужені. Різдво Христове, Новий Рік - це дні, коли дитячі очі випромінюють світло мрій та чистоту сподівань.

Волинська обласна громадська організація «Ми плюс» спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді реалізовує проект «Чужих дітей не буває».

Упродовж 14-16 грудня 2011 року акція «Чужих дітей не буває» розпочнеться зі збору благодійної допомоги від покупців у супермаркетах торгових мереж:

– «Наш Край» (вул. Шеченка 13, пр. Соборності 11); – «Пакко» (вул. Клима Савура, 21а; вул. Ковельська, 68); – «Колібріс» (пр. Грушевського, 1; вул Рівненська, 89); – «Там Там» (пр. Соборності, 43); – «Наш» (вул. Конякіна, 18а); – «Тигрес» (пр. Соборності, 11); - «Фуршет» (Єршова, 11)

Наші волонтери чекатимуть на вас у ці дні з 17.00 до 19.00.

8 січня 2012 року о 14.00 – фіналом акції стане різдвяний концерт, організований вихованцями ВОГО «Ми плюс» для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Після закінчення концерту відбудеться вручення подарунків та продуктових наборів сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Також в рамках акції «Чужих дітей не буває» заплановано:

– 20 грудня 2011 року – поїздка дітей, які перебувають у Рожищенському притулку для неповнолітніх служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації, у розважальний комплекс «Адреналін Сіті»;

– 27 грудня 2011 року – святкова новорічна програма з врученням подарунків для дітей, які перебувають у Рожищенському притулку для неповнолітніх служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації;

– 7 січня 2012 року – флешмоб «Різдвяна колядка» поблизу пам’ятника Лесі Українки на Театральному майдані м. Луцька.

В рамках проекту організатори заходу також адресно відвідають сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою привітання з новорічно-різдвяними святами.

Довідково. Основоположником ідеї проекту «Чужих дітей не буває» ще у 2006 році став голова правління ВОГО «Ми плюс» Сергій Семенюк.

За чотири роки (з 2006 по 2010 рік) завдяки проекту сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали 1600 продуктових наборів, а діти з цих сімей – 4000 солодких подарунків. У середньому щороку під час акції «Чужих дітей не буває» вдається зібрати 700 подарунків та 150 продуктових наборів.

Щорічний фінал акції «Чужих дітей не буває» – святковий різдвяний концерт.

За даними Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, у банку даних сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, перебуває 228 сімей, у яких виховується 422 дитини.

Партнери акції «Чужих дітей не буває»: торгові мережі «Наш Край», «Пакко», «Тигрес», «Наш», «Колібріс», супермаркет «Там Там», ПП «Волиньводпромгосп», об’єднання молодіжних громадських організацій Волині «Молодіжна Платформа», «ТОВ» ТД «Луцьккондитер», учнівський парламент м. Луцька, служба «Морячок-Таксі», кафе «Буфет», ресторан «Панич», піцерія «Фелічіта».

Інформаційні партнери: Волинська обласна державна телерадіокомпанія, Волинський інформаційний портал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 рік потому...

актуально!!!

1353994987_opecun.jpg

Упродовж 15-18 грудня 2012 акція «Чужих дітей не буває» розпочнеться зі збору благодійної допомоги від покупців у супермаркетах торгових мереж «Наш Край», «Колібріс», «Там Там», «Наш», «Тигрес», «Фуршет», «Салют».

Фіналом акції стане різдвяний концерт, який відбудеться 9 січня 2013 року. По закінченню ‒ вручення подарунків та продуктових наборів сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах

Окрім того, в межах акції заплановано:

17 грудня – відпочинок дітей з Рожищенського притулку для неповнолітніх служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації у розважально-спортивному комплексі «Адреналін Сity» та вручення подарунків (40 дітей);

19 грудня – новорічні привітання для дітей з ДЦП, які проходять лікування у санаторії для батьків та дітей «Дачний»;

20 грудня – новорічні віншування у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рожищенського району;

29 грудня – новорічні привітання для дітей з Рожищенського притулку для неповнолітніх служби у справах дітей Волинської обласної державної адміністрації;

8 січня – флешмоб «Різдвяна колядка» (спів колядок на Театральному майдані, народні гуляння).

Також організатори заходу адресно відвідають сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть, будь-ласка, м"які іграшки приймаються? Хто вкурсі - відпишіть.

Іграшки в хорошому стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...